Comentarii (49)
alexutu1981
alexutu1981  •  16 Mai 2011, 08:35

Un mesaj adresat necunoscatorilor. Timisoara e un oras foarte frumos si civilizat. Am avut norocul sa stau 2 luni acolo si chiar am fost impresionat de multe lucruri. Alaturi de Cluj, Timisoara dupa parerea mea e cel mai frumos oras din tara si unul din cele mai importante din punct de vedere economic. imi pare rau ca Timisoara a pierdut, dar stiu ce devotament au banatenii pentru echipa POLI si sunt sigur ca spiritul viola este cel care se simte la tot pasul in orasul de pe Bega. Tot respectul pentru Timisoreni si sper ca la anul sa aiba sansa sa dovedeasca ca merita si ei campionatul. Forza Poli !!! Felicitari Otelului pentru reusita !!!

dr_hause
dr_hause  •  16 Mai 2011, 08:18

E trist pentru un oras asa iubitor de fodbal, dar echipa POLI a jucat in stilul caracreristic din ultima perioada, adica apsolut nimic. Lupta, daruire, sacrificiu si nu in ultimul rand spiritul de echipa de constructie pentru colegul este zero, daca pot joc faza incerc ceva dar mai bine-l stric decat sa fac un coleg sa se remarce sa dea eventual gol el devine titular si eu rezerva, cam asta e cred mentalitatea in echipa nimeni nu stie ce, de ce si cand joaca. Am inceput meciul sa nu luam gol si poate reusim ceva din intimplare , noi trebuia sa aliniem o echipa de atac, dupa punctele pierdute acasa singura solutie sigura era sa fortam victoria. PANDURII salvata, ASTRA linistita ... e gata

visiniujohn
visiniujohn  •  16 Mai 2011, 08:02
Postat de 72panda pe 16 Mai 2011, 07:22

ce fete aveau =))

Paradox ...o mioara sa vorbeasca despre fetzele altora.Ati fost,sunteti si veti fi cei mai urati suporteri.Fizic si sufleteste.

visiniujohn
visiniujohn  •  16 Mai 2011, 07:59

Capul sus Timisoreni....va veni si vremea voastra.

72panda
72panda  •  16 Mai 2011, 07:22

ce fete aveau =))

gio1
gio1  •  16 Mai 2011, 06:58
Postat de daniel_viola pe 16 Mai 2011, 02:53

esti paralel cu fenomenul. ce bani se platesc pentru licente bre? la poli problema e ca a jonglat cu datoriile bre.. nu ca nu vrea sa plateasca licenta.

Omul vorbea de plata datoriilor catre terzi, pt obtinerea licentei ! In principiu, e corect ce zice el. Cluburile trebuie sa-si plateasca datoriile ca sa primeasca licenta. Probabil ca taxa de licenta e modica. Dar daca te scapi de datorii prin divizare, si le lasi pe o firma care intra in faliment..Nu mai e corect pt cei care platesc la stat si la terzi....Eu cunosc citeva cazuri de faliment deliberat (au jupuit firma si au lasat-o sa moara), si in romania nu raspunde nimeni pt asta !!! Si in privinta rapidului cred ca are dreptate, aia au cistigat pe teren si pe urma jabba, hop la comisii! Stii cum e...cine scoate sabia de ea moare! M-as bucura sa fie asa!

gio1
gio1  •  16 Mai 2011, 06:50
Postat de mateuts37 pe 16 Mai 2011, 00:46

Timisoara are o echipa si o galerie foarte frumoasa.....pacat ca exista jabba...ati vazut ca nu v-a iubit nimeni anul asta doar din cauza lui....

CORECT ! Ai spus totul, scurt si la obiect ! Nu mai e nimic ce comentat ! Decit: BRAVO GALATI !

luke2
luke2  •  16 Mai 2011, 05:40

A castigat Otelul pentru ca Jabba nu avea cum. Era impotriva bunului simt sa castige Iancu. Sincer va spun, pacat de Timisoara ca il are pe Iancu care da din gura si striga hotii cand el este hotul cel mai mare. Asa este si la Steaua cu ciobanul antrenor si de aia suntem unde suntem. In rest felicitari ionvigatorilor si de ce nu si echipei Timisoara pentru ca si-au jucat sansele asa cum au putut ei mai bine.

lukeskywalker
lukeskywalker  •  16 Mai 2011, 04:27
Postat de mateuts37 pe 16 Mai 2011, 00:46

Timisoara are o echipa si o galerie foarte frumoasa.....pacat ca exista jabba...ati vazut ca nu v-a iubit nimeni anul asta doar din cauza lui....

Pe Dinamo nu-i iubeste nimeni INDIFERENT cine-i la conducere.

daniel_viola
daniel_viola  •  16 Mai 2011, 02:55
Postat de badday pe 16 Mai 2011, 02:54

Da si mama ta a zis ceva de viciere. cand mi-s spus rezultatul celor 3 minute petrecute cu ea. B()ule.

atat poti ?

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează