FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO+FOTO 250.000 de vizualizări: Gigi Becali călare pe catâr, la cota 1500 » Ce făcea stăpânul lui FCSB, în timp ce Bîrligea semna cu Frosinone

Gigi Becali, călare pe catâr la Muntele Athos +31   FOTO
Gigi Becali, călare pe catâr la Muntele Athos

Articol de - Publicat joi, 27 august 2026, 10:56 / Actualizat joi, 27 august 2026 11:05

Gigi Becali (68 de ani), patronul celor de la FCSB, a fost surprins în imagini inedite în timpul celui mai recent pelerinaj pe Muntele Athos. Finanțatorul roș-albaștrilor a plecat în Grecia înainte de oficializarea transferului lui Daniel Bîrligea (26 de ani) la Frosinone, afacere care poate ajunge la 5 milioane de euro.

Imaginile au fost publicate pe TikTok și s-au viralizat acum, strângând până în acest moment aproximativ 250.000 de vizualizări.

Becali a urcat călare o parte din traseul dificil de pe Muntele Athos. Cu zâmbetul pe buze, omul de afaceri a parcurs drumul alături de alți pelerini veniți din România.

GALERIE FOTO. Gigi Becali, călare pe catâr la Muntele Athos

+26 FOTO

Patronul lui FCSB obișnuiește de mai bine de 20 de ani să meargă la Muntele Athos și a spus în repetate rânduri că este unul dintre locurile în care se simte cel mai bine.

În ultima perioadă, însă, Becali lăsase de înțeles că astfel de deplasări nu îi mai oferă aceleași trăiri ca înainte. În decembrie 2025, acesta susținea că, atunci când pleacă să se roage în provincie, nu mai simte aceeași stare pe care o are în București.

Eu la Athos nu mai merg. Mie mi-au intrat în deprindere Patriarhia, Cernica, Darvari și Plumbuita, la astea mai merg. Mă simt atât de bine în bisericile din București că nici în provincie nu mă duc.

Sunt niște trăiri pe care tu nu le știi și pe care nu le știu mulți. Eu dau slavă Domnului că mi-a dat mie dar! Dacă plec în provincie, nu le mai trăiesc.

- Gigi Becali, în decembrie 2025

De această dată, finanțatorul roș-albaștrilor a revenit totuși pe Muntele Athos, iar imaginile cu el călare pe catâr au atras rapid atenția pe rețelele de socializare.

În plan sportiv, FCSB ocupă locul 2 în Superliga după primele șase etape, cu 11 puncte. Pentru formația pregătită de Marius Baciu urmează partida de pe teren propriu cu UTA Arad, programată pe 30 august, la Târgoviște.

Citește și:
Fosta iubită s-a dezbrăcat și a postat provocator, după ce în patul fotbalistului a apărut o nouă „cucerire”
Campionate
Fosta iubită s-a dezbrăcat și a postat provocator, după ce în patul fotbalistului a apărut o nouă „cucerire”
250.000 de vizualizări: Gigi Becali călare pe catâr, la cota 1500 » Ce făcea stăpânul lui FCSB, în timp ce Bîrligea semna cu Frosinone
Superliga
250.000 de vizualizări: Gigi Becali călare pe catâr, la cota 1500 » Ce făcea stăpânul lui FCSB, în timp ce Bîrligea semna cu Frosinone
Surpriză! Cine transmite Ararat Armenia – Universitatea Craiova
Europa League
Surpriză! Cine transmite Ararat Armenia – Universitatea Craiova
Începe scandalul? Adrian Mutu numește tranșant „singurul brand adevărat” din România: „Îi propun 3 jucători lui Hagi”
Superliga
Începe scandalul? Adrian Mutu numește tranșant „singurul brand adevărat” din România: „Îi propun 3 jucători lui Hagi”
FOTO Via Carpatia, noua autostradă din România. Va lega șapte țări pe aproape 3.000 km
Profit.ro
FOTO Via Carpatia, noua autostradă din România. Va lega șapte țări pe aproape 3.000 km
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Ai o informație? Scrie-ne pe [email protected]! Gazeta își protejează întotdeauna sursele.

Cum arată Donbass Arena, stadionul lui Șahtior, la 4 ani de la războiul declanșat de Rusia

ȘOCANT! Ce s-a ales de vila de 2 milioane de euro a lui Vasile Turcu, în 9 ani de la decesul fostului acționar de la Dinamo

Comentarii (6)
blackseacoast
blackseacoast  •  27 August 2026, 11:26

Bietul măgar..

Geogy
Geogy  •  27 August 2026, 11:23

Argatii lui abia asteptau sa scrie la porunca lichelei...la deontologia de"ziaristi" voi nu ati mai avea voie sa scieti intr-o tara normala!

Van_Basten9_
Van_Basten9_  •  27 August 2026, 11:22

Initial am avut impresia ca e Lootzoo.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close