FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

300 euro să nu fie aruncaţi în stradă! » Dinamoviştii au locuinţe de la club, dar sînt obligaţi să plătească o parte din chirie

Bălgrădean se află printre jucătorii care au locuinţe de la club
Bălgrădean se află printre jucătorii care au locuinţe de la club

Articol de - Publicat miercuri, 06 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 martie 2013 19:58

Dinamoviştii care au apartamente de la club sînt nevoiţi să-şi plătească singuri jumătate din chiria lunară pentru a nu fi evacuaţi.

Situaţia de la Dinamo este în continuare neclară, iar pînă se va decide dacă Ionuţ Negoiţă va deveni unic acţionar, jucătorii sînt primii care au de suferit. Neplătiţi de aproape patru luni de zile, elevii lui Ţălnar au înţeles că trebuie să mai aibă răbdare două săptămîni pînă se va lămuri situaţia în rîndul acţionarilor. O nouă problemă i-a lovit însă pe fotbalişti, care s-au trezit în situaţia de a fi evacuaţi din apartamentele în care locuiesc!

În momentul în care au semnat contracte cu Dinamo, mai mulţi roş-albi, printre care Bălgrădean, Boubacar, Curtean, Axente, Matei, Scutaru, Strătilă, Naumovski, Rus, Luchin, Alin Roman, Steliano Filip şi Ionuţ Roman, au avut stipulat în acte faptul că vor primi locuinţă din partea clubului într-un complex aflat pe Şoseaua Fabrica de Glucoză. Cum proprietarii ansamblului rezidenţial nu şi-au primit banii pe mai multe luni, aceştia au vrut să-i scoată în stradă pe jucători săptămîna trecută.

Clubul a achitat chiriile din urmă, însă pentru a nu se mai ajunge la o situaţie neplăcută, fotbaliştii care locuiesc în complexul rezidenţial au mers la o discuţie cu conducerea şi au ajuns la o soluţie de compromis: "Noi trebuie să plătim lunar, din buzunarul nostru, cîte 300 de euro, iar restul de 300 de euro îi va plăti Dinamo, chiar dacă în momentul negocierii contractului stabiliserăm ca locuinţa să fie oferită de club. Acest compromis va fi pînă în vară, după care ni s-a promis că nu va mai trebui să ne plătim singuri chiria".

1.000 de euro lunar cîştigă Alin Roman şi Steliano Filip, cei doi locuind împreună într-un singur apartament pentru a-şi putea permite să plătească o parte din chirie

300 de euro, chiria lunară pe care trebuie să o achite Luchin, reprezintă 2,5% din salariul lunar al fundaşului dinamovist (12.000 euro)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Martie 2013, 11:19
Postat de pushtyu pe 06 Martie 2013, 10:33

De ce scrie Eduard Apostol in continuare despre Dinamo?

Pentru ca seful lui, l-a trimis cu tema acolo iar articolele trebuie sa fie sarcastice, ca seful sa isi ia peschesul de la palat iar Aprostol, ....comisionul !!!

xhthu
xhthu  •  06 Martie 2013, 11:01
Postat de bandoleros pe 06 Martie 2013, 01:06

ei lasa dom'le. dorm si ei la stadion 2 saptamani ca nu e foc. pe la dusuri...prin vestiare. gasesc ei loc. isi aduc saltele gonflabile.

ete fleosc .300 euro,300 de spartani .ii primeste savulescu la el ca e baiat simpatic :))))

nikonist
nikonist  •  06 Martie 2013, 10:58
Postat de pushtyu pe 06 Martie 2013, 10:33

De ce scrie Eduard Apostol in continuare despre Dinamo?

face pe plac stelistilor. stelistii adora sa citeasca articole negative despre Dinamo.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează