Alte știri din fotbal
Continuă play-off-ul Cupei României Betano » 12 partide sunt programate azi
0
„A zis bine Gigi, că a mai luat o țeapă” » Noul transfer de la FCSB a fost făcut praf de Adrian Mutu
1
Cum se poziționează Mihai Stoica în scandal: „Îți arăt mesajul pe care i l-am trimis lui Bîrligea”
1
Un nou litigiu la FIFA pentru CFR Cluj: „A expirat termenul limită”
0
Știri din fotbal internațional
Imagini antologice: patronul a intrat în vestiar cu punga de bani, după ce au eliminat-o pe Auda!
0
Mesaj dur din Anglia » Șeful Premier League, atac la adresa FIFA: „A apăsat butonul de autodistrugere”
0
Jose Mourinho, prima reacție după ce Barcelona l-a „furat” pe Rodri: „Real Madrid nu poate accepta asta”
0
Play-off-ul UCL: 3 rezultate de egalitate, scor de calificare pentru echipa lui Răzvan Marin!
0
Lifestyle
Femeia cu peste 1 milion de urmăritori intervine în scandalul de la FCSB: „Nu e nici 1% apreciat! A trecut printre atâția fotbaliști și nu i-ai spus un «bravo»”
23
Sala Polivalentă din Tulcea găzduiește un nou eveniment sportiv, după succesul de la Europeanul de baschet U18
1
Suma astronomică obținută la licitație pentru noul model electric Ferrari
2
Înotătoarea care a stabilit un nou record mondial de două ori într-o singură zi!
1
Interesele din spatele exproprierilor pentru proiectul „Grădina Timpului” ...
Libertatea
Țara care pare să sfideze încălzirea globală. Fenomenul o protejează ...
Adevărul
Continuă șantierul la a doua cea mai mare Sală Polivalentă din România
GSP SPECIAL
S-a deblocat e-Terra, dar a început haosul: peste 200.000 de cereri la ANCPI
Libertatea
Nu ma referam la tine, sau la alti stelisti de bun simt. Ci la altii. Se stiu ei. Niste indivizi care zac toata ziua pe site si isi dau cu parerea( vesnic negativa) despre absolut tot ce se intampla in curtea noastra! Le cer scuze stelistilor cu care se poate discuta civilizat.
Teoretic, asa e. Din pacate, daca studiem cv-ul lui Multescu, vedem ca a avut probleme pe la mai toate echipele la care a fost. Echipe cu care a avut rezultate. Nu stiu ce face de-si ridica jucatorii si conducatorii in cap. Echipa incepuse sa joace, parea a se inchega. Acum, e totul dat peste cap. Dar nici nu poti merge prea departe cu un antrenor pe care nimeni din club nu-l mai agreeaza. Pe de alta parte, daca se stiau problemele lui de comportament si caracter, de ce a fost adus? Era limpede ca, mai devreme sau mai tarziu, o sa sa-si dea in petic! Cred ca e un sezon compromis, iar Stoican pare, mai degraba, o solutie interimara. Cred ca Rednic sau Grigoras sunt tintele.
Cel care era spaima sticlelor de vin , era Semeghin.
Nu retin ca Stoican sa fi avut astfel de iesiri, insa poate ma insel.
imi pare rau nu stiu ce am facut aseara .... stoican asta era spaima sticlelor de vin? sau care era ala ca parca tot fundas dreapta era la origini
Mare greseala a facut Dinamo ca l-a demis. Ma rog, poate Stoican aduce un aer proaspat la echipa, desi sunt destul de sceptic.
pe voi va intereseaza doar parerea la aia 300 de spartani pe care ii aveti meci de meci pe stadion, care sparg samanta si canta f frumos cu clanul becali si mitica la spalatorie
Astia recurg la orice tertip pt a nu retrograda !!
Ai dreptate sunt dinamovist de cand ma stiu dar cu Negoita nu o sa faca nimic Dinamo,e la fel ca fratele sau ,ei trateaza oamenii ca la ei in firma,o echipa de fotbal sau un partid politic nu e un SRL.Mai mult de cat a facut dl.Multescu in conditiile actuale nu o sa faca nimeni.Pacat....
dinamu daca nu fura meci de meci retrogradeaza! aveti 3 meciuri consecutive cu greseli grave de arbitraj in favoare voastra.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.