Comentarii (148)
 •  22 Martie 2009, 14:18

bah esti prost rau..se vede ca vii din ghetou' din ghencea..ce conteaza la ce scor l'a facut?!a fost un gest frumos din partea lui..in comparatie cu lovin..care s a bucurat ca un copil de 5 ani cand ii dai o acadea!Asa ca ciocu mic, ca sunteti o echipa cam slabutz in acest moment! NICIODATA nu se va vedea asa ceva la steoaia!fzr 4ever

•  22 Martie 2009, 14:11

mare lucru,daca era 0-0 nu cred eu ca mai facea gestul asta, si voi tot comparati bricheta, pai frate , bricheta nu au aruncat-o stelistii ci aurolacii din tribune, acum ce sa facem daca nu se respecta regulamentul, hai sa fim seriosi, oricum cand avem ceva bun in tara asta voi nu faceti decat sa dati in ei, tot ce conteaza acum este ca steaua si rapid sa aiba meciuri foarte grele , ca pana acum pentru ca numai asa fac fata in europa, rapid si steaua sunt cele mai frumoase echipe din romania.

•  22 Martie 2009, 14:07

cand, in meciul de Cupa UEFA, dintre Rapid si Steaua de pe ghiulesti, cand s-a aruncat cu un pet in el (bine, pet-uri, brichete, monezi, pietre si bineinteles flegme sunt la ordinea zilei pe "civilizatul" ghiulesti) si pe care l-a scos afara ca sa nu vada arbitrul si aia de la UEFA, de ce nu amintiti? sau cand la Timisoara, "ultra-civizatul" public banatean (de fapt fratii ghiulestenilor, ce sa le ceri?) l-au jignit, cu apelative rasiale, a insistat la comisie sa nu fie sanct

•  22 Martie 2009, 14:06

Eu sunt stelist si il felicit pe Lazar !! Bravo lui !! Succes in continuare !! Daca nu o sa mai avem nici o sansa sa luam campionatul sper sa "tragem" pentru voi !!! Moarte cainilor !!

INtradevar un gest remarcabil!!Tin cu Dinamo insa nu pot sa nu laud gestul!!INtradevar a avut si curaj pentru ca scorul se putea intoarce inca...da si voi..in loc sa laudati sa fac si altii asa...zice-ti ca ce ar fi facut la 0-0...sau daca conducea Otelul...da mai conteaza..conteaza ca a facut acum...daca ar face macar jumatate din "fotbalistii" care evolueaza in prima liga, am avea si noi un alt fel de campionat..Bravo lui!pacat numai ca cu o floare nu se face primavara!!!

la meciul trecut de la cluj..s-a fluierta terminarea meciului in minutul 70 si jucatorii au fost trimisi la vestiare...in schimb toti jucatorii au sarit la albitru nu au fugit la vestiare ca si gunoaiel'''e alea sa le fie rusine e ceva incredibil de rusinos intr-un campionat bunicel

•  22 Martie 2009, 14:04

Normal BASESCU ar trebui sa dea un exemplu asa cum a facut cu spurcatul ala de deaconu.Dar LAZAR e un simplu rapidist cu un mare caracter.

•  22 Martie 2009, 14:03

sunt curios cum ar fi fost daca erau locurile schimbate...poate Lovin nu ar fi recunoscut ca n-a fost penalty, dar oare Lazar, la 1-0 pentru Steaua, ar fi ramas pe teren cand ala fluiera finalul?

•  22 Martie 2009, 14:02

DACA ERA 0-0 OARE TOT ASA FACEA COSTIN LAZAR?

•  22 Martie 2009, 14:02

DACA ERA 0-0 OARE TOT ASA FACEA COSTIN LAZAR?

• 1
  • •••
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • •••
  • 15
Comentează