FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CORVINUL - SEPSI 1-0

Încă un antrenor din Superligă se teme pentru postul lui: „Eu sunt vinovatul principal! Îmi reproșez multe”

FOTO: Facebook @osksepsi
FOTO: Facebook @osksepsi

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 20:15 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 20:15

Corvinul Hunedoara a învins-o pe Sepsi, scor 1-0, în runda secundă a grupei A din Cupa României Betano. Liviu Ciobotariu (52 de ani), antrenorul covăsnenilor, admite că este principalul responsabil pentru rezultat. 

Sepsi, deținătoarea trofeului, a părăsit Cupa României Betano încă din faza grupelor. Liviu Ciobotariu recunoaște că postul lui nu poate fi în deplină siguranță după un astfel de rezultat. 

Vrea să mute echipa de Superligă din oraș: „Nu pot mâine, dar la vară, da! Se va numi cum vrem noi, FC...”
IDEE
Vrea să mute echipa de Superligă din oraș: „Nu pot mâine, dar la vară, da! Se va numi cum vrem noi, FC...”

Liviu Ciobotariu, după Corvinul - Sepsi 1-0

„Este clar că suntem ieșiți din această competiție, ne-am prezentat foarte slab. N-am avut ocazii de gol, am jucat contra unei echipe de liga a doua și vreau să-i felicit pentru victorie. Am jucat slab, foarte slab, penibil, n-am avut inspirație, nu ne-am apărat bine, am luat un gol din fază fixă unde trebuia să facem apărare om la om.

O situație delicată, pentru că suntem deținătoarea trofeului și cu atât este durerea mai mare. Am ieșit pe ușa din spate pentru că nu ne-am prezentat așa cum trebuia.

De fiecare dată când echipa pierde, primul responsabil este antrenorul împreună cu staff-ul. E clar că-mi reproșez foarte multe. Eu sunt vinovatul principal pentru că eu fac antrenamentele, primul 11 și schimbările.

N-am cum să renunț niciodată, nu este felul meu. E clar că atunci când lucrurile nu merg, te aștepți la orice ca și antrenor. Conducerea a fost alături de mine, de echipă, a avut răbdare, a venit această înfrângere și vom vedea în continuare”, a spus Liviu Ciobotariu, potrivit digisport.ro.

Cu un singur punct obținut în primele două runde, remiza 1-1 cu Hermannstadt, Sepsi a ratat matematic șansa de a se califica în faza următoare a Cupei României Betano.

VIDEO. Laszlo Dioszegi: „Aș renunța la fotbal doar după o tragedie! Asta ar însemna să nu mai fiu. Nu poți renunța la ceva ce iubești”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Verdict dur în cazul accidentării lui Petrila » Rapid ia o măsură de urgență

Fostul jucător al FCSB a marcat primul gol pentru U Cluj și are un mesaj de forță: „Sunt întotdeauna pregătit”. Câți fani așteaptă pe stadion cu CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează