FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS MIOVENI - STEAUA 1-1, 5-4 LA PENALTY-URI

Gigi, groggy după lovitura încasată în Cupă! » 3 declarații de neînțeles despre meciul cu Mioveni

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2016 10:18

Steaua a fost eliminată surprinzător în optimile Cupei României, de CS Mioveni, 1-1, 4-5 după penalty-uri. 

După meci, Gigi Becali, în direct la TV, a părut că acuză șocul eliminării și a avut o serie de declarații stranii, care au suprins pe toată lumea. După ce mai întâi s-a pornit la adresa viitoarei CSA Steaua, Becali a spus despre echipa lui: 

1. NU ESTE SUPĂRAT DE ELIMINARE

Patronul Stelei a declarat că nu este afectat de eliminare și nu le-a reproșat jucătorilor și nici lui Reghe faptul că o echipă din Liga a 2-a a trecut de formația roș-albastră.

"Eu nu sunt supărat. Nu esta Cupa un obiectiv atât de important pentru Steaua.  Și cred că eu stabilesc strategiile la club", a spus Becali la TV Sport ro.

2. "DACĂ STEAUA IA TITLUL, AM FĂCUT UN JOC BUN"

Becali a spus inițial că jucătorii lui Reghe au făcut un joc slab, dar apoi s-a pierdut în explicații. 

"Am făcut un joc slab, dar vedem în viitor. Dacă vom lua titlul, înseamnă că am făcut un joc bun. Dacă nu, am facut un joc slab. Țelul meu sunt grupele Ligii Campionilor sau grupele Europa League".

3. L-a lăudat pe DE Amorim

Deși De Amorim a ratat penalty-ul care a dus la eliminarea echipei, dar Becali l-a felicitat și l-a lăudat din nou pe brazilian.

"De Amorim e un jucător care îmi place foarte mult. Nu a confirmat în totalitate, dar o va face 100%. Poate uneori a jucat din 3 în 3 zile. Cine a confirmat cu adevărat și e valoros e Ovidiu Popescu. Joacă pe toate posturile și îmi place cel mai mult dintre cei veniți".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
145746502561454
Ion Popa  •  15 Decembrie 2016, 19:05

eu nu cred ca vorbeste serios cum sa spui asa ceva d-le becali chiar nu se vede ca steaua nu joaca nimic? cate goluri a dat marica sau alti asa zisi atacanti tot atatea o sa dea si alibec , nu ca baiatul nu este in stare ci il aduce reghe la forma asta poti sal aduci si pe mesi cu reghe se va plafona si el acest om chiar nu se simte ? poate jucatorii n-ul mai suporta si vor sa scape de el o fi si asta o cauza cate batai trebuie sa ia steaua ca sa vedeti d-le becali ca reghe e de vina o sa-i bata si timisoara si dinamo in cupa ligii ca sa sarbatoriti craciunul linistit nu stiu ce sa cred sau v-ati imbolnavit cu capul toti?

896192067117678
Nello Milano  •  15 Decembrie 2016, 18:36

Bai *** ce est dece ai cancelat cuvantul *** ? CUMVA SE CITESTE...*** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

896192067117678
Nello Milano  •  15 Decembrie 2016, 18:34

CE FIGURA DE *** *** ACUM NU MAI AI VOCALIZE ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează