FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

3 fotbalişti stelişti de urmărit în 2015 » Unul dintre ei este înlocuitorul lui Giedrius Arlauskis

Articol de GSP - Publicat marti, 10 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 februarie 2015 10:21

Steaua va avea un retur de sezon relativ uşor dat fiind numărul de puncte dintre dintre ea şi locul secund din Liga 1, însă fanii roş-albaştrilor trebuie să urmărească cu atenţie 3 jucători din lotul lui Costel Gâlcă.

Ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor vă prezintă trei nume de fotbalişti care sînt de urmărit în acest an:

VIITOR
Cojocaru, posibil titular din vară. Valentin a jucat bine cînd a fost folosit în amicalele din 2015, vîrful atingîndu-l în meciul cu ŢSKA Sofia (1-0), cînd a avut intervenţii ce-au securizat victoria. Iar steliştii intenţionează să nu mai caute alt portar după plecarea lui Arlauskis din vară. Românul de 19 de ani, aflat şi-n vizorul lui Iordănescu, este o soluţie viabilă.

STÎNCA
Fernando Varela este stîlpul apărării. Prezenţa lui în teren a devenit o garanţie că defensiva Stelei poate încheia un meci fără să primească gol. Africanul de 27 de ani este sigur în intervenţii şi a devenit numărul 1 în apărare, ceilalţi avînd încredere şi putîndu-se baza pe el. Lîngă el şi Toşca, de altfel fundaş stînga, joacă bine.

RETRAGEREA
Raul Rusescu îşi oferă tot mai puţine ocazii de a puncta. Fie a fost retras, fie trebuie să alerge în spate ca să aibă mingea, vîrful de 26 de ani este departe de forma atacantului ce băga spaima în apărătorii adverşi. De văzut de cîte ori şi cum va fi folosit în primăvară, probabil tot în spatele lui Keşeru sau Ţucudean.

În ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de azi şi în cea digitală puteaţi citi şi care sînt cele cinci lucruri care se observă la noua Steaua, dar şi cele cinci concluzii la care a ajuns Costel Gâlcă după cantonamentele din această iarnă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
simohayha
simohayha  •  10 Februarie 2015, 23:17

Sa nu fim nesimtiti! Cu riscul de a-l supara pe Duckadam, Arla este pentru Steaua un portar minunat si de la Vasile Iordache incoace n-am mai vazut un goalkeeper atat de dedicat si temerar ca el. Chiar daca Arla nu poate conta mai mult pt. Steaua decat Ducka cred ca va dura destul timp pana cand Cojocaru va fi atat de competitiv ca balticul.

crazy_eyes
crazy_eyes  •  10 Februarie 2015, 10:27

Cojocaru titular de acum,nu din vara.Arla sa frece banca de rezerve.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează