FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - OŢELUL, JOI, ORA 20:30, PRO TV

Munteanu: "Îl respect pe Cornel Dinu, dar nu mă interesează dacă îl demit în cazul eliminării din Cupă"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 octombrie 2009 00:00

Antrenorul formaţiei Oţelul, Dorinel Munteanu, a declarat marţi că îşi doreşte ca echipa sa să reediteze şi în Cupa României victoria pe care a reuşit-o în campionat în faţa lui Dinamo.

"Îl respect foarte mult pe Cornel Dinu, ştiu că este bun la toate şi nu mi se pare nimic nou faptul că a revenit pe banca tehnică. Domnul Dinu mi-a fost antrenor şi la echipa naţională, dar nimic nu mă împiedică să îmi văd intersul meu şi să o elimin pe Dinamo", a declarat Dorinel Munteanu, care refuză să creadă că directorul tehnic al alb-roşiilor ar putea fi demis dacă Dinamo ar fi eliminată în optimile Cupei României. "Nu cred că va fi demis, dar nu mă interesează", a replicat antrenorul gălăţenilor, care a anunţat că echipa sa este pregătită şi pentru executarea loviturilor de departajare.

Munteanu a mai spus că, în opinia sa, delegarea lui Mugurel Drăgănescu (care a condus şi meciul de campionat dintre Dinamo şi Oţelul, din etapa a 6-a, încheiat cu scorul de 1-0 pentru moldoveni) este o coincidenţă şi şi-a exprimat speranţa că arbitrul, care i-a defavorizat atunci pe dinamovişti, nu va încerca "să îşi spele păcatele" în acest meci.

Tehnicianul Oţelului a mai spus că bulgarii Jelev şi Kolev şi-au depus memorii, după ce nu şi-au primit drepturile salariale de aproximativ 2 luni, şi a recunoscut că mai mulţi jucători ar putea face acest demers. "Mă pune pe gânduri faptul că jucătorii ar putea pleca de la echipă", a adăugat Dorinel Munteanu.

Meciul Dinamo-Oţelul, din optimle Cupei României, se va juca joi, de la ora 20:30.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  27 Octombrie 2009, 16:09

naspa trafe

Vezi toate comentariile (1)
Comentează