FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO

Un conducător al lui Dinamo făcut o criză de nervi în vestiar la pauza meciul cu Fortuna Cîmpina: "Plecaţi pe jos dacă nu cîştigaţi!"

Articol de - Publicat sambata, 27 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 26 septembrie 2014 23:03

La pauza meciului de Cupă cu Fortuna Cîmpina, cînd scorul era 0-0, preşedintele "cîinilor" a intrat peste jucători în vestiar şi i-a luat la rost.

"Cîinii" s-au calificat mai departe în Cupa României, după ce au trecut cu emoţii de Fortuna Cîmpina, 2-2 în primele 90 de minute şi 5-2 după reprizele de prelungiri. La finalul primelor 45 de minute, scorul era 0-0, iar jocul lui Dinamo fusese unul lamentabil, lucru ce l-a enervat cumplit pe preşedintele "cîinilor", Constantin Anghelache.

Conform surselor GSP, Anghelache nu a stat pe gînduri şi a coborît din tribune direct la vestiare, unde a ţipat atît la jucători, cît şi la adresa lui Flavius Stoican: "Voi chiar vă bateţi joc de noi?! Fiţi foarte atenţi la ce vă zic eu vouă, dacă nu cîştigaţi plecaţi pe jos de la Ploieşti! Vă lăsăm aici, nu e posibil să evoluaţi în maniera asta cu o echipă de ligă secundă!".

Fortuna Poiana este asimilată drept un "satelit" al grupării din Ştefan cel Mare, deşi oficial nu există nici o legătură administrativă între cele două cluburi. La Cîmpina evoluează în acest moment 6 fotbalişti care au trecut pe la Dinamo.

4,35 a fost cota pentru un X la Poiana - Dinamo. Un scor exact 2-2 a avut cota 19,00

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (88)
juliusmad
juliusmad  •  27 Septembrie 2014, 15:29
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

sunt cativa care injura pe oricine.....yahoo, inginerul, nebraska, de-alde linge blide :D

andy56
andy56  •  27 Septembrie 2014, 14:07
Postat de djeurofighter pe 27 Septembrie 2014, 13:33

Eu nu-l inghit de multa vreme (aproape un an), doar ca am fost pröst sa-l accept atat de mult pe aici. Ce mi-a dorit anul trecut in noiembrie, ........!! Pe asta daca il prind, il omor! Acum stiu sa fac misto de el, singura diferenta este ca nu am clone sau alte conturi active cu care intru. Il fac praf de unul singur. Iar o sa apara sa spuna ca sunt evreu, sau ca ma trag din evrei. Raspunsul meu este = :))))))))

am mai spus-o si cu alte ocazii (sau mai bine zis altor useri), tembeleanu se numeste marian tudor, este din valcea - (cauta-l pe feisbuc - te ajuta si poza din avatarul meu, ii apartine)

djeurofighter
djeurofighter  •  27 Septembrie 2014, 13:47

Salutare, pentru moment ma retrag, pentru ca a inceput sa fie mult prea "elevat" dialogul purtat pe aici.

Vezi toate comentariile (88)
Comentează