FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - U CRAIOVA, SÂMBĂTĂ, 20:30, DIGI, PRO TV, GSP.RO

EXCLUSIV GALERIE FOTO Gata pentru Supercupă! Gazonul de pe "Ion Oblemenco" e în condiții extraordinare pentru primul meci al sezonului

FOTO: Marius Mărgărit / Gazeta Sporturilor +18   FOTO
FOTO: Marius Mărgărit / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 13 iulie 2018 14:57

După ce a fost în cărți pentru finala Cupei României, noul stadion "Ion Oblemenco" va găzdui, în sfârșit, un meci important. Mai exact, Supercupa României dintre CFR Cluj și U Craiova. 

Inaugurat toamna trecută, stadionul Craiovei s-a confruntat cu o mare problemă în sezonul recent încheiat: starea gazonului a fost precară în majoritatea partidelor, cauzându-le jucătorilor mari probleme. 

Nu acest lucru se mai poate spune și acum. Gazonul "bijuteriei" din inima Olteniei se prezintă în condiții excelente pentru primul meci al sezonului, care va avea loc sâmbătă seara. 

Gazonul de pe "Oblemenco" a rămas natural, nu a fost ranforsat sintetic, așa cum s-a vehiculat în urmă cu câteva luni. Ranforsarea sintetică ar fi fost prea costisitoare din punct de vedere financiar și ar fi costat în jur de 300.000 de euro, informează sursele GSP.ro.

Eco Garden, firma care a asigurat până acum mentenanța gazonului, a rămas încă două luni peste contractul inițial cu U Craiova, tocmai pentru a aduce gazonul la cheie. Începând de luni, contractul s-a încheiat, iar mentenanța gazonului va fi preluată de Primăria Craiovei

Interesul pentru această partidă a fost unul imens, iar oltenii, care vor să-și vadă favoriții cucerind al doilea trofeu în două luni, au epuizat toate biletele, meciul urmând să se joace cu casa închisă. 

Supercupa României, CFR Cluj U Craiova, se va juca sâmbătă de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV și TV Digi Sport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
10154226214667829
Laurentiu Marica  •  14 Iulie 2018, 14:47

Fac pariu cu toti cititori de aici ca in 20 ' gazonul va fi praf si pulbere !

suporterucv
suporterucv  •  14 Iulie 2018, 02:40

sa vedem si cum va ”tine”, ca de aratat arata bine si asta-toamna la inaugurare !!

adymartianul
adymartianul  •  13 Iulie 2018, 23:33
Postat de lionforever pe 13 Iulie 2018, 19:24

Vino in craiova sa vezi daca miroase, *** care pot spune orice se gasesc pe toate drumurile.

Ai iesit din casa luna asta? Altfel n-ai fi vorbit prostii. Pute peste tot. In unele locuri de la groapa de gunoi, in altele de la masinile de gunoi care lasa balti de zeama.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează