Alte știri din fotbal
Mirel Rădoi, întrebat frontal de plecarea de la FCSB: „Acum mă duceam să pregătesc bagajele. E ceva personal”
0
E oficial! Gică Hagi va fi noul selecționer al României » Când are loc prezentarea
0
Cornel Dinu nu e de acord ca noul stadion Dinamo să poarte numele lui Mircea Lucescu: „Sunt departe de cunoașterea adevăratului palmares”
4
FC Bihor - Corvinul Hunedoara, ultimul meci al rundei cu numărul 5 din play-off-ul Ligii 2 » Oaspeții au întors scorul
0
Știri din fotbal internațional
Debarcat în Championship, câștigă ca-n Premier! »115.000 de euro pe meci din drepturi de imagine!
0
Perioadă dificilă pentru Louis Munteanu în Statele Unite » A fost lăsat în afara lotului
1
Everton - Liverpool, primul derby „Merseyside” pe „Hill Dickinson Stadium”
0
Bayern Munchen - Stuttgart în Bundesliga » Bavarezii pot să devină astăzi campioni
0
Lifestyle
„Au vrut să împartă sala în două” » Imagini halucinante cu polivalenta istorică din România
4
Primele imagini: noua Dacia Evader a fost surprinsă astăzi pe stradă!
0
Lovitură pe piața auto » Rivalul Dacia ajunge în premieră în Europa! E al doilea cel mai vândut model la nivel global
4
Ioana Cosma: „Ești una dintre cele mai frumoase sportive” » Replică hazlie: „Pun o poză în lenjerie, bubuie Instagramul!”
16
Vremea se schimbă de săptămâna viitoare, o masă de aer rece se va extinde. ...
Libertatea
„Operațiunea Amurg”: Se pregătește o lovitură de stat împotriva lui Putin?
Adevărul
Cum a retrogradat-o ginerele lui Mussolini pe Napoli! » Peste nici doi ani, ...
GSP SPECIAL
Căsătoria pe durată determinată, inedita propunere a unei judecătoare. ...
Libertatea
Un mesaj adresat necunoscatorilor. Timisoara e un oras foarte frumos si civilizat. Am avut norocul sa stau 2 luni acolo si chiar am fost impresionat de multe lucruri. Alaturi de Cluj, Timisoara dupa parerea mea e cel mai frumos oras din tara si unul din cele mai importante din punct de vedere economic. imi pare rau ca Timisoara a pierdut, dar stiu ce devotament au banatenii pentru echipa POLI si sunt sigur ca spiritul viola este cel care se simte la tot pasul in orasul de pe Bega. Tot respectul pentru Timisoreni si sper ca la anul sa aiba sansa sa dovedeasca ca merita si ei campionatul. Forza Poli !!! Felicitari Otelului pentru reusita !!!
E trist pentru un oras asa iubitor de fodbal, dar echipa POLI a jucat in stilul caracreristic din ultima perioada, adica apsolut nimic. Lupta, daruire, sacrificiu si nu in ultimul rand spiritul de echipa de constructie pentru colegul este zero, daca pot joc faza incerc ceva dar mai bine-l stric decat sa fac un coleg sa se remarce sa dea eventual gol el devine titular si eu rezerva, cam asta e cred mentalitatea in echipa nimeni nu stie ce, de ce si cand joaca. Am inceput meciul sa nu luam gol si poate reusim ceva din intimplare , noi trebuia sa aliniem o echipa de atac, dupa punctele pierdute acasa singura solutie sigura era sa fortam victoria. PANDURII salvata, ASTRA linistita ... e gata
Paradox ...o mioara sa vorbeasca despre fetzele altora.Ati fost,sunteti si veti fi cei mai urati suporteri.Fizic si sufleteste.
Capul sus Timisoreni....va veni si vremea voastra.
ce fete aveau =))
Omul vorbea de plata datoriilor catre terzi, pt obtinerea licentei ! In principiu, e corect ce zice el. Cluburile trebuie sa-si plateasca datoriile ca sa primeasca licenta. Probabil ca taxa de licenta e modica. Dar daca te scapi de datorii prin divizare, si le lasi pe o firma care intra in faliment..Nu mai e corect pt cei care platesc la stat si la terzi....Eu cunosc citeva cazuri de faliment deliberat (au jupuit firma si au lasat-o sa moara), si in romania nu raspunde nimeni pt asta !!! Si in privinta rapidului cred ca are dreptate, aia au cistigat pe teren si pe urma jabba, hop la comisii! Stii cum e...cine scoate sabia de ea moare! M-as bucura sa fie asa!
CORECT ! Ai spus totul, scurt si la obiect ! Nu mai e nimic ce comentat ! Decit: BRAVO GALATI !
A castigat Otelul pentru ca Jabba nu avea cum. Era impotriva bunului simt sa castige Iancu. Sincer va spun, pacat de Timisoara ca il are pe Iancu care da din gura si striga hotii cand el este hotul cel mai mare. Asa este si la Steaua cu ciobanul antrenor si de aia suntem unde suntem. In rest felicitari ionvigatorilor si de ce nu si echipei Timisoara pentru ca si-au jucat sansele asa cum au putut ei mai bine.
Pe Dinamo nu-i iubeste nimeni INDIFERENT cine-i la conducere.
atat poti ?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.