FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - ASTRA 2-1

Gestul care l-a trădat pe Marius Șumudică? Un om de fotbal atrage atenția: "Niciodată nu l-am mai văzut așa"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2015 10:04

Constantin Zotta și Vlad Munteanu au vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut Marius Șumudică aseară, la meciul cu Dinamo, cînd a părăsit stadionul în minutul 70, acuzînd palpitații. 

"Eu nu am mai văzut niciodată ca un antrenor să plece de pe bancă în timpul meciului. Pe Șumudică nu l-am văzut niciodată ca în acest meci. Poate e posibil să fi avut ceva. Nu l-am mai văzut să bea atîta apă, poate chiar a avut tensiunea ridicată", a zis Zotta la DolceSport.

"E un caz rar petrecut în fotbal și e legat probabil de o stare de sănătate proastă sau de un protest! Nu știm dacă sînt și alte motive, poate există și alte motive, vedem și frustrarea jucătorilor. Dacă s-a simțit rău și a mers la spital, el trebuie să revină cît mai curînd și să fie alături de echipă" Vlad Munteanu la Dolce

Astra a pierdut contra lui Dinamo, scor 1-2, în sferturile Cupei României.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
zecs93
zecs93  •  17 Decembrie 2015, 00:31
Postat de vasy86le pe 16 Decembrie 2015, 13:31

Si regheblat de ce bea atata apa in fiecare meci?

e prea cald iarna :)))) mai ca si transpira :)))))

zecs93
zecs93  •  17 Decembrie 2015, 00:22

Bah dar daca omului i sa facut rau, ce vroiati, sa lesine acolo pe banca ??? Parca sunt nebuni si astea, prioritate si primordiala este sanatatea ca pe restu le cumparam cu bani vorba aia :)) Deci nu mai fiti carcotasi ca nu are nicio treaba faptu cu blaturi sau ce mai auzeam eu aseara pe aici pe gsp, omului i s-a facut rau, vroiati sa-l i-a salvarea direct de pe stadion ??? Mai bine ca s-a dus la spital sa se rezolve !!!

jim_raynor
jim_raynor  •  16 Decembrie 2015, 15:55
Postat de juliusmad pe 16 Decembrie 2015, 10:44

a fost un protest din partea jucatorilor. s-a vazut clar non-combatul astralilor. se stiu problemele de la astra, salariile neplatite, conditiile grele la antrenamente, lipsa banilor. sumudica este clar cea mai buna dovada de gura bate ******, era normal sa se simta rau :))

postac ilogic! golul din min 90 a lui Enache cosimtea incheierea protestului? ascunda-te brailene ca vad tii cu tot inadinsul sa-i intreci la idiotenii afisate pe randoom si valah!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează