FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI

EXCLUSIV Sepsi atacă după scandările xenofobe de la FCSB: „Moruțan are 10 meciuri în Liga 1 și face astfel de lucruri?”

Jucătorii de la FCSB au avut scandări xenofobe +23   FOTO
Jucătorii de la FCSB au avut scandări xenofobe

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 21:48 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 23:17

 Attila Hadnagy (39 de ani), director general la Sepsi, a reacționat dur la adresa jucătorilor de la FCSB după gesturile făcute de aceștia.

După ce au învins-o pe Sepsi, 1-0 în finala Cupei, jucătorii și fanii de la FCSB s-au întâlnit la Berceni și au sărbătorit victoria. La un moment dat, aceștia au avut scandări xenofobe la adresa ungurilor, spre dezamăgirea adversarilor.

 -Te salut, Attila! Supărat după finală?
- Salut! Nu știu dacă e tristețea așa mare. Sincer, mai rău îmi pare de felul în care am pierdut, cu acel gol haotic. Dacă ne dădeau gol la una din celelalte faze nu aveam nimic împotrivă. Asta este acum, ce să facem? FCSB a meritat! Jucătorii de la FCSB au fost mai proaspeți și s-a văzut asta. Nu-i vom mai prinde niciodată așa modești ca ieri. Din păcate, Cupa asta e pusă în umbră de evenimentele de după meci. 

- Te referi la ce s-a întâmplat la Berceni? 
- Da. E dureros să vezi asta. Noi am respectat mereu FCSB. E o echipă de tradiție. Însă cum ne vom uita de acum la ei după acele scene? Și, din păcate, lipsa de reacție a oficialilor doare și mai tare.

- Așteptați scuze?
- N-am nimic cu suporterii. Sunt pătimași, au greșit, dar să-i vad pe Tănase, Moruțan și altii cântând alături de ei e prea mult. Nu l-am văzut pe MM Stoica să vină să-i oprească. Păi Moruțan are 10 meciuri în Liga 1 și acum vine să apară în astfel de lucruri? De asta nu vor ajunge nicăieri jucători ca el. E lipsă de educație! N-au cei 7 ani de acasă. Ca să nu mai zic că el e crescut de domnul Sfaițer. Știe că acum e aici, măcar din respect față de el ar fi trebuit să se abțină. 

- Poate și euforia, poate și vârsta...
- Așa e. Au anumite circumstanțe. Dar sincer nu mi se par de iertat. Păi în Covasna și Harghita sunt oameni care în cupele europene țin cu ei. Și poate nu doar atunci. Păi ce respect să mai aibă acum dacă ei jignesc? Așteptam azi un telefon de la MM sau domnul Argăseală. Să ne spună că regretă cele întâmplate. Nimic!

- Ați cerut deja să fie sancționați!
- Nu mai putem accepta asta. Ne-am saturat. Vino la Sfântu Gheorghe și o să vezi că această ură nu există. Acești jucători mai bine și-ar da seama că au învins Sepsi într-o finală. O echipă mică, din play-out, obosită. N-au câștigat Champions League. Asta este. Poate cândva vom învăța să ne oprim cu aceste prostii.

VIDEO Jucătorii lui FCSB, scandări xenofobe după succesul cu Sepsi: „Ne p***m pe Ungaria voastră! Să-ți dăm la m**e, bozgore!”

FOTO. Imagini spectaculoase de la Sepsi – FCSB

+19 FOTO

Citește mai multe știri despre Sepsi – FCSB:

Helmut Duckadam, nemilos cu jucătorii de la FCSB: „Nu simt nimic pentru club, niște mercenari! O să-mi iau înjurăturile de rigoare”

EXCLUSIV Ce riscă FCSB în urma scandărilor xenofobe la adresa Ungariei » Reacția lui Csaba Asztalos: „Nu-mi pot explica astfel de ieșiri!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
tiki
tiki  •  24 Iulie 2020, 13:49
Postat de Zi Bobby pe 24 Iulie 2020, 02:57

N am auzit niciun oficial de la Sepsi sa vina cu scuze dupa ce la meciurile lui Sepsi de la Sg Gheorghe ,suporterii striga " ria,ria Hungaria" sau "***" sau "*** de romani ".De ce nu i intreaba nimeni despre aceste lucruri...?

Aproape ai dreptate Bobitza, ce uiti tu sa spui e ca in 99.99% din cazuri aceste strigaturi apar dupa ce galeriile vizitatoare baga batul prin gard si, in loc sa-si sustina echipa favorita, o dau in cel mai bun caz pe 'hai Romania' - sa nu-mi zici ca vin cu incurajari nevinovate.

tiki
tiki  •  24 Iulie 2020, 13:40
Postat de Puyu Puyu pe 24 Iulie 2020, 06:47

Eu la Sf Gheorghe în magazin nu am fost servit din cauza ca vezi doamne nu vorbesc românește!!!! Si asa se întâmplă prin majoritatea județului. Se uita la noi de parca le furam ceva... Nu ei sunt în România.... Noi parca suntem la ei în Ungaria.

puyu-puyu n-a fost in viata lui la Sfantu Gheorghe. Se vorbeste mai multa limba romana acum de cat pe vremea Impuscatului, intre necunoscuti. Ca intre noi vorbim ba-n maghiara, ba-n romana, cum ne vine, asta ne priveste pe noi, locuitorii de pe-aici. Iar daca o vanzatoare ti se adreseaza la inceput in maghiara e de inteles, intr-o localitate in care cca 85% dintre cetateni au limba materna alta decat romana. Statistic vorbind sansa de a nimeri corect e in favoarea ei. Dar n-am intalnit inca o situatie in care eu sa raspund in romana si sa mi se raspunda nepoliticos sau doar in maghiara .

10216160995592010
Albu Istvan  •  24 Iulie 2020, 12:22
Postat de Albu Istvan pe 24 Iulie 2020, 12:17

minciuna, mincuna, minciuna. Te invit sa parcurgem magazinele impreuna sa vedem daca se intampla asta sau nu. Pe ce ai curajul sa pariem? Cei care declara asta sunt cei mai penibili si cu dovada ca nici macar nu au fost niciodata acolo. Prietene vei fi servit normal fara niciun fel de probleme.

scuze. raspunsul viza pe puyu puyu...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează