FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CHINDIA - CFR CLUJ 0-1

VIDEO Chindia - CFR Cluj 0-1 » Calificare plictisită. Campioana României se califică în "optimi" fără să strălucească

Articol de - Publicat miercuri, 26 septembrie 2018 23:22

Cu o echipă împănată cu nume noi față de titularii obișnuiți, campioana s-a întrebuințat la minimum pentru a trece în faza următoare a competiției. La Mioveni, CFR-ul a făcut diferența încă din prima repriză, când golul lui Tambe a adus în avantaj trupa lui Conceicao.

S-a întâmplat după o centrare perfectă a lui Moutinho și o finalizare simplă, cu capul, a atacantului de abanos (33).

În rest, doar alte două momente au mai dezmorțit tribunele sărac populate. Faza în care Djokovici a rămas singur cu portarul advers (13), dar a ratat incredibil, și șutul din întoarcere, spectaculos, semnat de Florea, blocat însă minunat de Jesus Fernandez.

Per total însă, jocul în ambele tabere a lăsat de dorit, reușitele au fost o rara avis. Au încins atmosfera mai degrabă scandările repetate ale fanilor veniți de la Târgoviște, "Vrem stadion! Vrem stadion!", mesaj către autoritățile locale dâmbovițene pentru ridicarea unei noi arene în fosta Cetate de Scaun.

Aici VIDEO de la meci!

CHINDIA - CFR CLUJ 0-1
Marcator: Tambe (33)
CHINDIA: I. Popescu - Martac, Vătavu (85 Lungu), Acasandrei, Dumitraşcu - Dudea - Rogoveanu (46 Cherchez), Novac, Stoica (58 L. Mihai) - Florea, Neguţ
Antrenor: Viorel Moldovan
CFR CLUJ: Jesus - Manea, Lang, Mureșan, A. Radu - Djokovici, Hoban, Culio (56 Bordeianu) - Ganea (59 Mailat), Tambe, Moutinho (86 Al. Ioniță II)
Antrenor: Toni Conceicao
Stadion: "Orășenesc" (Mioveni)
Arbitru: Adrian Cojocaru (București)

Citește și: VIDEO 16-imile Cupei României // Miercuri a fost ziua favoritelor! Toate cele 12 echipe calificate în "optimi"

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
magic4ever
magic4ever  •  27 Septembrie 2018, 13:25
Postat de haideusicfr pe 27 Septembrie 2018, 07:07

Meciul a fost unul bun in prima repriza.Cu Hoban,Culio reintorsi ,CFR a dominat primul mitan. Nu stiu cum face CFR are mereu atacanti de valoare.

Au scouteri buni si legaturi cu impresari buni...bravo lor!

gintonic
gintonic  •  27 Septembrie 2018, 09:40

Ori sunteti pro_sti, ori doar ne_simtiti !... unde sunt echipele calificate, pe care le clamati in titlul articolului ?!

haideusicfr
haideusicfr  •  27 Septembrie 2018, 07:07

Meciul a fost unul bun in prima repriza.Cu Hoban,Culio reintorsi ,CFR a dominat primul mitan. Nu stiu cum face CFR are mereu atacanti de valoare.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează