FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RIPENSIA TIMIȘOARA - DINAMO 0-1

VIDEO Conflict în stradă, la Timișoara, între ultrașii lui Dinamo și cei ai lui ASU Poli

Au fost incidente la Timișoara între fanii lui ASU Poli și cei ai lui Dinamo / Foto: Jandarmeria Timiș
Au fost incidente la Timișoara între fanii lui ASU Poli și cei ai lui Dinamo / Foto: Jandarmeria Timiș

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 08:37 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 11:11

Nucleul dur al galeriei lui Dinamo a fost în centrul atenției miercuri, la Timișoara. Înaintea meciului cu Ripensia, ultrașii „câinilor” s-au bătut în oraș cu cei ai lui ASU Poli.

A devenit o obișnuință ca suporterii lui Dinamo și cei ai lui ASU Poli să se bată în stradă atunci când roș-albii ajung pe Bega. S-a întâmplat și miercuri, cu scurt timp înaintea meciului câștigat de Dinamo cu Ripensia Timișoara (1-0).

Reprezentanții Jandarmeriei au intervenit pentru a-i dispersa pe fanii celor două echipei, care au fost legitimați și, mai apoi, amendați. 

Incidente înainte de Ripensia - Dinamo

„În apropierea stadionului "Dan Păltinișanu" a avut loc un conflict între două grupuri de suporteri ai echipelor de fotbal S.S.U. Poli Timișoara și S.C. Dinamo 1848 S.A.. Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș au intervenit ferm și rapid pentru încetarea stării conflictuale, fiind imobilizate șase persoane. 

Acestea au fost identificate, legitimate și reținute pentru luarea măsurilor legale. Rolul nostru este de a asigura măsurile de ordine și siguranță publică. 

Nu vom permite ca astfel de derapaje să pună în pericol oamenii care au venit să se bucure de un spectacol sportiv”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș. 

În apropierea stadionului "Dan Păltinișanu" a avut loc un conflict între două grupuri de suporteri ai echipelor de...

Publicată de Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș pe Joi, 23 septembrie 2021

După meci, Jandarmeria din Timiș a anunțat că suporterii din PCH au fost escortați către Gara de Nord pentru a se evita alte incidente.

Copy-paste după 2019

În urmă cu doi ani, într-un scenariu asemănător, suporterii lui Dinamo și cei ai lui ASU Poli s-au bătut din nou. Se întâmpla în toamna lui 2019, când suporterii roș-albilor făceau deplasarea la Arad, acolo unde Dinamo a jucat în Cupa României.

Atunci, ultrașii dinamoviști s-au bătut în centrul Timișoarei cu mai mulți fani timișoreni, cu care poartă o rivalitate care datează de decenii. Potrivit pressalert.ro, galeria celor de la Dinamo, reprezentantă de aproximativ 30 de membri ai grupului „Supras”, din Peluza Sud, au intrat în conflict cu cei ai alb-violeților, iar încăierarea generală a fost stopată abia după intervenția forțelor de ordine.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Matei, speriat de incidentul din minutul 82: „Am rămas fără aer”

S-a accidentat un titular de la Dinamo! Anunțul antrenorului: „Are o contuzie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează