FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - VIITORUL 3-0.

DINAMO - VIITORUL 3-0. „Prestația lui Dinamo i se datorează lui!” » Cine e omul considerat decisiv pentru ultimele rezultate ale „câinilor”

Dinamo a învins-o la scor de neprezentare pe Viitorul, scor 3-0. Sursă foto: Cristi Preda +7   FOTO
Dinamo a învins-o la scor de neprezentare pe Viitorul, scor 3-0. Sursă foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 23:14 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 23:29

Dinamo a învins-o la scor de neprezentare pe Viitorul, scor 3-0, și s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României. 

„Câinii” au ajuns la două victorii consecutive cu 3-0, iar Ionel Dănciulescu, fostul director sportiv din „Ștefan cel Mare”, consideră că ultimele rezultatele sunt o consecință a formei lui Diego Fabbrini.

„Prestația lui Dinamo se datorează jocului bun al lui Fabbrini. Probabil că i s-a găsit poziția bună în angrenajul echipei. Una peste alta, Dinamo a adus jucători de calitate, care au avut nevoie de timp. În acest moment, e nevoie de bani pentru a putea continua pe acest trend”, a spus Dănciulescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport .

Diego Fabbrini versus Viitorul: 

  • În minutul 11, italianul a prins un șut imparabil, în vinclu, de la 18 metri, prin care „câinii” au preluat conducerea. (VIDEO, AICI)
  • Fabbrini a închis tabela în minutul 89. S-a distrat cu apărarea dobrogenilor și a mai plasat o dată, chirurgical, mingea în vinclul porții lui Căbuz.

De ce să nu rămână Contra? De ce să nu facă programul echipei în continuare? Dacă jucătorii continuă, trebuie să continue și el! Contra nu trebuie să plece 
- Ilie Dumitrescu, pentru sursa citată

VIDEO Suporterii lui Dinamo, show pirotehnic înaintea partidei cu Viitorul

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Viitorul 3-0

Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
+3 FOTO
  • Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Ilie Dumitrescu, profund impresionat de prestația lui Dinamo » Pe cine a remarcat: „Jos pălăria!”

A fost sau nu ultimul meci al lui Cosmin Contra? Declarații ambigue după calificare: „Întotdeauna există cale de înțelegere”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
ioan1964
ioan1964  •  29 Noiembrie 2020, 09:42

Dinamo a arătat aseară forță și ritm! A fost de departe cel mai bun meci a lui gicu contra la echipa! Cat despre viitorul mi se pare o echipa obosita și resemnata fără flaga condusa din tribuna de un rege fără coroana!

gigistul.arlechin
gigistul.arlechin  •  29 Noiembrie 2020, 08:24
Postat de stoichkov10 pe 29 Noiembrie 2020, 06:48

Sorescu, ce meci ai vazut? numai gafe face Sorescu. e de liga2

E clar! Dinamo joaca prea bine! ..... Gigigușterii sunt disperați! Deaconu trebuie sa intervina! Urmatoarea delegare va fi a lui radu petrescu!..... si-acum sa le faca si stadion?? Nu se poate!....Domnul gigi e un om bun, sfios, cinstit si sfătos, fără valize, care bate mătănii la Muntele Athos, si in mintea bolnava a gigigușterilor ei cred ca reprezinta partea majoritară a poporului român. Dar ei sunt, in realitate, partea malignă a lui! Un exemplu perfect este poetul sfert-doct citat mai sus, care acum se chinuie sufocat de unghia adanc înfiptă in glanda mare de neam prost.

parpalache
parpalache  •  29 Noiembrie 2020, 08:21
Postat de dragdim pe 29 Noiembrie 2020, 02:00

Și eu am zis la fel, dar cred ca Sorescu e cel mai important jucător pe care îl avem. Fabrini a jucat foarte bine și sper sa i țină tot așa.

Da,Sorescu e sufletul echipei-echivalentul lui Sergio Ramos la Real Madrid-dar inca nu se stie care e postul lui!La Contra chiar pierduse echipa!Inca de la Rednic era ba mijlocas dreapta,ba fundas...stanga!Acum e un fel de Nacho-tot de la Real Madrid-care joaca pe oricare post unde... lipseste titularul!Nu are cine stie ce control al balonului,nu centreaza bine,dar alearga mult si are viteza,este hotarat si suteaza la poarta!Unde de multe ori face diferenta!Sper sa nu urmeze traiectoria lui...Anton!Iar antrenorul sa-i gaseasca loc in echipa!Consider ca mai in fata,e locul lui!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează