FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS U CRAIOVA - DINAMO

EXCLUSIV Reacție tranșantă a lui Miriuță după ce Dinamo a picat cu Craiova în Cupă: "Asta e ultima problemă" » Ce au declarat Filip și Dănciulescu

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 13:00

Dinamo nu a avut prea mult noroc la tragerea la sorți a sferturilor de finală din Cupa României. Sorții le-au scos dinamoviștilor în față un adversar complicat, CS U Craiova. În plus, meciul va fi unul exploziv dat fiind faptul că se va disputa pe noul stadion "Ion Oblemenco".

Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, a comentat tragerea ostilă de care a avut parte echipa sa, dar spune că mult mai important va fi primul duel din campionat, cel pe care dinamoviștii îl joacă tot împotriva Craiovei. 

"E un meci foarte greu, de totul sau nimic, dar e ultima mea problemă jocul din Cupă cu Craiova. Avem patru meciuri în februarie, numai pe astea le am în cap, nu meciul de Cupă cu Craiova. Este un meci de tradiție, avem nevoie de fanii noștri să ne susțină. Când cântă suporterii lui Dinamo prindem aripi indiferent de stadionul pe care jucăm, ne împing de la spate

Primul meci în campionat e cu Craiova și trebuie să-l câștigăm, nu există altă variantă", a declarat Miriuță pentru GSP.ro.

FILIP: "Noi mergem mai departe"

Duelul din sferturile Cupei cu Craiova a fost prefațat și de Steliano Filip, vechiul și noul căpitan din "Ștefan cel Mare".

"După părerea mea este poate cel mai dificil meci posibil pentru că vom juca pe un stadion Oblemenco plin și știm ce înseamnă pentru olteni un joc acasă cu Dinamo.

Vom merge mai departe noi, dar până atunci trebuie să ne gândim serios la meciul din campionat cu Craiova de unde trebuie să scoatem trei puncte", a spus și Filip.

"Pentru astfel de meciuri trăiești"

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a prefațat la rândul său duelul cu oltenii din Cupă, dar, la fel ca tehnicianul Vasile Miriuță, a tras  un semnal de alarmă pentru jucătorii săi: până la duelul din Cupă, "câinii" trebuie să o învingă pe Craiova în campionat. 

"Ne bucurăm că am picat în Cupă cu Craiova. Este unul dintre cele mai mari derby-uri ale României. Și eu, când jucam, trăiam pentru meciurile acestea.

Jucăm pe un stadion nou, ostil, va fi o atmosferă superbă. Pentru jocurile acestea vine lumea la stadion. Dinamo merge la Craiova să se califice mai departe, dar trag un semnal de alarmă, să nu uităm de meciul din campionat cu Craiova, care este vital pentru planurile noastre din 2018. Hai Dinamo!", a declarat Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al "câinilor", în exclusivitate pentru GSP.ro.

CS U Craiova și Dinamo se vor duela în sferturile Cupei României, într-o partidă care va avea loc în perioada 27 februarie - 1 martie. Tabloul complet al sferturilor, AICI

Noul stadion Ion Oblemenco va găzdui astfel primul CS U Craiova - Dinamo de când a fost inaugurat.

Cele două echipe s-au întâlnit și în ediția precentă a Cupei, tot în sferturi, la Severin, când oltenii s-au calificat după executarea loviturilor de departajare. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
dvd1
dvd1  •  11 Ianuarie 2018, 16:23

Dinamo are 0 (zero) sanse sa bata Craiova. O sa ia cel putin 3-4 goluri. Cel mai bine nu se prezinta. Huo dinamo pt unde s-a ajuns

indolentu
indolentu  •  11 Ianuarie 2018, 15:40
Postat de Joachim Makay pe 11 Ianuarie 2018, 14:30

Cum adica tragere ostila ? Hahahaha

ai scapat ba de ger si ai reusit sa scoti ricsa din nameti?

poison
poison  •  11 Ianuarie 2018, 14:31
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Iosife, pui de curca lesinata, ce e cu pisica aia la avatar?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează