FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AEROSTAR BACĂU - DINAMO 0-1

Filip, apărat de colegul său de cameră după scandalul izbucnit înainte de meci: "N-a venit nicio poliție, ne-am uitat la Leipzig - Bayern și ne-am băgat la somn"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 23:45

Sergiu Hanca, colegul de cameră și nașul de cununie al lui Steliano Filip, a sărit în apărarea acestuia, fundașul stânga fiind acuzat că a petrecut până spre dimineață în hotelul unde dinamoviștii au fost cazați la Piatra-Neamț.

"Eu nu am fost afectat, nu am de ce să fiu afectat, nu am fost implicat în nimic. «Stelu» a fost foarte afectat de ce a văzut în presă, dar nu s-a întâmplat nimic. Aseară ne-am uitat la Leipzig cu Bayern, iar apoi ne-am băgat la somn.

Nu a venit nicio poliție la noi la hotel, nu știu de unde au apărut aceste zvonuri", a declarat Hanca, la TV Digi Sport. 

"Trebuie să începem să strângem cât mai multe puncte, toate echipele fac asta, iar noi ne chinuim. Trebuie să câștigăm cu Viitorul"
Sergiu Hanca, mijlocaș Dinamo

Citește și:  Petrecere cu alcool în cantonamentul lui Dinamo de la Piatra Neamț! S-a băut până la 5:00 dimineața: "Abia se ținea pe picioare când a venit poliția"

S-au calificat în "optimile" Cupei României: CSM Poli Iași, CS Mioveni, U Cluj, CSU Craiova, Viitorul, Juventus București, Gaz Metan, Chindia Târgoviște, Unirea Slobozia, CS Afumați, AFC Hermannstadt, Astra, ACS Poli Timişoara, FCSB, Botoșani și Dinamo.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (17)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Octombrie 2017, 12:21
Postat de inginerul_reloaded pe 27 Octombrie 2017, 07:40

nu-i nevoie sa-si aduca aminte nimeni de nimic.ne uitam la clasament si ziua parca este mai frumoasa :)))

daca acolo ai ajuns incat clasamentul din liga 1 sa-ti aline suferinta zilnica...naspa rau de tot. imi place cand va dati de gol ce viata mizera aveti :))

wishmaster
wishmaster  •  27 Octombrie 2017, 09:45

dap ... ce lume rea, bre!

ionutstv
ionutstv  •  27 Octombrie 2017, 09:45

Filip bea de suparare ca si-a ratat cariera alegand Dinamo.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează