Alte știri din fotbal
Mirel Rădoi, întrebat frontal de plecarea de la FCSB: „Acum mă duceam să pregătesc bagajele. E ceva personal”
0
E oficial! Gică Hagi va fi noul selecționer al României » Când are loc prezentarea
0
Cornel Dinu nu e de acord ca noul stadion Dinamo să poarte numele lui Mircea Lucescu: „Sunt departe de cunoașterea adevăratului palmares”
4
FC Bihor - Corvinul Hunedoara, ultimul meci al rundei cu numărul 5 din play-off-ul Ligii 2 » Oaspeții au întors scorul
0
Știri din fotbal internațional
Debarcat în Championship, câștigă ca-n Premier! »115.000 de euro pe meci din drepturi de imagine!
0
Perioadă dificilă pentru Louis Munteanu în Statele Unite » A fost lăsat în afara lotului
1
Everton - Liverpool, primul derby „Merseyside” pe „Hill Dickinson Stadium”
0
Bayern Munchen - Stuttgart în Bundesliga » Bavarezii pot să devină astăzi campioni
0
Lifestyle
„Au vrut să împartă sala în două” » Imagini halucinante cu polivalenta istorică din România
4
Primele imagini: noua Dacia Evader a fost surprinsă astăzi pe stradă!
0
Lovitură pe piața auto » Rivalul Dacia ajunge în premieră în Europa! E al doilea cel mai vândut model la nivel global
4
Ioana Cosma: „Ești una dintre cele mai frumoase sportive” » Replică hazlie: „Pun o poză în lenjerie, bubuie Instagramul!”
16
Vremea se schimbă de săptămâna viitoare, o masă de aer rece se va extinde. ...
Libertatea
„Operațiunea Amurg”: Se pregătește o lovitură de stat împotriva lui Putin?
Adevărul
Cum a retrogradat-o ginerele lui Mussolini pe Napoli! » Peste nici doi ani, ...
GSP SPECIAL
Căsătoria pe durată determinată, inedita propunere a unei judecătoare. ...
Libertatea
m-am saturat de iancu, si de toate prostiile lui...el e singurul vinovat in mintea mea, pentru faptul ca nu reusim sa luam si noi un amarat de trofeu... el e campion la injurii, la jigniri, la procese la TAS, la ironii, si la declaratii care mai de care mai spumoase....cand e vorba de fotbal, se pare ca se ineaca de fiecare data....ca...."iancu" la mal... nu stie cand e momentul sa dea cu biciul, si cand sa laude...nu intelege ca daca iasa dupa fiecare rezultat prost, sau joc mediocru, si da in arbitri, nu face altceva decat sa scuze jucatorii, si sa ia responsabilitatea unor jocuri proaste, de pe umerii jucatorilor... daca bateam macar una din pandurii sau targu mures, eram
No ca amu' Moldova-i fruncea! SIC! Hai la o baie in centru! Gratuit suporteritelor VIOLA!
Pacat de oras si de oamenii deosebiti care i-au adus faima . Apare4 unu' de-asta si manjeste tot cu balele lui puturoase...
Mai incet cu vaicarerile. Mai bine vedeti ca ipochimenul de 300 kg in viu nu si-a prea platit jucatorii in ultima vreme si a cautat ca prin scandalurile provocate sa arate cat de atasat de jucatori este el. Nu mai pacaleste pe nimeni, nici macar pe jucatorii care-i sunt sclavi... Inca un hot care-si striga numele pe strada...
timisoara nu putea cashtiga cu jucatori adusi de pe unde se gasea (sepi, burca, ghionea, singur zicu din aceasta categorie ce-a facut fatza, dar nu si ieri, cand a inscris fiindca s-a lovit mingea de el), pentru ca titlul se cashtiga pe baze solide, cu fotbalisti buni, platiti la timp, nu cu portari ca papagalul ala din prima repriza. ca nici otelul nu are cine stier ce trupa, este adevarat, dar a avut antrenor, care a scos tot ce putea din ei, si chiar mai mult decat atat.
ce so ami lungim ata eu is din timisoara dar sa fim realisti taborda si nesimtitul al de sepsi neau mancat meciul taborda sa razbunat intrun fel ca oricum pleca din vara iar sepsi nesimtitul ala nici nu sa mai obosit sai mai faca marcaj la al in careul de 6 m ce sa mai vb nare rost la cum a jucat poli in ultimele etape mai ine pica pe 5 sau 6 ca nu merita locul actula sa dea domnul sa pice in B sa nu ia licenta niste nesimtit ce sa ami zic ce au vrut sa demostreze prin asta ca ei pot daca castigau cu astra panduri steau avema 6 puncte avans si acuma nu era prob dar ce au vrut sa arate ca nu le dat bani fff bine a facut s anu le mai dea nimci sa plece toti oricum jucatori neau dezamag
S-a mai dus un campionat ... ... ..., inca odata au castigat altii in fata noastra! Cu ce ramanem noi polistii dupa aceasta editie: cu aceeasi frustrare pe care am simtit-o la finala de cupa pierduta pe teren PROPRIU in fata Rapidului, aceeasi pe care am simtit-o cand am pierdut campionatele trecute in fata Stelei, Clujului a Urziceniului. Mereu acelasi loc secund care nu-ti aduce nimic! Dar pe langa toate astea mai ramanem cu ceva: NESIMTIREA LUI IANCU, PORCAIALA LUI cu toti cei din jurul lui. EU ma vad nevoit sa ma dezic de acest personaj si sa afirm, ACEST individ nu reprezinta SPIRITUL TIMISORENILOR. IMI este R U S I N E cu tine! Esti liber sa pleci! FELICITARI OTELU!
NU ATI MERITAT TITLU VOI MA SI STI DECE????PENTRU CA ATI AVUT BALENA AIA CARE INLOC SA VB DESPRE FOTBAL VB NUMAI TAMPENI SI PROSTI...SUNTEM CAMPIONI ALE ALE ALE ALE GALATI ANU ASTA E CAMPIOANA ROMANIEI.SA VINA TITLU LA GALATI...
Toata frumusetea galeriei,a orasului,a stadionului ,toate astea sunt facute praf cand apare Jabba. Toat argumentele de anti-mitici sunt calcate in picioare de faptul ca va conduce balena interlopa de giulesti. Luati-va un conducator care sa va reprezinte cu adevarat si veti ajunge si voi la struguri. Deocamdata s-ar putea sa mai plangeti putin mai mult. Si dupa licenta. Personal,nu as vrea sa plecati la matineu,asa cum nu am vrut nici sa pice Craiova. Bafta,dar nu va mai legati de Bucuresti cand voi sunteti condus de unul ca Jabb. Totul se plateste.
Mai fratilor, pai nu vedeti ca timisorenii nu se disociaza de Iancu? Se pare ca spiritul lui Iancu caracterizeaza clubul (fanii) timisoarei. Tocmai de aceea, Iancu & co. nu merita sa fie campioni.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.