FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - POLI IAȘI

Viorel Moldovan rămâne rezervat după ce a calificat Petrolul în sferturile Cupei României: „Avem o stare de superficialitate pe care o urăsc”

Viorel Moldovan (48 de ani)
Viorel Moldovan (48 de ani)

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2021 21:48 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 22:05

Petrolul Ploiești s-a calificat în „sferturile” Cupei României, după 3-0 cu Poli Iași, iar Viorel Moldovan (48 de ani) a declarat că este mulțumit de transferurile realizate în această iarnă, dar se va bucura atunci când echipa va ajunge în play-off.

„Vreau să îmi felicit băieții pentru interpretarea jocului. Au aplicat ceea ce am lucrat și pregătit la antrenamente. Am fost exacți în defensivă. Ne-am organizat tactic din punct de vedere defensiv. A fost o calificare meritată care ar trebui să ne dea moral și încredere vis a vis de ce va urma pentru noi” a declarat Viorel Moldovan pentru DigiSport.

Viorel Moldovan, mulțumit de transferurile realizate la Petrolul Ploiești

„L-am dorit foarte mult pe Romario Moise, dar atunci a preferat să rămână în Liga 1. Am transferat inteligent și echilibrat în toate compartimentele. Sunt jucători importanți și cu calitate. Viorel Lică, fundaș central, cu o experiență importantă la nivelul Ligii 2. Este în primii 5 fundași din acest campionat și poate evolua lejer și în Liga 1. L-am dorit când eram la Chindia, dar mă bucur că am putut să îl transfer acum.

La mijlocul terenului l-am luat pe căpitanul celor de la Turris, pe Silviu Pană, un jucător cu mare experiență. În momentul de față este accidentat, dar sper să îl recuperăm până la meciul cu Metaloglobus. L-am repatriat pe Sergiu Arnăutu, dar are o problemă la tendonul lui Ahile și a ratat pregătirea de iarnă. Și pe Ștefan Bărboianu l-am repatriat, el a plecat în vară, dar așa se întâmplă dacă am venit destul de târziu la echipă. L-am împrumutat și pe Vlad Mitrea de la Sepsi, jucător U21. Am adus mulți jucători români, care cunosc nivelul și înțeleg Liga 2 mult mai bine” a mai spus antrenorul Petrolului pentru sursa citată.

Viorel Moldovan: „Câteodată avem o stare de superficialitate pe care o urăsc”

„Este foarte importantă această calificare, ne-am dorit-o foarte mult. Am fost foarte concentrați, am avut în față o echipă de calitate, chiar dacă se află într-o situație dificilă în Liga 1. A transferat jucători importanți, dar am fost încrezător că îi putem învinge. Finanțatorul principal ține foarte mult la această competiție și sper să ajungem cât mai departe, poate chiar în finală.

O să mă bucur când ajungem în play-off. Am irosit foarte multe puncte în toamnă și trebuie să câștigăm toate etapele care urmează. Încerc să îi țin în priză pe băieți, aș vrea să stau mult mai liniștit, dar sunt momente în care ne pierdem reperele și ne relaxăm. Câteodată mai avem o stare de superficialitate pe care o urăsc. Nu voi avea niciodată perfecțiunea, dar trebuie să fim foarte exacți când ai în față un adversar de asemenea calibru. Trebuie să tratăm cu maximă seriozitate fiecare acțiune, fiecare fază. E foarte important să transpunem în teren tot ce lucrăm la antrenament” a mai adăugat Viorel Moldovan.

Am demonstrat că avem calitate, că putem să eliminăm o echipă din Liga 1. Dacă nu credeam că Petrolul poate promova, nu mai veneam aici. Sunt acasă, la clubul orașului meu

Romario Moise, mijlocaș ofensiv Petrolul Ploiești

VIDEO. Viorel Moldovan, antrenorul care i-a șocat pe francezii de la L’Équipe: „Am împușcat cerbi carpatini și urși!”

Citește și alte știri din Cupa României:

Andrei Cristea, „săgeți” către Daniel Pancu, după umilința din Cupă: „Nu e ok, avem probleme aici”

Fault sângeros în Cupa României » Petrolul - Iași, întrerupt 4 minute: „E de ROȘU!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  10 Februarie 2021, 02:27

Bun tare Moise, mai ales pentru Liga a doua

Vezi toate comentariile (1)
Comentează