FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO 5-2

Pufi, out! Dinamovistul Cristi Bălgrădean va plăti pentru prestaţiile dezamăgitoare

Articol de - Publicat sambata, 29 martie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 29 martie 2014 10:18

Flavius Stoican e nevoit să schimbe jumătate dintre titularii Derby-ului în perspectiva meciului de la Ploieşti


Efectul umilinţei de pe Naţional Arena cu Steaua, 2-5, joi seară, se va vedea la meciul de mîine, cu Petrolul, de pe arena "Ilie Oană". Din formula de start vor dispărea Bălgrădean, Durimel, Grecu, Bărboianu şi Ţucudean, urmînd să intre Naumovski, Popa II, Filip, Şerban şi Bilinski. "Pufi" plăteşte pentru evoluţiile din ultima vreme. "Pare prea sigur pe postul lui, de aceea ar fi momentul să joace şi Naumovski", au mărturisit oficialii roş-albilor.

Durimel e obligat să fie spectator, s-a ales cu întindere musculară, se alătură "clinicii Dinamo", astfel că s-a ivit şansa ca Adrian Popa II - joi seară, la debutul în prima echipă a roş-albilor! - să evolueze din nou. Nici nu are concurenţă, în acest moment: Diakhate, care a mai fost folosit în amicalele iernii ca stoper, de-abia şi-a revenit după accidentare, Nedelcearu şi Crişan sînt la formaţia secundă, iar Asanovici e pedepsit pe termen nelimitat după Derby-ul din Ghencea.

Grecu, Bărboianu şi Ţucudean urmează să plătească pentru prestaţia de pe Naţional Arena.


182 este indexul InStat al lui Bălgrădean joi seară, cel mai mic de pe teren, la egalitate cu Ţucudean

Program lejer
"N-am putut să dorm toată noaptea, mă urmăresc acele 7 minute de coşmar din prima repriză cînd am luat 3 goluri. Reuşitele Stelei au venit de undeva, de Sus", a comentat ieri Stoican. După meci, jucătorii au avut liber, ieri antrenament, "iar atmosfera era ca după înmormîntare", şi de-abia astăzi se va intra în cantonament. "Nici Petrolul nu trece printr-o pasă excelentă, trebuie să ne revenim şi să învingem", a punctat tehnicianul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
bumix
bumix  •  30 Martie 2014, 19:09

asta va mai lipseste ,la cit fuge tamas ,,,, ce sa faca ???? sa le dea de baut pe teren pina dorm pe la usi cind se duc acasa??

spartanul
spartanul  •  30 Martie 2014, 09:56

sa batut moneda pe pufalau dar e clar nu e de dinamo vo spune unul care la vazut in divizia b nu are fata de dinamo .hu hu

belamy
belamy  •  30 Martie 2014, 08:36

este singurul din echipa dinamo, care cauta sa-si bata "recordurile". gol in sec. 15 (omologat), gol de la 40 metri (omologat), gol din corner, gol de la cel mai slab adversar, gol "printre urechi", nu exista distanta, minut de joc, pozitie pe care sa nu le fi incercat, un "perfectionist" desavarsit. spalati-va pe cap cu el !.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează