Alte știri din fotbal
Fundașul care a negociat în iarnă cu Dinamo a fost prezentat în Liga 2: „Bine ai venit!”
0
Fostul jucător de la FCSB e dorit înapoi în România: „Stăm de vorbă 100%”
0
CFR a făcut cerere pentru Cluj Arena, azi a venit răspunsul Universității
1
Are zeci de meciuri în Bundesliga și propune 3 jucători noi la naționala României: „Chiar dacă nu e niciunul Yamal”
1
Știri din fotbal internațional
VAR în Premier League? 8.000 de fani englezi s-au pronunțat
0
Cardiff a pierdut procesul în cazul lui Emiliano Sala » Cât trebuie să îi achite lui Nantes
0
Mourinho spune că Portugalia e o națională mediocră fără Cristiano Ronaldo
0
De necrezut! 11 jucători de la Arsenal s-au declarat accidentați și au părăsit cantonamentele echipelor naționale
0
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
2
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Transhumanța tocmai a intrat în patrimoniul UNESCO. Dar transhumanța, ca o ...
Libertatea
Trump anunță reluarea parțială a traficului prin Strâmtoarea Ormuz și o ...
Adevărul
„Minciuni!” » Replica Monicăi Iacob-Ridzi, după primul episod al ...
GSP SPECIAL
Ramona Miletic, românca ajunsă viceprimar în Viena: „Percepția austriecilor ...
Libertatea
Nu ma referam la tine, sau la alti stelisti de bun simt. Ci la altii. Se stiu ei. Niste indivizi care zac toata ziua pe site si isi dau cu parerea( vesnic negativa) despre absolut tot ce se intampla in curtea noastra! Le cer scuze stelistilor cu care se poate discuta civilizat.
Teoretic, asa e. Din pacate, daca studiem cv-ul lui Multescu, vedem ca a avut probleme pe la mai toate echipele la care a fost. Echipe cu care a avut rezultate. Nu stiu ce face de-si ridica jucatorii si conducatorii in cap. Echipa incepuse sa joace, parea a se inchega. Acum, e totul dat peste cap. Dar nici nu poti merge prea departe cu un antrenor pe care nimeni din club nu-l mai agreeaza. Pe de alta parte, daca se stiau problemele lui de comportament si caracter, de ce a fost adus? Era limpede ca, mai devreme sau mai tarziu, o sa sa-si dea in petic! Cred ca e un sezon compromis, iar Stoican pare, mai degraba, o solutie interimara. Cred ca Rednic sau Grigoras sunt tintele.
Cel care era spaima sticlelor de vin , era Semeghin.
Nu retin ca Stoican sa fi avut astfel de iesiri, insa poate ma insel.
imi pare rau nu stiu ce am facut aseara .... stoican asta era spaima sticlelor de vin? sau care era ala ca parca tot fundas dreapta era la origini
Mare greseala a facut Dinamo ca l-a demis. Ma rog, poate Stoican aduce un aer proaspat la echipa, desi sunt destul de sceptic.
pe voi va intereseaza doar parerea la aia 300 de spartani pe care ii aveti meci de meci pe stadion, care sparg samanta si canta f frumos cu clanul becali si mitica la spalatorie
Astia recurg la orice tertip pt a nu retrograda !!
Ai dreptate sunt dinamovist de cand ma stiu dar cu Negoita nu o sa faca nimic Dinamo,e la fel ca fratele sau ,ei trateaza oamenii ca la ei in firma,o echipa de fotbal sau un partid politic nu e un SRL.Mai mult de cat a facut dl.Multescu in conditiile actuale nu o sa faca nimeni.Pacat....
dinamu daca nu fura meci de meci retrogradeaza! aveti 3 meciuri consecutive cu greseli grave de arbitraj in favoare voastra.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.