Alte știri din fotbal
Selecționerul care a calificat România la Campionatul Mondial: „Avem un jucător pe care scrie Real Madrid!”
0
Basarab Panduru a văzut decizia FRF și „a explodat” în direct: „Să ne batem joc?!”
0
Urmărește Rapid „hattrick-ul” la transferuri? » Părțile implicate neagă vehement mutarea
0
Meciul cu FC Botoșani a fost decisiv » Gigi Becali a hotărât: îl pune pe liber de la FCSB!
0
Știri din fotbal internațional
Pista Radu Drăgușin revine puternic în atenție la vară: „Oportunitatea e oferită de prețul fixat de Tottenham!”
0
Gaziantep - Alanyaspor » Duel românesc în etapa #28 din Turcia
0
PSV - Utrecht » Dennis Man are a doua „minge de titlu” în Olanda
0
Inter a răspuns primei oferte a Barcelonei + Înlocuitorul ochit de Chivu: „L-a apreciat mereu”
0
Lifestyle
Gluma lui Gabi Torje, după ce l-a văzut pe Ilie Bolojan la câțiva metri de el: „Nu știu dacă am voie să spun”
10
Un studiu îmbucurător: obiceiul simplu prin care se reduce riscul de demență sau Alzheimer
0
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
Cursă contracronometru pentru găsirea pilotului american al avionului ...
Libertatea
Iranul duce un război mai inteligent pe măsură ce își epuizează stocurile ...
Adevărul
Cum s-au antrenat astronauții din misiunea Artemis II spre Lună: ce este ...
GSP SPECIAL
Nati Meir se pregătește pentru liberarea condiționată, deși n-a achitat ...
Libertatea
Ai zis-o acuma ... restul campioanelor au blatuit titlul , doar Steaua nu :))) din alea 24 de titluri cate sunt blatuite ? :)) ...
Singurul club sintetic din Romania care ofera abonamente gratuite pentru ca nu are suporteri, asa cum primesti si tu de ani de zile este clubul mafiei politice maghiare Kolozsvari Vasutas Sport Club, adică Clubul Sportiv Feroviar din Cluj. Singurul club sintetic din Romania care din lipsa de suporteri si galerie foloseste statia de amplificare si boxele , galeria KARAOKE, este clubul sintetic al mafiei politice maghiare .
Va scremeti sa veniti cu niste ineptii si niste aberatii la fel de mari ca si voi. Asta cu "nu prea erati mandri" parca ar fi gandita de un copil introvertit. Confunzi lucrurile. Ce legatura are faptul ca intra suporterul sa isi dea cu parerea despre echipa lui care nu joaca nimic si astfel o critica cu mandria ? De ce nu am avea cu ce sa ne mandrim, atata timp cat echipa noastra conteaza in cupele europene si nu intr-un campionat blatuit de cfr, otelul, urziceni si dinamo!
Carcotasule,hai sa-ti spun ceva simplu : daca lichidu' ala verde era elixiru' interzis,cred ca nu-l expuneau la marginea terenului. Poate au luat steroizi sau ce mai vrei (speri) tu sau poate nu ,dar n-are legatura cu pungile alea verzi. In rest, ai zis bine.
In retur nu am mai vazut pungutele alea ... decat in tur , si ceva tot e ciudat , ca e din punguta si nu din recipient :))) ... din punguta nu am vazut pe nimeni sa bea pe nici un stadion din lume :))
ciudate pt tine bai vasilica.in realitate nu sant ciudate de loc.in bundesliga se folosesc la toate cluburile astfel de bauturi revitalizante :|
Voi sunteti mandri cand in primul tur preliminar UEFA realizati Zero Puncte si sunteti eliminati din primul tur preliminar . Altii erau cu capul in pamant dupa atatea esecuri rusinoase in tur preliminar UEFA . Miauna in alta parte ca acum vine acusica Iulie si bifati inca o rusine cu un club de amatori .
Cum Sabin Ilie ... pai blocnotes nu a iesit golgeter-ul ligi 1 ? mai recent ?
ar trebui adaugat si punctul 11.steaua e campioana matematic deja. fosta campioana cfr nu e inca salvata de la retrogadare din punct de vedere matematic
Universul vostru se invarte in jurul nostru.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.