Comentarii (49)
keltykus
keltykus  •  16 Mai 2011, 02:09

Cu 2.000 de euro, o ai pe Bianca la ziua ta o vrei la Steaua? dar la Poli... nuuuu, la poli o ai pe Ianca

imperator_clown
imperator_clown  •  16 Mai 2011, 02:05

Dragi cimisoreni nu fiti tristi e o onoare pentru voi sa jucati alaturi de noi si de stelemisti in europa league !! Forza Europa League !!

nicky_ghimpele
nicky_ghimpele  •  16 Mai 2011, 01:43
Postat de carics pe 16 Mai 2011, 01:16

... Ce conteaza ... Timisoara e un singur club , un singur oras ... daca faceam egal sau bateam si pierdeam titlul aveam dreptul sa vorbim dearbitraje in continuare! Ne-au batut in meciul direct ... sunt ma buni ca noi! Felicitari ( cu toata pica mea pentu moldoveni) Bafta ... Forza VIOLA ... sa dea Domnu sa se rejoace meciul cu Pandurii si daca batetzi toata stima!

sa dea domnul sa se joace si sa ia bataie si Dinamo sa va bata, asa sa ai grije ce iti doresti :) mai ROCAR BUCURESTI - echipa de cartier

dan2010
dan2010  •  16 Mai 2011, 01:29

De cind l=a adus Iancu pe Uhrin Poli nu a mai fost Poli............deci vrem schimbari Iancu afara, Uhrin sa nu mai vorbesc..............

carics
carics  •  16 Mai 2011, 01:26
Postat de marian_u pe 16 Mai 2011, 01:18

nu mai fac baie timisorenii... sa vezi ce putoare va fi in orasul ala!

Noi mai facem baie e de bun simtz dar tu nu stiu daca faci crek iti e frik sa nu se scurga inteligentza si asa redusa! ... multumesc!

marian_u
marian_u  •  16 Mai 2011, 01:18

nu mai fac baie timisorenii... sa vezi ce putoare va fi in orasul ala!

carics
carics  •  16 Mai 2011, 01:16

... Ce conteaza ... Timisoara e un singur club , un singur oras ... daca faceam egal sau bateam si pierdeam titlul aveam dreptul sa vorbim dearbitraje in continuare! Ne-au batut in meciul direct ... sunt ma buni ca noi! Felicitari ( cu toata pica mea pentu moldoveni) Bafta ... Forza VIOLA ... sa dea Domnu sa se rejoace meciul cu Pandurii si daca batetzi toata stima!

craciuncosmin
craciuncosmin  •  16 Mai 2011, 01:06

Asta e viata! Imi pare rau pentru Timisoreni, insa, daca castigau ei ajungeam eu sa am starea lor si nu mi-ar fi placut. Au o echipa frumoasa insa, Iancu ala strica toata imaginea si indeamna numai la ura.

mateuts37
mateuts37  •  16 Mai 2011, 00:46

Timisoara are o echipa si o galerie foarte frumoasa.....pacat ca exista jabba...ati vazut ca nu v-a iubit nimeni anul asta doar din cauza lui....

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează