FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEMIFINALE

Ciprian Paraschiv, propunere inedită pentru Cupa României: „Să tragem la sorți cine merge în cupele europene”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2020 11:18

Fotbalul din România este suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, iar oficialii FRF și LPF încă nu știu data la care se vor relua competițiile interne.

 

  • În acest moment au fost luat în calcul 2-3 scenarii, dintre care unul prevede ca antrenamentele să fie reluate pe 16 aprilie, pentru a se putea reîncepe sezonul la jumătatea lunii mai, astfel încât să fie terminat până la 30 iunie. Un altul are ca 13 iunie dată de reluare, caz în care ar fi nevoie de disputarea etapelor şi în iulie. Detalii AICI 

Ciprian Paraschiv, președintele celor de la Poli Iași, a venit cu o idee inedită pentru stabilirea câștigătoarei Cupei României. Oficialul a cerut ca FRF să tragă la sorți o echipă care să joace în turul I al preliminariilor Europa League. Dinamo, FCSB, Poli Iași și Sepsi sunt echipele calificate în semifinale. 

VIDEO » #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă.

„E greu de dat o predicție dacă se va mai juca sau nu, pentru că nu știm cum evoluează acest virus, nu știm cât de educată este lumea, cât vom respecta regulile impuse de către autorități. 

În Cupa României, fiind o competiție separată, stăteam și mă gândeam ce scenarii ar putea fi. Dacă nu se va mai juca deloc în acest sezon, ceea ce nu-mi doresc, probabil o soluție ar fi tragerea la sorți și desemnarea unei echipe care să reprezinte România în cupele europene din această competiție”, a declarat președintele Ciprian Paraschiv la Radio HIT.

22 aprilieeste data la care trebuia să se joace turul semifinalelor, iar manșa secundă era programată pentru 13 mai. Finala urma să aibă loc pe 23 mai

„Ideal ar fi să primești primele două echipe din Liga 2, poate mai multe. E clar că se va îngheța campionatul. E greu să retrogradezi pe cineva, pentru că riști să fii dat în judecată de o echipă care poate zice că mai avea șanse de a se salva. Să păstrezi aceleași echipe în Liga I și să vină și alte echipe din Liga 2. Există risc de faliment la toate cluburile din România, nu doar la Poli Iași” 
Ciprian Paraschiv

Klaus Iohannis anunță carantină totală în România: "Tot ce era până acum recomandare devine obligatoriu"

Citește mai multe știri din fotbalul românesc: 

Grigore și Moldoveanu s-au autoizolat, cu iubitele, la munte, unde ninge ca în plină iarnă: „Îl așteptăm pe Moș Crăciun”

Gigi Becali, contrat din interiorul echipei: „Nu umbla la salarii!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
valyomanid4
valyomanid4  •  24 Martie 2020, 17:30
Postat de adi_stelistul pe 24 Martie 2020, 15:01

E ridicol. Cu doua zile inainte de termenul de inscriere, daca e cazul (termen care oricum va tine cont de eventuala reluare sau nu a competitiilor interne), se organizeaza un Final Four pe Arena Nationala (sau altundeva) cu disputarea semifinalelor intr-o zi si a finalei a doua zi. Cupa e cel mai usor de incheiat, de fapt, cu sistemul asta.

Pentru ce an preconizezi asa ceva ?..Omule, anul asta se joaca fotbal prin octombrie, si sunt optimist cand spun asta...

adi_stelistul
adi_stelistul  •  24 Martie 2020, 15:01

E ridicol. Cu doua zile inainte de termenul de inscriere, daca e cazul (termen care oricum va tine cont de eventuala reluare sau nu a competitiilor interne), se organizeaza un Final Four pe Arena Nationala (sau altundeva) cu disputarea semifinalelor intr-o zi si a finalei a doua zi. Cupa e cel mai usor de incheiat, de fapt, cu sistemul asta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează