Alte știri din fotbal
Mihai Stoica i-a răspuns conducătorului din Superliga: „E urât de face”
0
„Mi-a fost clar” » Robert Ilyeș a dezvăluit de ce a plecat de la Csikszereda, clubul-revelație din Superliga: „Le-am spus ce vreau”
1
Adrian Bumbescu, dus la spital după ce i s-a făcut rău la stadion » Ultimele informații
4
Triplul campion al României face Uber, în străinătate: „Câștig mai mulți bani decât în fotbal”
1
Știri din fotbal internațional
Ancelotti, îngrijorat! Neymar are probleme medicale
0
Din Liga 5, convocat la Campionatul Mondial! Cum arată lotul naționalei din Noua Zeelandă
0
Camere goale și cereri false de la FIFA » Marele eșec care se conturează înainte de Mondial
0
Freiburg - Aston Villa, finala Europa League » Încă un gol fabulos în final de repriză
0
Lifestyle
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
10
Cum a ales Vinicius Junior să oficializeze despărțirea de iubita lui: „Îți mulțumesc pentru tot”
8
Laila, iubita-fotomodel a lui Sinner, la momentul mărturisirilor: „Complimentul favorit? Când cineva îmi spune asta”
0
Trend ȘOCANT în Coreea de Sud! Ce au remarcat privitorii la femeile din tribune
2
Un arhitect explică dezvoltarea haotică și traficul de coșmar din ...
Libertatea
Detalii despre uciderea fondatorului „Mango”: motivul pentru care ar fi ...
Adevărul
De nedespărțit și după moarte! Incredibila legătură dintre un fotbalist și ...
GSP SPECIAL
Ce este gazoductul Puterea Siberiei 2 al cărui construcție ar costa 34 de ...
Libertatea
Normal ca se bucura samsarii ca vine un antrenor tinar, care nu stie ce se intimpla in subteran. Acum ca nu mai e nimeni suspicios poate Jovani sa traga sforile in liniste. Sa vedem ce se va intimpla, cind incepe Lake sa faca echipa. In citeva saptamini se va constata ca noul antrenor e prea tinar si lipsit de experienta pt. liga intii si-si va face si el bagajele!
ma tem ca Tiriac este prea zgarcit ca sa bage bani la Dinamo sau la orice alta echipa.
Dupa ce au terminat cu etapa si transferul Dinamo schimba antrenorul, exact cum am anticipat. Noroc ca sunt cateva echipe foarte slabe, altfel Dinamo avea sanse bune sa retrogradeze.
Poate vine Contra la Dinamo. Contra antrenor, Ion Tiriac patron, marea performanta. Dar Dl Tiriac nu accepta o Dinamo a MI. Nemaifiind Dinamo a MI, s-a zis cu Nasu, Corleone, Duru si borfasii arbitri. Finita la comedia!
mos tagartza ala de scrie pe blog, tudor octavian, facea galagie ca nu sunt folositi jucatori romani de catre petrolul a avut jucatorii adusi de walter, dar s'a descotorisit de ei, chiar incepand cu puriu. contra i'a lasat pe toti sa plece. dece ? nu pentru ca nu stiau sufficient cu mingea, ci pentru ca nu intelegeau profesinizmul jucatorului de fotbal. disciplina, ca la orice loc de munca. patronal te angajeaza pentru a'i produce profit, disciplinat, la orice munca te pune. aerele de mari jucatori ale unora ca printzul, grozav, galamaz, i'au pus pe lista nedoritilor. tot ce'a adus contra, vierme si aia ramas dupa coride, sunt mult mai profesionisti. aunt la munca, precum capsunari
dovada ca in biblie se spune adevarul. cica dumnezeu a creat omul din pamant. iata ca dinamo, acum este(s-a intors) la pamant. drept e drept ca, neg(oita) nu pare vreun doamne doamne.
hahaha, boala luata de la chefereu. daca jucatorii decid, la ce le mai trebuie antrenor ? danciulescu cadu. la mai multi, de mana cu chefereaua, la subsol.
Numirea lui Stoican miroase a o tentativa de a descoperi un Reghe la dinamo. A fost un fundas dreapta la dinamo, a antrenat echipe mici din liga b, sunt multe chestii care seamana :) Acum vom vedea daca le reuseste acest lucru :)
Asa spun ei ca suntem sarantoci, ca retrogradam, ne desfiintam, ca suntem la ani luimna fata de ei, dar vin sa ,,comenteze'' mereu la noi! Asta dovedeste multe!
Esti foarte ,,optimist'' cu Rednic sau Grigoras! :)
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.