FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  POLI IAȘI

POLI IAȘI. Tupeu de Moldova: „Dinamo? Sepsi? Sunt de nivelul nostru”

Cosmin Frăsinescu în duel cu Denis Alibec
Cosmin Frăsinescu în duel cu Denis Alibec

Articol de - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 10:43

Cosmin Frăsinescu, căpitanul lui Poli Iași, crede că moldovenii au o mare șansă să câștige Cupa României cu două colege de play-out, Dinamo și Sepsi, în semifinale. A patra este FCSB.

Poli Iași a reușit o calificare de senzație în semifinalele Cupei, 3-2 cu U Craiova, iar căpitanul său, Cosmin Frăsinescu a prins tupeu. Deși au rămas în cursă cu Dinamo, FCSB și Sepsi, pe fundașul de 35 de ani nu-l intimidează câtuși de puțin concurența: „Cred că putem câștiga trofeul. Suntem trei echipe din play-out, noi, Dinamo și Sepsi". 

Altfel spus, de același nivel. De altfel, Iașiul i-a și învins pe „câini" în Copou, scor 1-0, în ultima partidă disputată înainte de întreruperea stagiunii. Frăsinescu consideră că șansele sunt cu atât mai mari „dacă se va juca într-o singură manșă și nu tur-retur, cum e normal în semifinale. Orice este posibil. Dar să vedem ce se decide, când se va relua sezonul și ce date rămân disponibile". 

El a dezvăluit și cum le-a insuflat antrenorul Mircea Rednic „foamea" de trofeu: „Când a venit, în ianuarie, ne-a deschis ochii de la prima discuție. Ne-a spus «nu s-a putut în play-off, dar a rămas Cupa. Ar trebui să fie un imbold. Dacă ați ajuns până aici, putem scrie istorie»".

„Va fi trist cu tribunele goale. Ca la un meci amical. Dar eu înțeleg situația. O problemă vor fi și deplasările. Toți într-un autocar, apoi, la hotel, nu știi cine a mai fost înaintea ta în cameră" 
- Cosmin Frăsinescu, căpitan Poli Iași

156 de meciuriși 4 goluri a bifat Frăsinescu la Poli Iași în Liga 1. E în Copou din 2015

Citește și alte știri despre Poli Iași: 

Ionuț Negoiță n-a rămas dator în fața lui Mircea Rednic » Cum l-a ironizat pe fostul antrenor al „câinilor”

Bancă și pentru Poli Iași » Mircea Rednic, împrumut pentru licență!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează