Alte știri din fotbal
Mihai Stoica, dezamăgit când a citit ce a spus internaționalul român: „Tragic!”
9
„Dădeai «bună ziua» și la clanțe, acum ești altul”. Mihai Stoica acuză modificările de comportament din vestiarul lui FCSB
6
„Asta m-a convins să vin la Rapid” » Talisson dezvăluie prin ce a trecut ca să ajungă fotbalist
0
Kyros Vassaras a luat decizia, după controversele din UTA - Rapid: l-a reținut de la delegări!
13
Știri din fotbal internațional
Remarcații lui Cristi Chivu în succesul cu Borussia Dortmund + Cum a răspuns, întrebat despre un duel cu Mourinho în play-off
0
Dennis Man, cel mai slab de pe teren în PSV - Bayern » Ce au scris jurnaliștii olandezi
0
„Pentru prima dată” » Ce au remarcat jurnaliștii italieni la Cristi Chivu, în victoria cu Dortmund + Nota primită de român
0
Liverpool a reușit scorul serii în Liga Campionilor » „Cormoranii” s-au calificat la pas în optimi
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Omul lui Vîntu și al lui Voiculescu e la un pas să redevină om cinstit. ...
Libertatea
Avocată membră PNL, prinsă în flagrant în timp ar fi luat mită 60.000 de ...
Adevărul
Martor la marea tragedie din viața lui Dumitru Dragomir: „Veniți! Veniți! ...
GSP SPECIAL
Teoria erorii cognitive în cazul accidentului din Timiș: „Creierul ...
Libertatea
Banii pe care i-a platit negoita pentru coregrafii si pentru taxa de protectie la niste baieti din zona obor, aveti cumva idee cat au costat? Nu mai vorbim de eternii *** de pe site, sa nu cumva sa va imaginati ca sunt gratis.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Ce omite acest articol mizerabil este faptul ca becali a adus in acest timp prejudicii imense fotbalului romanesc, dand tepe uriase gen Stanciu. A se vedea interviul lui Lovin, care spune clar ca i s-a cerut de catre parteneri din strainatate sa nu mai propuna jucatori romani... Fara indoiala ca Negoita are posibilitati financiare modeste, dar dinamovistii care il contesta sunt batuti in cap daca nu realizeaza ca asta a salvat Dinamo de faliment. A se vedea cum ne chinuim noi cu Rapidul, pentru ca in loc de Negoita l-am avut pe alde Moraru. Iar dpdv al credibilitatii, sa nu uitam ca Negoita inca n-a dat la export nici o teapa gen Stanciu, Gardos, Dodel etc etc etc.
Probabil ca si-au dat seama ca esti un slujitor prost
Și coregrafia celebră cu pelerine albe și roșii, tot cei de la echipa ilfoveană FC FCSB Mogoșoaia SA au plătit-o.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Banati ma prostalaul asta!
baiete, esti prostalaul suprem daca tocmai tu ii faci pe altii agramati
Corect cu mentiunea ca Jijica avea de unde sa le plateasca!:))) Trebuiau doar sa-l "forteze"!:)))
Sa recunoastem ca Negoita nu a fost capabil de mai nimic, pentru nici insolventa, se pare, n-a rezolvat-o fara drept de apel. Managementul lui a presupus o imagine mai buna, comparativ cu era scalambaielilor si iesirilor in decor, de tot soiul, din era Badea-Borcea, dar in plan sportiv a reprezentat un nimic. Nici macar tineri nu s-au promovat. S-a inconjurat, ca orice lucru slab, tot cu slabi ca el si n-a demonstrat in nici un moment ca e capabil sa se ridice la inaltimea asteptarilor. Norocul lui l-a constituit starea generala deplorabila in care se afla fotbalul nostru, altfel ne retrograda, in mod cert.
"iarna aceasta bugetul de transferuri este zero" - afirmatia este jenanta si lipsita de bun simt, pentru cineva care este in staful de conducere a echipei DINAMO. In schimb ceri performanta ! Sa va fie rusine !!!!!! Din 1966 sunt suporter fidel al echipei si marturisesc ca asa ceva nu am mai trait, pana acuma. Am numerosi prieteni fani ai altor cluburi din tara si am ajuns sa fiu ridiculizat de ei pe aceasta tema. Mie imi este rusine. VOUA NU VA ESTE RUSINE ????!!!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.