FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

1/2 bine

Articol de GSP - Publicat luni, 19 noiembrie 2007 00:00

Dinamo a invins-o ieri intr-un amical pe AS Clinceni cu 4-0: cuplul N&D a fost in forma, dar apararea a schiopatat iar

Vesti bune pentru "ciini": Niculescu si Danciulescu au inscris din nou. Chiar si Bostina a reusit ieri primul sau gol in tricoul alb-rosu, desi intr-un amical, plus o evolutie aplaudata de cei prezenti.

Vesti proaste? Ca desi Dinamo a invins cu 4-0, in urma a doua reprize de cite 30 de minute, iar AS Clinceni e doar in liga a treia, cu jucatori ce de-abia au ajuns la majorat, apararea "ciinilor" a fost din nou ezitanta, problema fiind in centrul defensivei unde Galliquio si Fernandez nu s-au sincronizat. Doar imprecizia adversarilor a facut ca ros-albii sa nu primeasca gol. si Moti a fost doar spectator, fiind menajat, in timp ce stefan Radu reintra abia azi in program, dupa problemele musculare din ultima saptamina.

Dinamo - AS Clinceni 4-0 (2-0)
Au marcat: Danciulescu (20), Bostina (22), Niculescu (33), Fernandez (56)
Dinamo: A. Vlad - Blay, Goian (30 Galliquio), Fernandez, Pulhac - Bratu (30 Stoican), Ad. Cristea (45 Paun), C. Munteanu, Bostina - Niculescu (45 Lemnaru), Danciulescu (30 Oprita).
Spectatori: 30. Stadion: "Florea Dumitrache" - Complexul Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează