Comentarii (49)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Septembrie 2013, 11:09
Postat de chronic pe 23 Septembrie 2013, 10:45

pe voi va intereseaza doar parerea la aia 300 de spartani pe care ii aveti meci de meci pe stadion, care sparg samanta si canta f frumos cu clanul becali si mitica la spalatorie

Nu ma referam la tine, sau la alti stelisti de bun simt. Ci la altii. Se stiu ei. Niste indivizi care zac toata ziua pe site si isi dau cu parerea( vesnic negativa) despre absolut tot ce se intampla in curtea noastra! Le cer scuze stelistilor cu care se poate discuta civilizat.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Septembrie 2013, 11:06
Postat de djamorphis pe 23 Septembrie 2013, 10:52

Mare greseala a facut Dinamo ca l-a demis. Ma rog, poate Stoican aduce un aer proaspat la echipa, desi sunt destul de sceptic.

Teoretic, asa e. Din pacate, daca studiem cv-ul lui Multescu, vedem ca a avut probleme pe la mai toate echipele la care a fost. Echipe cu care a avut rezultate. Nu stiu ce face de-si ridica jucatorii si conducatorii in cap. Echipa incepuse sa joace, parea a se inchega. Acum, e totul dat peste cap. Dar nici nu poti merge prea departe cu un antrenor pe care nimeni din club nu-l mai agreeaza. Pe de alta parte, daca se stiau problemele lui de comportament si caracter, de ce a fost adus? Era limpede ca, mai devreme sau mai tarziu, o sa sa-si dea in petic! Cred ca e un sezon compromis, iar Stoican pare, mai degraba, o solutie interimara. Cred ca Rednic sau Grigoras sunt tintele.

milirom76
milirom76  •  23 Septembrie 2013, 11:05
Postat de chronic pe 23 Septembrie 2013, 11:02

imi pare rau nu stiu ce am facut aseara .... stoican asta era spaima sticlelor de vin? sau care era ala ca parca tot fundas dreapta era la origini

Cel care era spaima sticlelor de vin , era Semeghin.

djamorphis
djamorphis  •  23 Septembrie 2013, 11:03
Postat de chronic pe 23 Septembrie 2013, 11:02

imi pare rau nu stiu ce am facut aseara .... stoican asta era spaima sticlelor de vin? sau care era ala ca parca tot fundas dreapta era la origini

Nu retin ca Stoican sa fi avut astfel de iesiri, insa poate ma insel.

chronic
chronic  •  23 Septembrie 2013, 11:02
Postat de djamorphis pe 23 Septembrie 2013, 10:52

Mare greseala a facut Dinamo ca l-a demis. Ma rog, poate Stoican aduce un aer proaspat la echipa, desi sunt destul de sceptic.

djamorphis
djamorphis  •  23 Septembrie 2013, 10:52

chronic
chronic  •  23 Septembrie 2013, 10:45

pe voi va intereseaza doar parerea la aia 300 de spartani pe care ii aveti meci de meci pe stadion, care sparg samanta si canta f frumos cu clanul becali si mitica la spalatorie

terminatorul2
terminatorul2  •  23 Septembrie 2013, 10:43
Postat de chronic pe 23 Septembrie 2013, 10:29

dinamu daca nu fura meci de meci retrogradeaza! aveti 3 meciuri consecutive cu greseli grave de arbitraj in favoare voastra.

Astia recurg la orice tertip pt a nu retrograda !!

otp
otp  •  23 Septembrie 2013, 10:34
Postat de alexbibirica1 pe 23 Septembrie 2013, 10:17

In clubul dinam6, sunt angajati numai incompetenti ! ca suporter stelist ,ma bucur ca l-au demis pe Multescu , asta era un antrenor care chiar putea sa faca "niu dinam6" ... d'acum incolo urmeaza declinu' !d'acum incolo, meci de meci vom rade de "fetitzele" dinam6viste ! loosers rules ... "socuri la echipa" !

Ai dreptate sunt dinamovist de cand ma stiu dar cu Negoita nu o sa faca nimic Dinamo,e la fel ca fratele sau ,ei trateaza oamenii ca la ei in firma,o echipa de fotbal sau un partid politic nu e un SRL.Mai mult de cat a facut dl.Multescu in conditiile actuale nu o sa faca nimeni.Pacat....

chronic
chronic  •  23 Septembrie 2013, 10:29

dinamu daca nu fura meci de meci retrogradeaza! aveti 3 meciuri consecutive cu greseli grave de arbitraj in favoare voastra.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează