FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  UTA - FCSB 2-2

Ilie Poenaru nu-l iartă: „O să plătească scump pentru ce a făcut cu FCSB!”

FCSB au remizat, scor 2-2, în prima rundă a grupei B din Cupa României. Ilie Poenaru (45 de ani) i-a transmis fundașului Andrei Chindriș (23 de ani) că va plăti scump pentru cartonașul roșu văzut prostesc în minutul 88. +24   FOTO
FCSB au remizat, scor 2-2, în prima rundă a grupei B din Cupa României. Ilie Poenaru (45 de ani) i-a transmis fundașului Andrei Chindriș (23 de ani) că va plăti scump pentru cartonașul roșu văzut prostesc în minutul 88.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2022 23:45 / Actualizat joi, 20 octombrie 2022 00:05

FCSB au remizat, scor 2-2, în prima rundă a grupei B din Cupa României. În ziua în care a exclus din lot un alt fotbalist (DETALII), Ilie Poenaru (45 de ani) i-a transmis fundașului Andrei Chindriș (23 de ani) că va plăti scump pentru cartonașul roșu văzut prostesc în minutul 88. 

Andrei Chindriș a fost menajat de Ilie Poenaru pentru meciul cu CS Universitatea Craiova, din runda cu numărul 15 a Ligii 1. Astăzi, fundașul central a comis un gest stupid în minutul 88. Aflat pe bancă, a protestat la o decizie a „centralului” Adrian Cojocaru și a primit cartonașul galben. A aplaudat ironic decizia și a fost eliminat.

4 cartonașe roșii în finalul nebun din UTA - FCSB, două venite pentru gesturi batjocoritoare identice! » Dică acuză: „A fost prea de tot!”
UTA - FCSB 2-2
4 cartonașe roșii în finalul nebun din UTA - FCSB, două venite pentru gesturi batjocoritoare identice! » Dică acuză: „A fost prea de tot!”

Ilie Poenaru, necruțător cu Andrei Chindriș

„N-ai voie să faci așa ceva. Ai văzut ce s-a întâmplat cu Bouhenna și faci același lucru. Chindriș va plăti și va plăti scump pentru asta! 

L-am păstrat ca să fie titular în Liga 1... Jucăm din 3 în 3 zile, aveam nevoie de prospețime. De asta am hotărât ca pe el să îl odihnesc. Pentru asta va plăti scump! În primul rând financiar”, a spus Ilie Poenaru, la „Sport Report”, de la Orange Sport. 

Ilie Poenaru, despre UTA - FCSB 2-2

„Nu meritam să pierdem acest meci, am jucat de la egal la egal. Ați văzut că în partea a doua totul s-a fragmentat. Au apărut aceste eliminări. Cred că aici arbitrul a pierdut puțin lucrurile de sub control. Din ce am văzut, este penalty pentru FCSB.

Facem greșeli, nu ai voie să faci așa ceva. Le-am zis jucătorilor, m-am săturat, parcă a venit Crăciunul la noi de câteva etape, facem cadouri mereu. Mă bucură că am reușit să revenim, mă bucură că au crezut și mă bucură atitudinea. Nu m-au dezamăgit jucătorii, au avut atitudine. Da, îmi doresc mai mult, eu tot timpul îmi doresc mai mult, chiar dacă câștig sau pierd.

Dar eu nu înțeleg, dacă este situație de cartonaș roșu, la intrarea lui Radunovici la Stahl, de ce nu se dă? În campionat a fost roșu la Pantea, se dă doar galben. Haideți să folosim aceeași măsură, că dacă nu, toți suntem frustrați. De 3-4 etape la noi tot timpul se întâmplă”, a fost analiza făcută la „cald” de Poenaru. 

Clasamentul grupei B din Cupa României

EchipăMeciuriPuncte / Golaveraj 
1. FC Botoșani13 (1-0) 
2. FCSB11 (2-2)
3. UTA 11 (2-2)
4. CS Mioveni 00
5. Oțelul0
6. Buzău10 (0-1)

Citește și alte știri din Cupa României:

CS Ocna Mureș - Chindia 1-0  » Prima înfrângere a lui Toni Petrea la Chindia este una rușinoasă
Ocna Mureș - Chindia 1-0
CS Ocna Mureș - Chindia 1-0 » Prima înfrângere a lui Toni Petrea la Chindia este una rușinoasă
Hermannstadt - Universitatea Craiova 0-2 » „Leii” lui Rădoi câștigă duelul de Liga 1 din grupele Cupei României
HERMANNSTADT - CSU CRAIOVA 0-2
Hermannstadt - Universitatea Craiova 0-2 » „Leii” lui Rădoi câștigă duelul de Liga 1 din grupele Cupei României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
legio.sud
legio.sud  •  20 Octombrie 2022, 08:52

Poeniță asta crede ca toți sunt naivi și îl cred pe el “ vreau mai mult “ pai nene nu se vede .Chindriș ar trebui sa-l întrebe ce sarcini i-a dat el lui Paul Anton in meciul trecut cu GG , lasă-ne ca ești unul dintre admiratorii lui GG și sunt foarte mulți , mai ales in camera VAR .

vasileroaita
vasileroaita  •  20 Octombrie 2022, 00:20

Acest Poenaru chiar se crede antrenor?!? Este doar un Dică mai guraliv.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează