FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC U CRAIOVA

FC U CRAIOVA - U CLUJ 2-3 // VIDEO Adrian Mititelu, propunere în premieră: „Pun eu gazon pe stadion, din banii mei! Dacă Pițurcă se pricepe, înseamnă că am luat-o razna!” » Atacă CSU

Articol de , - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 14:59

După FC U Craiova - U Cluj 2-3, din 16-imile Cupei României, Adrian Mititelu, finanțatorul FC U Craiova, a anunțat că este gata să pună un gazon nou pe „Ion Oblemenco” doar ca să fie lăsat de Primărie să joace pe acest stadion. 

„Stadionul mi s-a părut superb. Am coborât și eu pe gazon și sunt dezamăgit. N-au făcut o lucrare bună. E făcută aiurea. Eu i-am avertizat. Va dura 3-4 luni ca să se refacă gazonul.  Fac o declarație în premieră. Pun eu gazon gratis, doar să mă lase să joc aici. Plătesc și banii pentru a juca aici. Nu vreau să-mi fie decontați. 

Eu, din banii clubului FC Universitatea Craiova 1948, fac gazonul. Pun și garanție că-l fac masă de biliard. Și nu cum zice Pițurcă, cu 3-400.000 de euro. El habar nu are de gazon. Să-i lase pe alții Pițurcă. Dacă se pricepe și la gazon, însemnă că am luat-o razna. El e antrenor, manager. Eu am experiență, am făcut multe gazoane la viața mea.  Eu pot face un gazon aici de stă mâțu' în coadă. Fac și ofertă scrisă.  

Facem gazon pe banii Universității Craiova 1948. Singura condiție e să mă lase să joc și eu aici în Liga 3 și în Liga 2 la anul. Până e gata al nostru. Să nu mai mergem la Severin sau Târgu Jiu.   

Să nu dea municipalitatea bani, că pe ea o costă 500.000 de euro. Pe mine mă costă mai puțin, dar îl fac la fel de bun. Rotaru nu are bani să dea, e obișnuit doar să ia. După ce am făcut patru terenuri la Craiova, mai fac unul. Că așa sunt eu, mai prost. Pun și garanție bancară. Mă apuc de el de el în două săptămâni. Dacă nu va fi cel mai frumos din țară, nu mai vorbesc despre fotbal în viața mea. Nu riscă nimic. Am expertiză. Îl fac eu din banii mei. Mă apuc eu să pun gazon, ca să aibă Pițurcă. 

A făcut cerere oficială 

Adrian Mititelu a postat pe contul de Facebook cererea oficială către Primăria Craiova prin care să oferă să plătească refacerea gazonului de pe „Ion Oblemenco”. 

FC U CRAIOVA - U CLUJ 2-3 // VIDEO Adrian Mititelu, propunere în premieră: „Pun eu gazon pe stadion, din banii mei! Dacă Pițurcă se pricepe, înseamnă că am luat-o razna!” » Atacă CSU

„E o echipă înființată printr-un ordin de partid” 

Mititelu a criticat și echipa din Liga 1, despre care a spus că a fost înființată ilegal.

„E o echipă înființată în 2013, printr-un ordin de partid. Primăria și Federația au înființat o echipă care se crede Universitatea Craiova. Toată lumea știe că Universitatea a fost înființată în 1948.  

În următoarele luni se va stabili cine este Universitatea Craiova și cine are dreptul de a purta culorile și marca. Vom vedea cine are dreptate. Noi am debutat pe acest stadion cu 2-3. Ei au debutat cu 0-4 cu Slavia Praga”, a adăugat omul de afaceri. 

CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV Victor Piţurcă face un anunţ mare: „Ne-am înţeles, punem gazon ca pe Amsterdam Arena şi Wanda Metropolitano”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
fabius_2014
fabius_2014  •  26 Septembrie 2019, 10:33
Postat de fcu1948 pe 25 Septembrie 2019, 22:37

Știm ca iti pute totul legat de Mititelu, dar garantat 100% ca in 2008-2009 mergeai pe stadion sa încurajezi Știința și erai multumit de calitatea gazonului. Ce sa-i faci, unii trădează imediat ce li Ivește oportunitatea și scuipa acolo unde cu puțin timp înainte săturaseră de zor.

Tu saturi de zor acum si o faci cu placere.

aran
aran  •  26 Septembrie 2019, 08:41

Arena Națională și stadionul din Craiova nu vor avea niciodată gazon perfect pentru jucat fotbal. Motivul ? Construcția lor nu permite circulația curenților de aer la nivelul gazonului.Singura soluție este achiziționarea unor instalații de ventilație și iluminat extrem de costisitoare. Stadioanele cu pistă de atletism sunt mai lungi și mai largi, permițând circulația aerului la firul ierbii (vezi Cluj unde stadionul este distrus din alte motive), o altă soluție ar fi fost spațiul liber între primul și al doilea inel (București, la Craiova trebuiau tribune separate astfel ca aerul să intre pe la colțuri). Vorbim de stadioane mari cu tribune acoperite, cele cu 20 000 locuri nu sunt atât de înalte și permit accesul curenților la nivelul terenului de joc

prazburg1948
prazburg1948  •  26 Septembrie 2019, 00:05
Postat de fcu1948 pe 25 Septembrie 2019, 22:37

Știm ca iti pute totul legat de Mititelu, dar garantat 100% ca in 2008-2009 mergeai pe stadion sa încurajezi Știința și erai multumit de calitatea gazonului. Ce sa-i faci, unii trădează imediat ce li Ivește oportunitatea și scuipa acolo unde cu puțin timp înainte săturaseră de zor.

Realizezi ca acea echipa nu are nimic de a face cu echipa de azi a lui mititelu, nu? Iti aduci aminte cum mititelu le facea reclama psd-istilor? Iti aduci aminte cum *** a promis ca ii readuce echipa in liga a 2-a si mititelu dintr-o data nu a mai vrut? CEx a decis sa dea Craiovei un loc in liga a 2-a, au votat, dupa care mititelu a sarit in sus ca vrea si el echipa, a avut si el echipa lui in liga a 2-a si a falimentat-o si pe aia, dupa care a dat drumu' la alta in 2017, FC U Craiova 1948. Ai o obsesie sa ii faci pe altii prosti si clonati dar tu insusi esti cel mai prost fiindca sustii cea mai clona din Craiova. Echipa aia din 2009 de care vb a disparut amice, nimeni nu a tradat nimic, pur si simplu marea majoritate a oamenilor cu cap pe umeri au realizat cine e taticul tau mititelu. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează