Comentarii (63)
daweroirl
daweroirl  •  06 Ianuarie 2018, 18:36
Postat de Ioana-Denisa Munteanu pe 06 Ianuarie 2018, 18:27

Daca arbitrajele ar fi corecte ,Dinamo s-ar zbate la retrogradare.Ce sa-i faci lui Coltescu,Avram?

daca justitia era corecta ,un club aflat in insolventa mergea in liga a 4-a ! simplu...acolo isi rezolva problemele!asa pare si rinamo ,de liga a patra! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

630008950503923
Ioana-Denisa Munteanu  •  06 Ianuarie 2018, 18:27

Daca arbitrajele ar fi corecte ,Dinamo s-ar zbate la retrogradare.Ce sa-i faci lui Coltescu,Avram?

mosykw1
mosykw1  •  06 Ianuarie 2018, 18:07
Postat de maradona5 pe 06 Ianuarie 2018, 18:03

Probabil ca si-au dat seama ca esti un slujitor prost

Prost esti tu,***!

mosykw1
mosykw1  •  06 Ianuarie 2018, 17:54

Gigi macar baga bani,zugravul,nimic!Nici ciorba nu le mai da la Rin-ul lui!Nici jucatorilor,nici cantaretilor de pe site-uri.

maradona5
maradona5  •  06 Ianuarie 2018, 17:45

De asta tin toti milogii cu clona oierului infractor, spera sa le arunce niste resturi daca are atitia bani

mosykw1
mosykw1  •  06 Ianuarie 2018, 17:43

Sa mai aduca jucatori ! *** !

ando89
ando89  •  06 Ianuarie 2018, 21:48
Postat de saviola2_8 pe 06 Ianuarie 2018, 21:10

Negoita inca mai e considerat salvator? Intreb si eu...

Octa, n-a fost salvator niciodata, o soluție de avarie, ca și cand ți se rupe cablul de accelerație la o 1300 si legi cu sfoară... Dar la voi de ce va complaceti cu un tunning nereusit si ilegal făcut de un păstor 'mesianic'? Nu veni cu placa răului mai mic ce ne convine până ce... Până când? Serios si sincer, stiu ca poți.

ando89
ando89  •  06 Ianuarie 2018, 19:48

Se știe demult strategia low-cost a lui negoita. De fapt cu Dinamo el este pe plus cu mult. Mă întreb ce l-a determinat să vină... Speranța unui megamall în Stefan cel Mare? Plus ansamblu rezidențial de lux și clădiri de birouri in buricul târgului? Totul pe persoană fizică? Mă întreb și eu, nu afirm:))

ares123
ares123  •  06 Ianuarie 2018, 19:46
Postat de Vyyllyy Engel pe 06 Ianuarie 2018, 19:34

Era mare mirare sa nu fie prosti si agramati fcsb-ist la post, sa nu scrie ei oare tampeni la stiri cu Dinamo , doare mult ca echipa lor e doar o echipa fantoma recunoscuta doar de gsp si "decedata" dupa 2003,frustrarea e mare inca isi varsa nervii la stirile cu Dinamo ,Dinamo e( intocable )pentru prosti si agramati ca voi ,spurcatiuni fcsb-iste.

Mda...si ne uitam cu jind si invidie catre dinamo...nu ? Nu stiti daca va mai apuca sfarsitul campionatului , dar sunteti de invidiat...Ce va pune ala in ciorba ?

fangigi
fangigi  •  06 Ianuarie 2018, 19:37
Postat de montgomerry pe 06 Ianuarie 2018, 18:55

"Necalificarea în play-off ar fi similară cu o explozie nucleară, în urma căreia puține cărămizi ar mai rămâne la Dinamo, mă refer la staff, la antrenor, la președinte, la tot. Tot ce se poate schimba la un club va cădea!" Dar avem buget 0 pentru achizitii. Cu cine vrei sa te califici in play-off? Dar de fapt si de drept, pe voi acest David (cine o fi?) si Negoita nu va intereseaza decat maruntisul pe care il incasati din transferurile de petarde.

7,5 milioane incasate din transferuri in urma unor investitii minore nu mi se par maruntisuri! Negoita e un rechin al afacerilor!:)))

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 7
Comentează