Alte știri din fotbal
Costel Gâlcă a pierdut un jucător înaintea meciului cu U Cluj » Ce se întâmplă cu Moruțan
0
Dennis Politic este istorie la FCSB! Cedat la reduceri + Care este situația cu Dinamo
0
Laszlo Dioszegi, exploziv! Sepsi vrea să meargă la TAS împotriva FRF: „Nici nu se discută”
0
Farul s-a mai despărțit de un jucător! Un internațional pleacă liber de contract
0
Știri din fotbal internațional
Cristi Chivu a reacționat după tragerea la sorți a play-off-ului din Liga Campionilor » Avertismentul lansat
0
Apariție de „gradul zero” la FCSB - Fenerbahce! » Fratele președintelui Erdoğan, prezență discretă pe Arena Națională
0
Senzațional! Răzvan Lucescu îl va înfrunta pe Ionuț Radu pentru un loc în „optimile” Europa League » Toate împerecherile
1
„Trebuie să ne îmbrăcăm gros!” » Prima reacție din tabăra lui Chivu, după tragerea la sorți din Liga Campionilor
1
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
12
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
VIDEO. Un consilier local din Brăila s-a făcut de râs în direct. Nu a mai ...
Libertatea
Banii ținuți la saltea își pierd din valoare. Cum îi poți proteja de ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Imagini de la accidentul în care a murit Tal Berkovich. Fosta concurentă de ...
Libertatea
L-au mazilit pt. ca s-a luat in contre cu Lake si scriitorul cu multe stele pe epolet e un ranchiunos notoriu. El are mereu dreptate pt. ca el e seful. Ceausescu gindea la fel si pina la urma n-a mai avut dreptate! Alt "oracol" in fotbalul romanesc. Nu stiu insa de unde vine :-))!
Tu faci parte din cei 333 de suporteri ai echipei surogat a Timisoarei, sau esti suporter al lui Poli, care nici nu stiu in ce Liga este sau daca mai exista ? Pastreaza-ti filozofiile pentru una din ele si nu iti mai dat tu cu parerea despre altii cand habar nu ai !
Inceputul asta de campionat darama doua pseudo-mituri alea antrenorilor: Grigoras si Multescu. Din rahat nimeni nu poate sa faca bici.
Sunt unii ca tine care scriu pe aici doar asa ca sa isi vada numele si ca sa il vada altii ! Si ca sa vezi cat de pro@aste sunt opiniile izvorate din creierul tau , nu te-ai intrebat si tu cum e Dinamo echipa MI (MAI, pentru cultura ta), daca Clubul MAI, ii cere echipei Dinamo sa plateasca utilitatile, chirie si altele ! Acum vezi cat de pr@st esti ? Acum poti sa bati campii in continuare....
"schimbarea regilor, bucuria nebunilor".
pana una-alta, Piovaccari are vreo 6 goluri in vreo 10-11 meciuri (din care tine cont ca multe au fost de fapt jumatati de meciuri, avand in vedere ca era mult in urma din pdv fizic). a fost adus imprumut pe un an, Steaua platind doar 200000 de euro din salariul sau de 700000. la cifrele astea, eu as spune ca pana acum e un transfer destul de reusit. nu zic ca e cel mai bun atacant pe care puteau sa-l ia, e clar ca la bugetul Stelei se putea cheltui ceva mai multisor pentru unul mai tanar, mai de perspectiva, dar nici nu poti spune ca nu a convins.
eterna coalitie a jucatorilor nu le convine antrenorul, altul ca ei sunt multi si el e singur si ei evident vor sa faca ce vor ei adica banii la timp si nopti pierdute in baruri ca daca nu joaca cum ar trebui si asta l-i se cere, normal ca se simt jicniti ca cine mai e ca ei !!!!!
Esti un optimist incurabil....eu doar o intrebare iti pun, vis-a-vis de profesionalismul lui Multescu...s-au facut nsite transferurui in vara ( mi-e greu sa spun ca fara girul lui s-au adus jucatorii..), a avut 2 cantomante, vreo 6 meciuri amicale..in primele 4-5 etape, a tot schimbat prima echipa..te intreb, pt un profesionist, e normal ca la icneputul campionatului sa nu ai un prim 11 cristalizat ? e normal sa faci 'icnercari" in campionat ? ce ai facut in cele 2 cantonamente ? Dupa aia, daca mai doresti, discutam si despre laudele nefondate la adresa lui Rotariu, apoi dupa acuzarile ( tot nefondate) la aadresa aceluias Rotariu, apoi de neutilizarea lui Roti..vorbim de un copil de 17
mai amarasteanule, voua v-a taiat apa si gazul si vorbestid e transferuri ? si pe de alta parte, daca ti se pare ca piovacari e un transfer reusit.....daca il transferati pe Piovacari, scapati de retrogradare..greu, dar scapati.
Aia ar fi varianta ideala pt orice echipa..dar cind isi ia mina MI-ul de pe Dinamo, va depersonalizati, nu mai sutneti voi...daca ati sti de cidn asteptam momentul asta...sa fie o echipa din Buc ca oricare alta...sa nu mai aibe fluierasii ei...galeria voastra, cind face prostii sa aibe parte de acelasi tratament ca si orice alta galerie, sa nu va mai antrenati moca pe baza MI-ului, sa nu va mai cazati pe la cabanele MI-ului, cind jucatorii vostri sunt prinsi beti la voaln, sa suporte TOATE consecintele..si multe, multe altele.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.