Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2023 14:49 / Actualizat joi, 02 noiembrie 2023 15:22

Fostul internațional Basarab Panduru și Silviu Tudor Samuilă, editorialist GSP și moderator OrangeSport, nu s-au pus de acord pe tema numărului de fani prezenți la CSA Steaua - Rapid 0-0, în grupele Cupei României.

La partida din Ghencea, aproape 14.000 de spectatori au fost prezenți și au creat o atmosferă spectaculoasă. După meci, Basarab Panduru și Silviu Tudor Samuilă, prezenți în studioul OrangeSport, nu s-au pus de acord.

Suporterii au decis » CSA Steaua, înfrângere majoră în fața FCSB
FCSB vs. CSA Steaua
Suporterii au decis » CSA Steaua, înfrângere majoră în fața FCSB

Contre între Basarab Panduru și Silviu Samuilă după CSA Steaua

În timp ce Silviu Tudor Samuilă a considerat că cei aproximativ 9.000 de fani „militari” care au venit la meci nu reprezintă un număr suficient de mare, Basarab Panduru i-a lăudat pe suporterii CSA. Și consideră că echipa va avea mai mulți fani dacă ar promova în Superligă.

Basarab Panduru: „Mie mi se pare că 13.000 de suporteri sunt foarte mulţi. E miercuri seară, e un meci de Cupă”
Silviu Tudor Samuilă: „13.000? Dintre care mulţi rapidişti.” 

Basarab Panduru: „4000 de rapidişti şi 9000 de stelişti.”
Silviu Tudor Samuilă: „Ţi se par mulţi 9000 de stelişti? Păi oamenii ăştia nu au meciuri cu nimeni. Ei nu mai vin la niciun meci. Păi tu, la meciul tău, vedetă strângi 9000 de oameni... Mie mi se par foarte puţini.” 

Basarab Panduru: „Mie nu mi se pare deloc puţini, pentru un meci de Cupă, miercuri, la 21 seara.”
Silviu Tudor Samuilă: „Dacă CSA este Steaua, iar o parte masivă de suporteri ar crede chestia asta... La FCSB - Universitatea Craiova au fost 28.000.”

Basarab Panduru: „Hai să intre Steaua în Superligă şi după putem compara. În 2025, Steaua în Liga 1, Rapid în Liga 1.... Atunci putem discuta. Sunt mulţi pentru un meci de Cupă. Cum ţi se pare nimic? E din cale afară de mult!” 
Silviu Tudor Samuilă: „Cum mulţi? Mie mi se pare din cale afară de puţini. Este singurul lor meci cu o echipă de Liga 1.” 

VIDEO Show în tribune la CSA Steaua - Rapid

Citește și: 

Oprița, „săgeți” către Talpan: „Am auzit ce-a zis «prietenul meu». Dacă alții nu reușesc să-l oprească, doar n-o să reușesc eu?”

Fotbaliștii Rapidului, huiduiți de galerie după remiza cu Steaua » Imagini surprinzătoare surprinse în Ghencea

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”