FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  TURUL 2

Cine a eliminat-o pe Steaua din Cupă: „Băieții merită felicitări, fac Glovo în timpul liber”

Unii dintre jucătorii progresului sunt curieri Glovo în timpul liber, susține antrenorul Răzvan Erimia. Foto: Imago
Unii dintre jucătorii progresului sunt curieri Glovo în timpul liber, susține antrenorul Răzvan Erimia. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 august 2021 21:00 / Actualizat miercuri, 18 august 2021 21:24

CSA Steaua a fost eliminată de Progresul Spartac în turul 2 al Cupei României, scor 1-2. La finalul partidei, antrenorul gazdelor, Răzvan Erimia, a oferit declarații. 

Progresul Spartac, echipă de Liga 3, a produs șocul rundei 2 în Cupa României. Echipa antrenată de Răzvan Erimia a eliminat-o pe Steaua, formație care avea aspirații mari în acest sezon de Cupă. A fost 2-1, grație unor goluri marcate de Lixandru și Ohaci. Pentru oaspeți a punctat Chipirliu, îndeajuns pentru a-și salva echipa.

Progresul Spartac a eliminat Steaua din Cupa României

Rezultatul a generat un entuziasm fără margini în tabăra gazdă. Antrenorul Erimia și-a lăudat jucătorii, dezvăluind că unii dintre aceștia încă sunt la liceu, în vreme ce alții au un al doiea job: livratori de mâncare!

„Suntem bucuroși, există o satisfacție enormă atât pentru mine ca antrenor, cât și pentru tot clubul, în special pentru că astăzi au fost pe teren mulți copii de 16-17 ani titulari, care sunt produsul muncii noastre și al academiei noastre, în care s-a investit mult nu doar financiar, ci și sentimental, multă energie.

Nu știu cu ce jucători a jucat Steaua, care sunt titularii lor, nici nu mă interesează. Merită felicitări băieții mei, care mai fac și Glovo în timpul liber. Am mulți băieți tineri pe la liceu, alții sunt pe la facultate, iar noi suntem un club care în decursul timpului am arătat că putem face astfel de surprize.

Cine știe, poate ne remarcă și pe noi un minister sau o primărie în așa fel încât să fim susținuți.

Noi avem o strategie clară, stabilită acum 5 ani, în care ne-am propus să practicăm un anumit tip de fotbal și să dezvoltăm copii și juniori pe care să-i propulsăm către echipa mare sau către fotbalul de performanță, după posibilitățile noastre. Asta încercăm să facem acum, iar atunci când ne iese, ca astăzi, e o satisfacție enormă”, a declarat acesta la DigiSport.

Cine a eliminat-o pe Steaua din Cupă: „Băieții merită felicitări, fac Glovo în timpul liber”
Răzvan Erimia, antrenor Progresul Spartac // foto: captură DigiSport

Progresul Spartac - Steaua, echipe de start:

PROGRESUL SPARTAC: Ciontoș - Vlad, Alexandrescu, Parfeon - Radu, Lixandru, Matei, Petcu - Costea, Dițu - Tudorache 
Rezerve: Moro, Ohaci, Dumitru, Purice, Matei, Nicolas, Constantin, Grigore, Bălăceanu 
Antrenor: Răzvan Erimia

CSA STEAUA: Enache - Călințaru, Morariu, Bactăr, Neacșu - Șt. Pacionel, Enceanu - Răsdan, Șt. Zătreanu - Huiban, Gherghiceanu
Rezerve: Iancu, Walace, Drăghici, Băjenaru, E. Pacionel, Mihăescu, Oroian, Zaharia, Chipirliu 
Antrenor: Daniel Oprița

Citește mai multe știri din fotbalul românesc:

Prima variantă după ruptura de la CFR » Antrenorul care i-ar putea lua locul lui Șumudică + ce spun șefii campioanei

Amenzi uriașe și suspendări! FRF a anunțat sancțiunile după bătaia generală de la Rapid - FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
senin
senin  •  20 August 2021, 07:06

Nu-i mai ziceți bre "Steaua", ca nu e Steaua, e "CSA Steaua" care joaca niște amicale în divizia B.

631519514152791
Mircea Voica  •  19 August 2021, 15:42

progresul-adevaratul nume din fotbalul romanesc

smdb
smdb  •  19 August 2021, 12:16
Postat de steaua.inseamna.csa pe 19 August 2021, 01:52

Ne interesa Cupa, însă a fost un gambit! Oprița a procedat corect, nu ne plângem ca jucam la 3 zile însă dacă nici azi nu băgai jucători mai puțin folosiți când tu ai ditamai derbiul pt locul 1 Duminica, atunci când!? Ce a dezamăgit a fost atitudinea din teren a “rezervelor”. Și Oprița și noi ne așteptam ca “mânjii” sa rupă norii, sa arate ca merita sa mai fie băgați in teren și in viitor, ca ne putem baza pe ei. Acum ca poate nu ai valoare și nu știi cu mingea e una, nu poți cere de unde nu e, însă măcar sa fi văzut dorinta, sa fi văzut atitudine de învingător, sa fi văzut ca își sufocau adversarii făcând risipa de efort și sudoare, ca făceau presing și nu se opreau din alergat pana mingea nu era in out! Nimic! Am văzut astea însă la Progresiști, de asta am spus și repet: au meritat cu prisosinta victoria, BRAVO!!!

"Ditamai derbyul pentru locul 1"?!?! :)))))))))) Voi jucati amicale in Liga a 2-a, ce derby pentru locul 1 visezi?! :))))))))))) Puteti termina pe 1, 2, 5 sau 10, tot aia e pentru voi, tot in Liga a 2-a ramaneti la anul :))))))) Hai ca-ti spun eu, sa nu ramai prost, de ce Oprita a jucat cu rezervele. A jucat cu rezervele pentru ca asa a ramas el cu idea asta, de cand activeaza in fotbal.. stie ca asa se face in primele faze din Cupa, dar n-a inteles pana la capat de ce :))) Faci asta cand esti angrenat in alte competitii cu miza in acelasi timp si peste 3 zile ai un meci important pentru titlul, cupe europene, dar cand tu joci amicale in Liga a 2-a (pe banul public) un sezon intreg, la ce-ti trebuie sa menajezi?!? :)))))

Vezi toate comentariile (50)
Comentează