FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OŢELUL - STEAUA 1-0

Laurenţiu Buş: "Trăim momentul nostru"

Buş (24 de ani) a marcat cel mai important gol din viaţa sa
Buş (24 de ani) a marcat cel mai important gol din viaţa sa

Articol de - Publicat luni, 18 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 18 iulie 2011 01:48

Laurenţiu Buş (23 de ani), cel mai bun om al Supercupei, spune că el şi colegii lui au jucat cu gîndul să scoată din nou în stradă oamenii la Galaţi.


- Felicitări, Laurenţiu! Nu i-aţi lăsat nici o şansă Stelei.
- Să ştiţi că eu am avut emoţii pînă la final. Pentru că mă uitam la adversari şi erau îmbrăcaţi în tricoul Stelei. Sînt mîndru că i-am învins cu golul meu, asta mi-a produs cea mai mare satisfacţie de cînd m-am apucat de fotbal! Am avut un rol important şi sînt mîndru de asta.

- Încep să se înmulţească trofeele din vitrina Oţelului.
- Da, şi chiar vreau să conştientizăm, să trăim momentul. Acum e vremea noastră. Dedic Supercupa întregii ţări, iar golul familiei mele!

- De unde a venit forţa voastră?
- Ne-am dorit din tot sufletul să scoatem din nou oamenii în stradă la Galaţi. Şi-am vrut să continuăm să le demonstrăm tuturor că sîntem o echipă mare, nu nişte anonimi. Şi faptul că Lucian Bute a fost în tribune ne-a dat putere, ne-a motivat enorm. E o onoare să fim atîţia campioni în Galaţi.

"Mă rog să picăm cu Real Madrid în Ligă, e clubul meu favorit. E bun şi Messi, n-am nimic cu el, dar Cristiano Ronaldo e numărul unu. Sper să apuc să joc contra lui măcar o dată!"
Laurenţiu Buş, mijlocaş Oţelul

"A fost cel mai bun şut al lui Buş din toată cariera lui! Trebuie să facă cinste"
Gabriel Paraschiv, atacant Oţelul

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
dinuvama
dinuvama  •  18 Iulie 2011, 11:28

Atata invidie al romanii astia.Recunoasteti fratilor,Otelul a fost mai buna,Steaua nu are nicio schema de joc,nicio tactica nu se vede in jocul STelei,numai bubuie mingile,nu vad 4 pase consecutive,este o brambureala.Respect Otelul pentru devotamentul de care da dovada,se observa faptul ca isi doresc cu orice pret trofee.Sigur vor face o figura frumoasa in Europa!

nomadu71
nomadu71  •  18 Iulie 2011, 10:47

...gsp,hotariti-va!Citi ani are,pina la urma baiatul asta: 23 ,cum scrie in titlu,sau 24 cum scrie sub foto?!? Aveam pretentii...

nomadu71
nomadu71  •  18 Iulie 2011, 10:40

...gsp,hotariti-va!Citi ani are,pina la urma baiatul asta: 23 ,cum scrie in titlu,sau 24 cum scrie sub foto?!? Aveam pretentii...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează