FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - SEPSI 2-3

FOTO Covăsnenii îi arată cu degetul pe dinamoviști, după meciul din Cupă! Ce susțin că s-a întâmplat în zona băncilor de rezerve după partida cu Sepsi

Articol de GSP - Publicat joi, 10 noiembrie 2022 15:30 / Actualizat joi, 10 noiembrie 2022 16:13

Sepsi a câștigat primul meci intercluburi de pe stadionul „Arcul de Triumf”, 3-2 cu Dinamo, în etapa a 2-a din grupele Cupei României. 

Meciul a creat controverse la final, după ce fanii lui Dinamo au fost acuzați că au rupt câteva scaune ale arenei recent inaugurate. 

Pe lângă problemele create în tribune, se pare că dinamoviștii au făcut deranj și pe teren. Mai exact, jucătorii ar fi lăsat mizerie în urma lor, la finalul partidei, în zona băncii de rezerve.

Plecat de la Dinamo, Eugen Neagoe acuză că a fost sabotat: „Știu cine a orchestrat totul. Sunt persoane fără omenie” + „Nu o văd revenind în  SuperLiga 1 după acest sezon”
DINAMO
Plecat de la Dinamo, Eugen Neagoe acuză că a fost sabotat: „Știu cine a orchestrat totul. Sunt persoane fără omenie” + „Nu o văd revenind în SuperLiga 1 după acest sezon”

Cum arată banca lui Dinamo și cea a lui Sepsi, după meciul din Cupă 

Potrivit unei fotografii publicate de covasnamedia.ro arată, în dreptul băncii pe care au stat dinamoviștii ar fi rămas mai multe sticle goale și ambalaje. 

Fotografia este una diferită de cea surprinsă la banca celor de la Sepsi, covăsnenii strângând gunoiul în urma lor. 

Covăsnenii îi arată cu degetul pe dinamoviști, după meciul din Cupă! Ce susțin că s-a întâmplat în zona băncilor de rezerve după partida cu Sepsi
Banca celor de la Dinamo (Stânga) vs. banca lui Sepsi (dreapta) // FOTO: covasnamedia.ro

 „Stadionul a fost vandalizat" 

Federația de rugby a reclamat actele de huliganism ale fanilor dinamoviști și a acuzat că roș-albii au lăsat mizerie în vestiar la „Arcul de Triumf”. Florin Matei, secretar general al FRR, și-a arătat indignarea față de pagubele produse de fanii dinamoviști pe „Arcul de Triumf". 

Mai multe scaune au fost rupte la una dintre peluze, desprinse, efectiv, iar pe internet circulă și unele imagini cu mizeria lăsată în zona vestiarelor. 

„Stadionul a fost vandalizat. În 20 de ani de rugby, nu s-a întâmplat ce s-a petrecut după un meci de fotbal precum cel de marți seară. Arată deplorabil, da! Ce să spun? Îmi place să cred că publicul nostru e un public de altă calitate, care nu apelează la astfel de acte, de gesturi. Colegii mei au intrat să facă curățenie la vestiare și nu au găsit cea mai fericită imagine, dar asta să fie ultima problemă, că se face curat. Important e să aibă scaune pentru a le înlocui, fiindcă se vede destul de urât”, a precizat oficialul FRR pentru GSP.ro. 

VIDEO Ce l-a ținut pe Cornel Șfaițer departe de Dinamo: „Nu mi-a fost deloc simplu”

Citește și:

Ce semn le-a arătat Laszlo Dioszegi ultrașilor dinamoviști: „Am fost înjurat!”

Dinamo speră să revină pe „Arcul de Triumf”: „Vom discuta pentru a reduce costurile. Un meci la Giurgiu generează pierderi”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
Nimeni11
Nimeni11  •  14 Noiembrie 2022, 19:09
Postat de Zuza pe 10 Noiembrie 2022, 21:21

În nici un loc de pe lumea asta ,când închiriezi o cameră,un apartament,nu plătești tu camerista să facă curat!

In pretul platit pentru camera intra si curatenia.In pretul chiriei a fost inclusa firma de curatenie pentru care sa achitat frumoasa suma de 4000 euro.

creeperno807
creeperno807  •  10 Noiembrie 2022, 22:41

Aia de se ocupau de curatenie ce-au facut? Au mers pe principiul timpul trece, leafa merge

Zuza
Zuza  •  10 Noiembrie 2022, 21:21
Postat de Nimeni11 pe 10 Noiembrie 2022, 20:23

A verificat cineva ,inainte de inceperea meciului ,starea acelor scaune?Intreb asa ,avand in vedere ca suprafata de joc a fost schimbata dupa ce a fost folosita de 3,4 ori pentru jocuri oficiale!? Pentru curatenie au fost achitate 4000 euro conform contractului.

În nici un loc de pe lumea asta ,când închiriezi o cameră,un apartament,nu plătești tu camerista să facă curat!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close