Știri din fotbal internațional
Australia - Turcia, în Grupa D la Campionatul Mondial » Aici am fi putut fi noi: echipele probabile + cote
0
Brazilia - Maroc » Ce GOL marchează Vincius! Cel mai frumos meci al Mondialului
0
Stelea a ținut să-l contrazică în direct pe Răducioiu, după primul rezultat-șoc de la Mondial
0
Qatar - Elveția » Prima MARE SURPRIZĂ a Mondialului! Lovitură în minutul 90+5
6
Lifestyle
Antrenoare de fitness, fosta ispită de la „Insula Iubirii” va fi noua prezentatoare de la „Observator”
0
Katy Perry, în centrul atenției la SUA – Paraguay, alături de fostul prim-ministru
2
I l-a aruncat în cap lui Beckham! Reporterul GSP era la 3 metri distanță și a surprins întreaga scenă ciudată, la SUA - Paraguay
3
Toți o țin minte cu telefonul în decolteu, iar acum s-a întors după 16 ani! Larissa Riquelme, apariție de nerecunoscut la SUA - Paraguay
0
Acordul SUA-Iran va fi semnat duminică și Strâmtoarea Ormuz va fi deschisă ...
Libertatea
Istoria fascinantă a fotbalului. De la lupte violente pe maidane, la un ...
Adevărul
Se construiește stadionul viitorului în România » Va funcționa exclusiv cu ...
GSP SPECIAL
O țară din Europa face referendum pentru plafonarea numărului populației. ...
Libertatea
Cu 2.000 de euro, o ai pe Bianca la ziua ta o vrei la Steaua? dar la Poli... nuuuu, la poli o ai pe Ianca
Dragi cimisoreni nu fiti tristi e o onoare pentru voi sa jucati alaturi de noi si de stelemisti in europa league !! Forza Europa League !!
sa dea domnul sa se joace si sa ia bataie si Dinamo sa va bata, asa sa ai grije ce iti doresti :) mai ROCAR BUCURESTI - echipa de cartier
De cind l=a adus Iancu pe Uhrin Poli nu a mai fost Poli............deci vrem schimbari Iancu afara, Uhrin sa nu mai vorbesc..............
Noi mai facem baie e de bun simtz dar tu nu stiu daca faci crek iti e frik sa nu se scurga inteligentza si asa redusa! ... multumesc!
nu mai fac baie timisorenii... sa vezi ce putoare va fi in orasul ala!
... Ce conteaza ... Timisoara e un singur club , un singur oras ... daca faceam egal sau bateam si pierdeam titlul aveam dreptul sa vorbim dearbitraje in continuare! Ne-au batut in meciul direct ... sunt ma buni ca noi! Felicitari ( cu toata pica mea pentu moldoveni) Bafta ... Forza VIOLA ... sa dea Domnu sa se rejoace meciul cu Pandurii si daca batetzi toata stima!
Asta e viata! Imi pare rau pentru Timisoreni, insa, daca castigau ei ajungeam eu sa am starea lor si nu mi-ar fi placut. Au o echipa frumoasa insa, Iancu ala strica toata imaginea si indeamna numai la ura.
Timisoara are o echipa si o galerie foarte frumoasa.....pacat ca exista jabba...ati vazut ca nu v-a iubit nimeni anul asta doar din cauza lui....
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.