FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI - FC VOLUNTARI 2-0

FOTO Noapte albă la Sfântu Gheorghe » Fotbaliștii lui Sepsi au sărbătorit pe străzi alături de fani: „Cupa a ajuns acasă”

Sepsi a sărbătorit pe străzi câștigarea Cupei României / Sursă foto: Facebook@ Sepsi OSK +6   FOTO
Sepsi a sărbătorit pe străzi câștigarea Cupei României / Sursă foto: Facebook@ Sepsi OSK

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2022 09:23 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 09:49

Sepsi OSK a învins-o pe FC Voluntari în finala Cupei României, scor 2-1, și a obținut primul trofeu din istoria clubului. Sărbătoarea din Giulești a continuat și pe străzile din Sfântu Gheorghe.

După ce au celebrat pe gazon alături de fani, covăsnenii au ajuns acasă în jurul orei 04:00 dimineața, unde au fost așteptați de aproximativ 150 de suporteri. Fotbaliștii lui Sepsi, în frunte cu patronul Dioszegi, au cântat cu patos alături de fani, cărora le-au prezentat Cupa proaspăt câștigată. 

N-au lipsit „extravaganțele”: câțiva dintre jucătorii lui Bergodi s-au urcat într-o mașină decapotabilă, de unde au defilat cu trofeul în brațe.

Sepsi a sărbătorit pe străzi câștigarea Cupei României / Sursă foto: Facebook@ Sepsi OSK
Sepsi a sărbătorit pe străzi câștigarea Cupei României / Sursă foto: Facebook@ Sepsi OSK
Sepsi a sărbătorit pe străzi câștigarea Cupei României / Sursă foto: Facebook@ Sepsi OSK
Sepsi a sărbătorit pe străzi câștigarea Cupei României / Sursă foto: Facebook@ Sepsi OSK
Sepsi a sărbătorit pe străzi câștigarea Cupei României / Sursă foto: Facebook@ Sepsi OSK
+2 FOTO

Cupa a ajuns acasă”, a titrat Sepsi, pe pagina oficială de Facebook.

Patronul lui Sepsi anunță planuri ambițioase: „Aducem 3-4 jucători valoroși și atacăm locurile 3-4!”

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi OSK, a fost extrem de emoționat după finala Cupei României, câștigată de clubul său, 2-1 cu FC Voluntari. El a trasat obiectivul clubului pentru sezonul următor: accederea în play-off și clasarea între primele 4 echipe ale campionatului.

Primul trofeu din istoria clubului covăsnean l-a mișcat puternic și totodată ambiționat pe finanțatorul celor de la Sepsi. Dioszegi anunță o sărbătoare în Sfântu Gheorghe astăzi și a trasat planurile pentru sezonul următor: 3-4 transferuri răsunătoare și atacarea primelor locuri în campionat!

„De 11 ani, când am înființat clubul, tot visăm. Dar niciodată nu am visat că vom intra în prima ligă, mai ales să câștigăm Cupa României. Ăsta chiar e un vis! 

Parcă simt că în continuare dorm, nu vreau să mă trezesc niciodată dacă asemenea vise se îndeplinesc. Un club mic, dintr-un oraș mic, dar inimos, să câștige Cupa României. Este un trofeu foarte mare.

Trebuie să continuăm așa. Avem un buget bun, dar nu atât de bun pentru a putea visa la campionat sau la podium. Bine, locul 3 e posibil, dar nu putem ținti la poziția uneia dintre CFR, FCSB și Craiova. Dar dacă luăm locul 4 încă 3-4 ani, aș putea apoi să mor liniștit, cum se spune, fiindcă aș realiza ceva în orașul ăsta”, a declarat Dioszegi.

Am primit sute de mesaje. Am și zis că nu pot răspunde nici până joia viitoare. Consider că am meritat, dacă ne gândim că am avut cel mai greu parcurs. Am jucat numai cu echipe din prima ligă și numai în deplasare. Cred că merităm să luăm Cupa, sunt foarte, foarte mândru. 

Sunt un tip sentimental și m-a afectat, în mod pozitiv, câștigarea Cupei. Toți au primă prin contracte, fiecare meci este recompensat cu 900 de euro. Nu avem bani să spun că putem da prime uriașe, dar mâine, cu mintea limpede, vom gândi și le vom face o bucurie băieților. 

- Laszlo Diosezgi

Citește și alte știri despre Sepsi Sfântu Gheorghe:

VIDEO După câștigarea Cupei, patronul lui Sepsi anunță planuri ambițioase: „Aducem 3-4 jucători valoroși și atacăm locurile 3-4!”

VIDEO Fotbalistul român care nu a dus mâna la inimă în timpul imnului avertizează: „Nu am primit niciun semn de la naționala României. Nu aș refuza Ungaria”

Finala Cupei României, decisă de ce s-a întâmplat în weekend? „Toată lumea voia să pierdem azi, că i-am luat punctele lui FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
adrianyo
adrianyo  •  20 Mai 2022, 11:50

Bravo Sepsi, echipa muncitoare, patron de treaba. Cand toata lumea munceste bine, rezultatele vin

Vezi toate comentariile (1)
Comentează