FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA (2-1 ÎN TUR)

VIITORUL - CSU CRAIOVA // Corneliu Papură, înaintea returului din semifinalele Cupei României: „Ar trebui să ne luăm notiţe cu toţii”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 aprilie 2019 21:23

Corneliu Papură, antrenorul lui CSU Craiova, crede că poate întoarce rezultatul din turul semifinalelor Cupei României cu Viitorul, scor 1-2. Returul se joacă joi, de la ora 19:45.

  • Viitorul - CSU Craiova sa joacă joi, de la ora 19:45, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

„Cred în jucătorii mei, cred că pot reuși. Din punctul meu de vedere, și acum putem prinde locul 2 în play-off. Avem de remontat un rezultat, acesta este principalul scop pentru care mergem la Viitorul, să încercăm să înscriem, să fim mai atenţi în faţa porţii în momentul în care vom ajunge acolo”, a spus Papură la conferința de presă, conform TV Telekom Sport.

Antrenorul oltenilor a lăudat și echipa lui Hagi: „Viitorul este o echipă puternică, foarte bine organizată, nu va fi uşor, dar vom face tot ce depinde de noi pentru a marca în primul rând. Cred că vom marca. Nu ştiu ce procente avem să ne calificăm, ar trebui să spun o formulă matematică. Viitorul este o echipă foarte organizată, care joacă un fotbal foarte frumos. Este un exemplu de a reuşi.

Este un club care îşi vinde jucătorii cei mai buni şi reuşeşte să fie în play-off tot timpul. Cred că ar trebui să învăţăm toţi de la modul lor de a reuşi, să se menţină din vânzarea de jucători. Au trasee pe care le fac de mult timp, fiecare ştie ce are de făcut pe teren. Jucând la Academie şi având aceleaşi principii, le este foarte uşor să promoveze de la juniori la prima echipă. Şi reuşesc asta an de an. Ar trebui să ne luăm notiţe cu toţii”.

Citește și:

ANALIZĂ GSP » Gică Hagi a devenit marele inamic al FCSB-ului! Viitorul le-a luat roș-albaștrilor un campionat, iar acum direcționează titlul spre CFR Cluj

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
1651152618487237
Aurel Stanciu  •  26 Aprilie 2019, 17:29

Jalnici! Nici macar nu ati fost in meci. Papura , ramai la juniori langa Mogosanu. Esti la fel de slab ca el. Bine , el e si la U-17, ce or avea in cap cei care l-au pus? Nu ne-a omorat destul Mangia cu Popa si Bic, o faci si tu... Dar cum de ai uitat de Glavina, nu incerci incerci sa-l aduci inapoi? Parca nu ai vazut meciurile Craiovei din ultimul an! Pe mine m-ati pierdut , vin sa va arunc abonamentul VIP, m-am saturat sa fiu batjocorit. Iar in campionatul viitor, nu mai vin nici daca il transferati pe Messi. Pacat de Kolici, merita altceva!

581534618615543
Robert Ivan  •  24 Aprilie 2019, 09:51

Viitorul Constanta invinge joi pe Craiova SI catiga finala Cupei Romaniei cu ASTRA, pentru ca au fost menajati multi titulari la jocul cu FCSB. OBIECTIVUL lui HAGI este castigarea Cupei Romaniei .

hristac
hristac  •  24 Aprilie 2019, 06:41

bate craiova cu 2-0,merge in finala si o castiga si viitorul termina pe 3 in campionat.... merg impreuna in europa league...in preliminarii,ca grupele nu le prind nici oltenii nici constantenii

Vezi toate comentariile (5)
Comentează