Comentarii (49)
dika69
dika69  •  23 Septembrie 2013, 12:12
Postat de chronic pe 23 Septembrie 2013, 10:29

dinamu daca nu fura meci de meci retrogradeaza! aveti 3 meciuri consecutive cu greseli grave de arbitraj in favoare voastra.

Nu ii inteleg pe uni Stelisti care comenteaza despre Dinamo, ca sunt greseli, da de accord dar de a platii arbitri cam greu, sa nu uitam ca ei au deja 18 puncte castigate de la inceputul campionatului, asa ca nu mai vb, si comentati realist, si sititi si voi bine despre ce vb,.

1948forever
1948forever  •  23 Septembrie 2013, 12:07

facem treaba cu stoican. in curand vom juca la fel de bine ca steaua. daca transferam si noi un atacant de valoarea lui piovacari eram sus de tot

torque1981
torque1981  •  23 Septembrie 2013, 11:48
Postat de bandoleros pe 23 Septembrie 2013, 11:32

Multescu a reusit sa faca 2 lucruri mari la dinamo. 1. din niste semi-amatori a facut cativa jucatori de fotbal. chiar daca nu a reusit sa faca din ei fotbalisti, totusi si jucatori de fotbal e ceva. 2. a facut o echipa cat de cat competitiva care sa faca fata unor echipe precum Petrolul si Pandurii macar 60 de minute. si tot e ceva. dupa 8 etape sa faci din niste bananieri, jucatori de fotbal macar pentru 60 de minute e lucru mare. pana la sfarsitul turului cu siguranta ar fi reusit s'o faca si pentru 90 de minute. nu stiu cati antrenori ar fi putut face mai mult de atat in conditiile de lucru avute de catre Multescu.

Niciunul probabil.

zona_kiseleff
zona_kiseleff  •  23 Septembrie 2013, 11:38

Ba hai ca ma iesit . Imi primul rind sunt oboist . Aici la mine au sosit ploile . In al dilea rind nu support vorbaria multa pe care o numesc "demagogeala ". Danciu e bun 30 de minute dar numai daca are chef sa dea cu piciorul in minge pentru ca l-am vazut si in meciuri in care nu se daruieste deloc . Daca tot nu avem de ales l-as readuce pe Pape care mi se pare mai interesant decit Cutzudean . Macar creeaza culoare pentru ceilalti jucatori . Pa.

bandoleros
bandoleros  •  23 Septembrie 2013, 11:32

Multescu a reusit sa faca 2 lucruri mari la dinamo. 1. din niste semi-amatori a facut cativa jucatori de fotbal. chiar daca nu a reusit sa faca din ei fotbalisti, totusi si jucatori de fotbal e ceva. 2. a facut o echipa cat de cat competitiva care sa faca fata unor echipe precum Petrolul si Pandurii macar 60 de minute. si tot e ceva. dupa 8 etape sa faci din niste bananieri, jucatori de fotbal macar pentru 60 de minute e lucru mare. pana la sfarsitul turului cu siguranta ar fi reusit s'o faca si pentru 90 de minute. nu stiu cati antrenori ar fi putut face mai mult de atat in conditiile de lucru avute de catre Multescu.

terminatorul2
terminatorul2  •  23 Septembrie 2013, 11:31
Postat de zona_kiseleff pe 23 Septembrie 2013, 11:27

Nu conteaza antrenorul asa mult . In primul rind nu exista deocamdata un lot de 12,-14 jucatori cu care sa se abordeze meciurile constant . In al doilea rind Botizan are dreptate . Nu exista daruire . Fizic stam slabutz . 30 DE MIN putem sa facem un presing constant dupa care cadem fizic !! Nu elaborez pentru ca ma intereseaza numai ideile principale . Apropo inteleg ca Danciulescu are un cuvint greu in vestiar si e respectat de mai multi titulari de drept . Sper sa nu se autoinvite pe teren mai mult de o juma' de ora pentru ca nu tine la efort . E dejala o virsta . Tinerii nostrii sunt insa modesti si asta e o mare problema .

Americane , nu dormi ? Este 1 . 30 la tine ! Cred ca te streseaza Neghinita cu schimbarea asta de antrenor : )))

zona_kiseleff
zona_kiseleff  •  23 Septembrie 2013, 11:27

Nu conteaza antrenorul asa mult . In primul rind nu exista deocamdata un lot de 12,-14 jucatori cu care sa se abordeze meciurile constant . In al doilea rind Botizan are dreptate . Nu exista daruire . Fizic stam slabutz . 30 DE MIN putem sa facem un presing constant dupa care cadem fizic !! Nu elaborez pentru ca ma intereseaza numai ideile principale . Apropo inteleg ca Danciulescu are un cuvint greu in vestiar si e respectat de mai multi titulari de drept . Sper sa nu se autoinvite pe teren mai mult de o juma' de ora pentru ca nu tine la efort . E dejala o virsta . Tinerii nostrii sunt insa modesti si asta e o mare problema .

mathed
mathed  •  23 Septembrie 2013, 11:13

Danciulescu a fost un jucator bun,dar in viitor ar impiedica evolutia echipei Dinamo,nu stiu dece nu se retrage.

botizan
botizan  •  23 Septembrie 2013, 11:11

Ba , Dinamo ca si CFR sunt foarte slabe fizic si ca si daruire si ca valoare ... Doar numele a ramas de echipele astea 2 ... Petrolul si Steaua au jucatori mult peste ele Si cand cazi fizic , antrenorul si echipa lui sunt de vina Cand nu ai daruire la fel , antrenorul e de vina

john.peris
john.peris  •  23 Septembrie 2013, 11:10

Respect nea Gigi, rusine conducerii pentru incompetenta ,amatorism si securism cronic !

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează