FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ- CSM POLI IAȘI 2-0

Miriuță, atac subtil la Hagi: "Pentru proteste am luat două etape, iar alții se iau de gât și primesc avertisment"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2016 23:17

Vasile Miriuță a fost suspendat două etape pentru protestele din meciul de la Craiova de vinerea trecută. Antrenorul clujenilor a răbufnit la finalul meciului din Cupă cu CSM Poli Iași, 2-0, lansând un atac subtil la Hagi, care a fost iertat de suspendare după bătaia generală din meciul cu CSU Craiova de acum două etape.

"Sunt fericit. A fost un meci bun și o calificare meritată. Nu mi-a picat bine suspendarea de două etape, nu mi se pare corectă. Noi, antrenorii, suntem tratați diferiți. Eu, pentru niște proteste, sunt suspendat două etape, iar alții care s-au luat de gât au văzut avertisment. Hai să fim serioși! E prima oară când sunt eliminat și mi se pare o decizie dură."

"Jucătorii știu că a fost un moment greu, dar trebuia să avem un moral bun pentru meciul cu Voluntari. Jucătorii merită toate aprecierile! Important este că alte echipe fug după noi, deci suntem la mâna noastră pentru a rămâne în play-off. Vrem să aducem 2-3 jucători și să ne întărim", a declarat antrenorul clujenilor la TV Digi la finalul meciului câștigat cu CSM Poli Iași, scor 2-0. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
stefan..
stefan..  •  14 Decembrie 2016, 16:46

Explicatia e simpla... "Reejele" blatist al fotbalului romanesc este protejat la comisii, ajutat prin arbitraje si blaturi doar pentru ca este valetul lui Gigi Becali. Din fericire, pentru fotbalul romanesc, se mai gaseste cineva care, din cand in cand, sa-i ia de beregata pe "Reejele" gaunos. Chiar la propriu. Respect, Rambe!

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  14 Decembrie 2016, 12:53

Depinde in ce zi s-a intrunit comisia. Poate a fost intr-o zi cu numar impar. Temperatura si presiunea atmosferica sigur a fost diferita. Deci nu are cum sa fie pedepse asemanatoare. Plus de asta hadji este REGE pe cand miriut(z)a este doar un simplu IOBAG. Nu mai adaug si nationalitatile fiecaruia ca ajungem la balamuc.

aius
aius  •  14 Decembrie 2016, 11:33

Are dreptate !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează