FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  POLI IAȘI - SEPSI 0-3

POLI IAȘI - SEPSI 0-3. Mircea Rednic: „Am sacrificat Cupa pentru a lupta pentru rămânerea în Liga 1” » Ce spune despre meciul cu Dinamo

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 22:14 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 23:12

Mircea Rednic (58 de ani), tehnicianul celor de la Poli Iași, a comentat eșecul suferit de moldoveni în fața lui Sepsi, scor 0-3, în returul semifinalelor Cupei României. 

La general, covăsnenii s-au impus cu un incredibil 8-1, dar „Puriul” afirmă că a sacrificat Cupa României pentru a avea toți jucătorii de bază apți în lupta pentru evitarea retrogradării. 

„Eu nu-mi permit, nu am un lot atât de mare încât să abordez ambele competiții. Am sacrificat această competiție pentru a lupta pentru rămânerea în Liga 1. Sepsi are un lot numeros, are și salarii mai mari. Le cer scuze suporterilor, puteam să facem mai multe, dar aceasta a fost situația.

N-am ce să le reproșez celor care au jucat, au făcut un antrenament bun. Am menajat câțiva jucători de bază pentru că meciul de duminică împotriva lui Dinamo e cel mai important”, a declarat Rednic, la Look Sport. 

Mircea Rednic: „Vreau să venim cu puncte de la meciul cu Dinamo”

Pentru Poli Iași, următoarele etape sunt capitale. Duminică, moldovenii vor evolua în deplasare cu Dinamo, chiar fosta echipă a lui Mircea Rednic. 

„E un meci important cu Dinamo, e o echipă cu care ne batem la evitarea retrogradării. Cunosc foarte bine această echipă Nu e un meci special. Pe mine mă interesează să venim cu puncte de acolo. Am încredere și sunt sigur că vom face o figură frumoasă acolo”, a spus Mircea Rednic, potrivit sursei citate. 

Vezi AICI toate detaliile de la partida Poli Iași - Sepsi

Finală Dinamo - Poli Iași în Cupă? Situația de la FCSB - Dinamo s-a repetat și în cealaltă semifinală

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (3)
trink
trink  •  10 Iulie 2020, 10:23

apa de ploaie dinamo castiga cu iasienii!!!!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  10 Iulie 2020, 09:36

Adica ati facut BLAT!Voi ati facut figuratie in cupa,iar ei in campionat!Du-te si te ascunde!

394966434424757
Mihai Dinu  •  10 Iulie 2020, 04:03

Atentie! Dupa dezinteresul manifestat de jucatorii dinamovisti (sa i mai numesc asa!?)din ultimele meciuri, ma lasa sa cred ca se lucreaza intens la retrogradarea si/sau desfiintarea echipei Dinamo. FRF, LPF-sa nu mai exista echipa cu denumirea Dinamo. MAI, SRI si/sau Badea nu mai pot face tranzactii absconse, fratii Becali nu mai au controlul absolut la jucatori ptr. transferuri. AMP-vrea jucatorii echipei si i ademeneste. G.Becali-nu uita si nu iarta (afrontul DDB cel mai umilitor al existentei!) Comentatorii si analistii(!!!)-ha,paine de mancat, iar acum Rednic ca doar ii cunoaste. Ce usor se poate demonstra ca jucatorii nu si apara corect clubul, prin cifrele InStat: actiuni ofensive, acuratetea paselor, centrarilor...si cel mai important, dueluri castigate!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează