FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

5 dezvăluiri spectaculoase făcute de Gigi Becali într-un interviu inedit: "Cea mai mare bucurie? Când văd că oile mele aduc pe lume miei!" :D » Pentru ce a fost pocnit ultima oară

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 martie 2017 20:38

Gigi Becali a făcut o serie de dezvăluiri despre copilărie și familie, în care povestește că s-a născut "în lagărul de concetrare de la Zagna" și că părinții săi au locuit la cort. 

Iată cinci declarații inedite făcute de Gigi Becali într-un interviu acordat pentru publicația Capital și preluat de Libertatea:

1. "Tradiția la machedoni spune că e important să ai băiat. Și mama s-a rugat nouă luni să mă aibă pe mine! Iar eu cred că m-am născut cu stea în frunte. Nu se poate ca Dumnezeu să-i ofere unui om atât noroc și avere".

2. "Tata s-a născut în Albania, mama în Bulgaria. Au fost deportați în Dobrogea, apoi în Bucovina, de aici în Banat, iar de acolo în Bărăgan, în satul Zagna, lângă Brăila. M-am născut în lagărul de concetrare de la Zagna. La acea vremea, machedonii erau considerați un pericol pentru comuniști și nu aveau voie să locuiască la granițe. Părinții mei locuiau la cort, exact ca țiganii".

3. "Mama e foarte blândă, nu m-a lovit niciodată. Era croitorească și îmi croia cele mai frumoase haine. Tata mi-a dat o singură palmă, că am scăpat oile".

4. "La 14 ani, traversam singur cu oile pădurea Băneasa. Astăzi, cea mai mare bucurie e când văd că oile mele aduc pe lume miei, care costă 10 euro pe cap, decât când închei o afacere de milioane".

5. "Mama mă ceartă și azi, că n-am făcut bine, ba că de ce mă uit la televizor, ba nu știu ce. Mă enervez uneori, dar e mama mea, are 85 de ani, îmi vrea binele și atunci o iau în brațe".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  13 Martie 2017, 01:33

*** ! cu toate asta,ca a facut mult rau,a facut si bine, a ajutat oameni amarati si multi romani din tara asta,dar nici averea nu a fost facuta pe munca si truda cinstita

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  13 Martie 2017, 00:29

"Nu se poate ca Dumnezeu să-i ofere unui om atât noroc și avere". Aici are dreptate ciobanul, sufletul lui e de mult arvunit de ala care are aceeasi porecla cu Piturca.

205385333245464
Livi Andrei  •  12 Martie 2017, 23:05

khal_37 este mache sau lutu! :))) urmariti-l daca nu ma credeti, pe toate postarile infractorului becaliot, apare khal_37 sa-i tina trena :D

Vezi toate comentariile (13)
Comentează