FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ARGEȘ - VOLUNTARI 0-1

Liviu Ciobotariu, după ce a dus Voluntari în finala Cupei României: „Misiune îndeplinită!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2022 21:55 / Actualizat miercuri, 11 mai 2022 22:13

FC Voluntari a câștigat și returul cu FC Argeș, scor 1-0, și s-a calificat în finala Cupei României. Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, și-a lăudat elevii pentru performanța reușită.

Tehnicianul a ținut să-și laude fotbaliștii pentru calificarea în a doua finală din istoria Cupei și a ținut să evidențieze doi jucători în mod special.

Panică la Pitești » Ambele ambulanțe au intrat pe gazon, după ciocnirea violentă dintre Miguel și Lopes
Argeș - Voluntari
Panică la Pitești » Ambele ambulanțe au intrat pe gazon, după ciocnirea violentă dintre Miguel și Lopes

„Misiune îndeplinită, am venit aici să ne calificăm. Am cedat inițiativa adversarului, ne-am apărat foarte bine. Am avut o organizare perfectă, adversarul și-a creat câteva ocazii de a marca prin centrările din lateral sau șuturi de la distanță. Am făcut un joc bun. Îmi felicit jucătorii, au muncit, au alergat, au crezut în această calificare. 

Ne-am dorit foarte mult să ajungem aici, iată că am reușit această performanță. Nu neapărat că poartă noroc, dar își fac foarte bine treaba. Mihai Popa e un portar de mare perspectivă, un specialist la penalty-uri, a mai apărat și la Sepsi, și acasă cu CFR.

Achim e un jucător cu experiență, a jucat mult aici la echipă, el a fost și căpitanul echipei și e un bun executant de penalty-uri. Mă bucur pentru ei că au făcut un joc perfect, chiar dacă Achim a jucat mai puțin, iar Mihai a fost într-o formă foarte bună, a avut câteva intervenții sigure”, a declarat Liviu Ciobotariu la Orange TV.

Liviu Ciobotariu: „Cu FCSB anticipez că va fi foarte multă lume la stadion”

Ciobotariu a ținut să precizeze că până la finala Cupei, echipa sa se va concentra la meciul cu FCSB în campionat, unul decisiv pentru roș-albaștri în lupta la titlu.

„Deocamdată trebuie să ne pregătim de următorul joc, cu FCSB. Vreau să arătăm bine, să facem un joc bun și să scoatem un rezultat bun, după care ne vom concentra pe finala Cupei de joi. 

Având în vedere că lupta se dă între CFR și FCSB și noi suntem următorul adversar al FCSB-ului, anticipez că va fi foarte multă lume la stadion, ceea ce este foarte bine și pentru jucători și pentru staff. Un joc de fotbal fără spectatori nu are niciun farmec. Ne așteptăm să vină multă lume, dar vrem să facem un joc bun”, a mai precizat antrenorul ilfovenilor.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Istvan Kovacs, premiat de Vassaras » Lipsește din Liga 1, dar merge la un meci de 5.000 de euro

Oltenii se revoltă după ce Comisia de Disciplină a dictat suspendări similare pentru Paramatti și Săpunaru: „A văzut o țară întreagă!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close