FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - DINAMO

Eugen Neagoe nu i-a iertat pe fanii lui Dinamo: „E ceea ce și-au dorit! E posibil să se distrugă acest brand, chiar şi să meargă în Liga 2”

Eugen Neagoe (53 de ani) nu are milă pentru situația de la Dinamo. Antrenorul Astrei încă nu i-a iertat pe fanii „câinilor”, cei care l-au constestat la fiecare meci al mandatului său în Ștefan cel Mare.
Eugen Neagoe (53 de ani) nu are milă pentru situația de la Dinamo. Antrenorul Astrei încă nu i-a iertat pe fanii „câinilor”, cei care l-au constestat la fiecare meci al mandatului său în Ștefan cel Mare.

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2021 19:40 / Actualizat marti, 16 martie 2021 20:30

Eugen Neagoe (53 de ani) nu are milă pentru situația de la Dinamo. Antrenorul Astrei încă nu i-a iertat pe fanii „câinilor”, cei care l-au constestat la fiecare meci al mandatului său în Ștefan cel Mare. 

În iulie 2019, Eugen Neagoe a trecut printr-un moment delicat. A suferit un stop cardiac pe banca lui Dinamo, într-un meci cu Craiova, în care fanii l-au contestat din primul minut.

„Am reușit la toate echipele la care am fost, mai puțin la Dinamo, pentru că la celelalte echipe am fost tratat cu respect, cu încredere, oamenii m-au dorit la echipă. La Dinamo am căzut într-un moment foarte prost, într-un război care nu era al meu, acei oameni care m-au contestat au dorit ca eu să nu am rezultate la Dinamo. N-am înțeles de ce, nu meritam să fiu tratat la modul în care am fost tratat.

E posibil să se distrugă acest brand. Chiar şi să meargă în Liga 2. Atât timp cât nu ai rezultate, cât nu câștigi meciuri, este posibil să mergi către dezastru.

E ce și-au dorit suporterii care m-au contestat pe mine, pentru că nu toți suporterii lui Dinamo m-au contestat. Mă întâlnesc cu fani ai echipei Dinamo și oamenii mă întreabă pe mine ce s-a întâmplat. Eu, din ce știu au fost influențați, dar nu mai vreau să-mi aduc aminte nici de cine au fost influențați, nici ce au făcut, a fost dorința lor, foarte frumos, s-a terminat acea perioadă, mă bucur de respectul pe care îl am de la celelalte cluburi și de la oamenii cu care am lucrat de la acele echipe”, a spus Neagoe, conform Fanatik.

Sincer, îmi pare rău pentru Jerry Gane, mi-a fost coleg, chiar dacă este mai mic decât mine, cum mi-a părut rău și de ce s-a întâmplat cu Cosmin Contra. Cred că a luat o decizie corectă, pentru că nici el nu se simțea foarte bine, nu a vrut să se întâmple ce s-a întâmplat cu mine
- Eugen Neagoe

Citește și alte știri despre Cupa României:

Sorin Cârțu n-are emoții după tragerea la sorți: „Să nu ne ascundem după deget”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
demolarii
demolarii  •  17 Martie 2021, 02:31

Neagoe minte. Stie ca a venit ca un petic. Si de vina nu sunt suporteri , ce el. A acceptat propunerea lui Prunea, fără să țină cont de context. Da, Dinamo a fost singura echipă din cariera lui cu suporteri activi. Știa asta cand a semnat. După 2 luni de pregătire, la pauză meciului cu viitorul era 3-0. A inteles unde a ajuns , și a început să se dea accidentat......oare de ce nu a fost accident de muncă îndărătul? Prunea , Negoita și Balanescu stiu.!!!!!.....chiar, cum a ajuns Balanescu la o echipă susținută pe bani publici de partidul lui Becali, Firea, și ceilalți? Oare ce a trecut în Cv sa primească ok de la Becali in echipa vinului?.... ca dupa ce a pățit Andone la Dinamo cu el în funcție de conducere, e greu sa crezi ca i-a dat recomandare....

demarco72
demarco72  •  17 Martie 2021, 01:43

Titlul articolului este *** așa cum este și pseudoziaristul care a scris articolul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demarco72
demarco72  •  17 Martie 2021, 01:41

Băi, cățeluș! Ați uitat ce ați făcut pe stadion la Viitorul? Iar la meciul cu Craiova, Neagoe era la spital la scorul de 0-0. Atât a stat pe banca lui Dinamo. Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo și de suporteri adevărați. Dar de huligani ca tine, nu. Marș...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează