FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - SĂNĂTATEA CLUJ 4-0

Patronul-jucător de la Sănătatea Cluj: "N-am fost pregătiţi fizic, altfel scoteam mai multe din acest joc"

Augustin Ghișa a jucat mai bine de 15 minute împotriva Stelei, și s-a descurcat admirabil la cei 47 de ani
Augustin Ghișa a jucat mai bine de 15 minute împotriva Stelei, și s-a descurcat admirabil la cei 47 de ani

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 septembrie 2011 22:56

Intrat pe teren în finalul meciului cu Steaua (0-4), finanţatorul Sănătăţii Cluj, Augustin Ghişa, s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale şi de proporţiile scorului. Totuşi, patronul-jucător al echipei din liga a treia a spus că echipa saar fi putut marca dacă meciul ar mai fi durat zece minute.

Fotbalistul de 47 de ani şi "100 şi ceva"  kilograme spune chiar că echipa sa ar fi putut scoate cel puţin un egal dacă ar fi fost la fel de bine pregătită fizic precum steliştii.

"Am încercat să ne apărăm şansa chiar dacă am avut un adversar valoros. Se simte experienţa Stelei din meciurile de Champions League. Dar dacă mai aveam 5-10 minute de meci sigur dădeam şi noi un gol, simţeam că se poate.

Am crescut şi noi puţin în valoare după acel 7-0 cu Timişoara. Am fi creat ceva mai multe probleme, dar nu sîntem puşi la punct cu pregătirea fizică", a spus Augustin Ghişa la finalul partidei la televiziunea sportro.

Steaua s-a impus cu 4-0  în meciul de la Buzău cu Sănătatea Cluj. Au marcat Nikolici, Prepeliţă, Martinovici şi Dorinel Popa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
march31inho
march31inho  •  23 Septembrie 2011, 00:54

Scoteati mai multe... din poarta!

haiducul_padurar
haiducul_padurar  •  22 Septembrie 2011, 23:11

Felicitari celor de la Sanatatea, sunt totusi de apreciat ca au schitat ceva in joc si cred ca si-au depasit azi conditia, pentru majoritatea din ei cred ca fotbalul e un hobby asa ca la felul cum s-au prezentat e destul de bine , vorba aia sunt echipe de A sau de B care au iesit de mult .Era clar ca Steaua va castiga , dupa cum a inceput meciul .Totusi e bine ca nu au mai fost picioare rupte ....

vali12
vali12  •  22 Septembrie 2011, 22:57

:)))))))))))) bancul zilei :)))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează