FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  VIITORUL II - CFR 0-1

Negruțător cu puștii » Clujenii au suferit la Ovidiu, dar au eliminat a doua echipă a lui Hagi cu golul marcat de Negruț

Articol de - Publicat joi, 29 octombrie 2015 00:00

"Ar fi o adevărată bombă dacă Viitorul II ar merge mai departe", spunea patronul Gică Hagi în preziua meciului.

CFR s-a dus la Ovidiu cu nasul pe sus, cu atitudinea unei echipe mari. Pe de o parte, ardelenii sînt de înțeles, adversarii lor erau din al treilea eșalon. Totuși, deși e a doua echipă a Academiei, Viitorul II a avut ieri în primul "11" mulți fotbaliști cu prezențe în Liga 1.

Copiii lui Gică nu s-au speriat de renumele fostei campioane și și-au văzut de treabă. Au încercat să pună în practică ce li s-a transmis și în multe rînduri chiar au reușit. Conduși de pe bancă de Cămui și din tribună de Hagi, alb-albaștrii au arătat surprinzător de bine. Oaspeții au găsit cu greu drumul spre poarta lui Buzbuchi și tabela a rămas neschimbată pînă la pauză.

Dican n-a avut reacție și partea a doua a continuat după aceeași partitură. Norocul clujenilor s-a numit Negruț, care a fost pe fază cînd Buzbuchi a respins modest un șut al lui Vitor Bruno și a trimis la colțul scurt, cu stîngul (55): 0-1!

Oaspeții n-au mai forțat, iar puștii "Regelui" au reacționat, prilej pentru Marc să intervină salvator de două ori în fața lui Florinel Coman (68, 73). Egalarea putea veni în prelungiri, dar Iacob a trimis peste poartă din numai 8 metri. Cu chiu, cu vai, CFR a dezamorsat bomba anunțată de Hagi și s-a calificat în "sferturile" Cupei.

"Am jucat cu niște copii, dar niște copii care alcătuiesc o echipă foarte bună. Nu a fost ușor, bine că ne-am calificat. Mă bucur că am marcat, sper să joc mai mult și să înscriu mai des"
Sergiu Negruț, atacant CFR

"În prima repriză ne-a fost mai greu, apoi ne-am impus jocul și am reușit să marcăm. E o victorie care ne oferă un moral bun pentru partida cu Steaua"
Francisc Dican, antrenor CFR

caseta viitorul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează