FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  MIERCUREA CIUC - DINAMO, AZI, ORA 19:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Dinamo varianta B în Cupă: cum va arăta echipa lui Rednic diseară, cu Csikszereda

Articol de GSP - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 10:39

Mircea Rednic a deplasat un lot de 19 jucători în Ardeal pentru "optimile" Cupei României cu Csikszereda, care este azi, de la ora 19:00, în direct la TV Digi Sport, Telekom, Look și liveTEXT+VIDEO și FOTO pe GSP.RO. Antrenorul a lăsat acasă patru dintre titularii ultimei runde, cu Concordia (0-0).

Penedo, Popovici și Axente au acuzat diverse probleme medicale și au fost lăsați acasă. Jaime s-a plâns toată toamna de dureri la genunchi netratate la timp.

În ceea ce-l privește pe Cooper, panamezul trebuie să se deplaseze de urgență la Budapesta pentru a-și rezolva niște probleme legate de viză, astfel încât să-și poată continua șederea în România.

Printre cei lăsați la București se enumeră alți patru fotbaliști. Mezague nu va mai prinde lotul, i se grăbește plecarea, Sorescu este suspendat, Pesici e accidentat de mai multe săptămâni și ratează finalul lui 2018, în timp ce Ehmann doar se antrenează cu echipa, fostul căpitan al juniorilor evoluând pentru juniorii A ai clubului. 

Cum ar putea arăta Dinamo diseară, la Miercurea Ciuc:

Muțiu - Corbu, D. Ciobotariu, Katsikas, Vl. Olteanu - Nistor, Gomelt - Hanca, Grozav, Salomao - D. Popa

2012este anul în care "câinii" au câștigat ultima Cupă a României, roș-albii având 13 astfel de trofee în palmares

2016este anul în care Dinamo a jucat ultima oară finala Cupei României, tot cu Mircea Rednic antrenor, pierzând la penalty-uri cu CFR Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
896192190498051
Adi Mitrea  •  01 Noiembrie 2018, 17:46

Asa cum partidul stat manevrează pe cei săraci cu duhul , asa si tu lingi borseta ilicita a pipereanului.in rest, nu suporteri, nu palmares, nu stadion, nu antrenor.UN MARE NIMIC!mai bine in liga a 2a decât asa!

luputu
luputu  •  01 Noiembrie 2018, 15:20
Postat de speedyhalepinia pe 01 Noiembrie 2018, 11:54

Bat cichirezii la minamo ca la fasole. Hai, mai e puțin până la playout, apoi baraj urmat de retrogradare. Urăm faliment ușor echipei fostei securități comuniste!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  01 Noiembrie 2018, 12:13

Pronostic 2 pauza 2 final fara emotii...cota 1,78

Vezi toate comentariile (5)
Comentează