Comentarii (49)
badday
badday  •  16 Mai 2011, 02:54
Postat de daniel_viola pe 16 Mai 2011, 02:50

hai nu ti mai da aere de mare "cunoscator" de fenomen. sa ti fac un calcul decent si etic: poli - otelu 2-0 . otzelu - poli 2-1 . plus vezi ultimele 3 meciuri ale otzelului. multi cunoascatori au zis ca a fost viciere de rezultate.

Da si mama ta a zis ceva de viciere. cand mi-s spus rezultatul celor 3 minute petrecute cu ea. B()ule.

daniel_viola
daniel_viola  •  16 Mai 2011, 02:53
Postat de franken pe 16 Mai 2011, 02:19

Asa cum dl. Iancu a iesit cu tot felul de regulamente si cu dispozitii legale sezonul trecut cand Rapid a pierdut cu 3-0 la masa verde(se stie povestea), asa ar trebui sa procedeze si conducatorii Rapidului in cazul licentierii Timisoarei pentru sezonul urmator... Pai ce, 17 echipe platesc bani grei pentru licenta si se gaseste un arici mai destept sa faca abstractie de la reguli?!

esti paralel cu fenomenul. ce bani se platesc pentru licente bre? la poli problema e ca a jonglat cu datoriile bre.. nu ca nu vrea sa plateasca licenta.

daniel_viola
daniel_viola  •  16 Mai 2011, 02:50
Postat de bdgeorge pe 16 Mai 2011, 02:25

Cine seamana vant culege furtuna!!!! asta e viata...in loc sa-si vada de echipa lui Jabba ia facut pe jucatorii Timisoarei sa se simta frustrati vezi doamne Otelul e avantajata si ei furati... azi au jucat care pe care si sincer s-a vazut din avion ce diferenta este intre cele doua echipe..una "nemteasca superorganizata Otelul si una care joaca fricos,fara determinare cu mentalitate de looser(asta e o caracteristica a Banatenilor) .Nu ar trebuii sa deschideti gura sa stati in banca voastra si sa aplaudati campionii..Azi cistigati pe teren si totul era perfect pt voi dar sincer nici o secunda (nici cind a egalat) Poli nu a dat senzatia ca pot schimba ceva(apropos de mentalitate)

hai nu ti mai da aere de mare "cunoscator" de fenomen. sa ti fac un calcul decent si etic: poli - otelu 2-0 . otzelu - poli 2-1 . plus vezi ultimele 3 meciuri ale otzelului. multi cunoascatori au zis ca a fost viciere de rezultate.

badday
badday  •  16 Mai 2011, 02:48
Postat de carics pe 16 Mai 2011, 01:16

... Ce conteaza ... Timisoara e un singur club , un singur oras ... daca faceam egal sau bateam si pierdeam titlul aveam dreptul sa vorbim dearbitraje in continuare! Ne-au batut in meciul direct ... sunt ma buni ca noi! Felicitari ( cu toata pica mea pentu moldoveni) Bafta ... Forza VIOLA ... sa dea Domnu sa se rejoace meciul cu Pandurii si daca batetzi toata stima!

respect!

daniel_viola
daniel_viola  •  16 Mai 2011, 02:47
Postat de eu2 pe 16 Mai 2011, 02:39

CAMPIONII,CAMPIONII ,CAMPIONII DIN GALATI!!!CAMPIONII,CAMPIONII RUSINE IANCU,RUSINE CHIVORCHIAN,RUSNE,RUSINE FRUMOASA GALERIA LU' POLI AZI LA GALATI JABBA MORI,VINDE,PLEACA CAMPIONII,CAMPIONII,CAMPIONII SUNTEM NOI!

si tu o sa mergi in deplasare la meciul de "acasa" din UCL ? penibililor. veti avea soarta urziceniului.

daniel_viola
daniel_viola  •  16 Mai 2011, 02:46

mergem mai departe! nu s-a terminat lumea! poli suntem noi. o mare familie.

eu2
eu2  •  16 Mai 2011, 02:39

CAMPIONII,CAMPIONII ,CAMPIONII DIN GALATI!!!CAMPIONII,CAMPIONII RUSINE IANCU,RUSINE CHIVORCHIAN,RUSNE,RUSINE FRUMOASA GALERIA LU' POLI AZI LA GALATI JABBA MORI,VINDE,PLEACA CAMPIONII,CAMPIONII,CAMPIONII SUNTEM NOI!

mizzzerya
mizzzerya  •  16 Mai 2011, 02:27

mai oameni buni din Timisoara ....din tot sufletul va zic : SCAPATI DE JABBA !!!!!! Nu vedeti ce alegeri face ??? Il lasa pe Chivorchian in umbra desi e singurul care tine relatia cu Federatia , il baga in fatza pe neterminatul ala de Daniel Stanciu care a lins ani de zile pe la Giovanni la Bucuresti , si va baga pe gat Nelutzu Sabau , Uhrin ...apoi iar Uhrin ...si tot asa . Iar cat despre el .... a reausit sa intoarca impotriva voastra pe toata lumea . Eu am vrut sa castigati , dar pe cuvant , in ultimele saptamani am tinut cu Otelul numai sa nu il mai cad pe Iancu cu "presiunile" lui penibile ...uite unde v-au dus ... jucatorii nu mai stiau unde e mingea la Galati ...scapati de e

bdgeorge
bdgeorge  •  16 Mai 2011, 02:25

Cine seamana vant culege furtuna!!!! asta e viata...in loc sa-si vada de echipa lui Jabba ia facut pe jucatorii Timisoarei sa se simta frustrati vezi doamne Otelul e avantajata si ei furati... azi au jucat care pe care si sincer s-a vazut din avion ce diferenta este intre cele doua echipe..una "nemteasca superorganizata Otelul si una care joaca fricos,fara determinare cu mentalitate de looser(asta e o caracteristica a Banatenilor) .Nu ar trebuii sa deschideti gura sa stati in banca voastra si sa aplaudati campionii..Azi cistigati pe teren si totul era perfect pt voi dar sincer nici o secunda (nici cind a egalat) Poli nu a dat senzatia ca pot schimba ceva(apropos de mentalitate)

franken
franken  •  16 Mai 2011, 02:19

Asa cum dl. Iancu a iesit cu tot felul de regulamente si cu dispozitii legale sezonul trecut cand Rapid a pierdut cu 3-0 la masa verde(se stie povestea), asa ar trebui sa procedeze si conducatorii Rapidului in cazul licentierii Timisoarei pentru sezonul urmator... Pai ce, 17 echipe platesc bani grei pentru licenta si se gaseste un arici mai destept sa faca abstractie de la reguli?!

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează