Comentarii (49)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  23 Septembrie 2013, 14:42

Normal ca se bucura samsarii ca vine un antrenor tinar, care nu stie ce se intimpla in subteran. Acum ca nu mai e nimeni suspicios poate Jovani sa traga sforile in liniste. Sa vedem ce se va intimpla, cind incepe Lake sa faca echipa. In citeva saptamini se va constata ca noul antrenor e prea tinar si lipsit de experienta pt. liga intii si-si va face si el bagajele!

iany_74
iany_74  •  23 Septembrie 2013, 13:43
Postat de sakamoto pe 23 Septembrie 2013, 13:09

Poate vine Contra la Dinamo. Contra antrenor, Ion Tiriac patron, marea performanta. Dar Dl Tiriac nu accepta o Dinamo a MI. Nemaifiind Dinamo a MI, s-a zis cu Nasu, Corleone, Duru si borfasii arbitri. Finita la comedia!

ma tem ca Tiriac este prea zgarcit ca sa bage bani la Dinamo sau la orice alta echipa.

treadstone
treadstone  •  23 Septembrie 2013, 13:13

Dupa ce au terminat cu etapa si transferul Dinamo schimba antrenorul, exact cum am anticipat. Noroc ca sunt cateva echipe foarte slabe, altfel Dinamo avea sanse bune sa retrogradeze.

sakamoto
sakamoto  •  23 Septembrie 2013, 13:09

Poate vine Contra la Dinamo. Contra antrenor, Ion Tiriac patron, marea performanta. Dar Dl Tiriac nu accepta o Dinamo a MI. Nemaifiind Dinamo a MI, s-a zis cu Nasu, Corleone, Duru si borfasii arbitri. Finita la comedia!

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  23 Septembrie 2013, 12:54

mos tagartza ala de scrie pe blog, tudor octavian, facea galagie ca nu sunt folositi jucatori romani de catre petrolul a avut jucatorii adusi de walter, dar s'a descotorisit de ei, chiar incepand cu puriu. contra i'a lasat pe toti sa plece. dece ? nu pentru ca nu stiau sufficient cu mingea, ci pentru ca nu intelegeau profesinizmul jucatorului de fotbal. disciplina, ca la orice loc de munca. patronal te angajeaza pentru a'i produce profit, disciplinat, la orice munca te pune. aerele de mari jucatori ale unora ca printzul, grozav, galamaz, i'au pus pe lista nedoritilor. tot ce'a adus contra, vierme si aia ramas dupa coride, sunt mult mai profesionisti. aunt la munca, precum capsunari

celceeste
celceeste  •  23 Septembrie 2013, 12:49

dovada ca in biblie se spune adevarul. cica dumnezeu a creat omul din pamant. iata ca dinamo, acum este(s-a intors) la pamant. drept e drept ca, neg(oita) nu pare vreun doamne doamne.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  23 Septembrie 2013, 12:45

hahaha, boala luata de la chefereu. daca jucatorii decid, la ce le mai trebuie antrenor ? danciulescu cadu. la mai multi, de mana cu chefereaua, la subsol.

dj_smoc
dj_smoc  •  23 Septembrie 2013, 12:31

Numirea lui Stoican miroase a o tentativa de a descoperi un Reghe la dinamo. A fost un fundas dreapta la dinamo, a antrenat echipe mici din liga b, sunt multe chestii care seamana :) Acum vom vedea daca le reuseste acest lucru :)

reddogsv
reddogsv  •  23 Septembrie 2013, 12:27
Postat de dika69 pe 23 Septembrie 2013, 12:12

Nu ii inteleg pe uni Stelisti care comenteaza despre Dinamo, ca sunt greseli, da de accord dar de a platii arbitri cam greu, sa nu uitam ca ei au deja 18 puncte castigate de la inceputul campionatului, asa ca nu mai vb, si comentati realist, si sititi si voi bine despre ce vb,.

Asa spun ei ca suntem sarantoci, ca retrogradam, ne desfiintam, ca suntem la ani luimna fata de ei, dar vin sa ,,comenteze'' mereu la noi! Asta dovedeste multe!

reddogsv
reddogsv  •  23 Septembrie 2013, 12:26
Postat de cpt.ahab pe 23 Septembrie 2013, 11:06

Teoretic, asa e. Din pacate, daca studiem cv-ul lui Multescu, vedem ca a avut probleme pe la mai toate echipele la care a fost. Echipe cu care a avut rezultate. Nu stiu ce face de-si ridica jucatorii si conducatorii in cap. Echipa incepuse sa joace, parea a se inchega. Acum, e totul dat peste cap. Dar nici nu poti merge prea departe cu un antrenor pe care nimeni din club nu-l mai agreeaza. Pe de alta parte, daca se stiau problemele lui de comportament si caracter, de ce a fost adus? Era limpede ca, mai devreme sau mai tarziu, o sa sa-si dea in petic! Cred ca e un sezon compromis, iar Stoican pare, mai degraba, o solutie interimara. Cred ca Rednic sau Grigoras sunt tintele.

Esti foarte ,,optimist'' cu Rednic sau Grigoras! :)

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează