Comentarii (129)
cornelflore
cornelflore  •  06 Mai 2013, 20:11

90 % DIN TROFEE SANT CU AJUTOR DIN AFARA !!!!!PCR SAU NEOCOMUNISTI .PLASE SI DIPLOMATE CU FIRFIREI ,MAI TREBUIA SA SPUNETI CATI COMUNISTI ATIFACUT PE TIMPUL LUI NEA NICU , DE RAS CU CE SE LAUDA ACEST FOSTI COMUNISTI SI FII LOR ,,,,ROMANIA BURGHEZO - COMUNISTA SA NE FEREASCA DUMNEZEU,,,, CE SPUNEA UNUL DINTRE CEI TREI CARE AU INFINTAT COMUNISMUL !!!!!!

lenan
lenan  •  05 Mai 2013, 23:45
Postat de rexrapidistul pe 05 Mai 2013, 23:08

Mai usor cu superlativele:Daca acum se mai mascheaza meciurile trucate, inainte de revolutie, totul se desfasura pe fata, daca un fundas il ataca pe Piturca si acesta dadea cu stangul in piciorul drept, a doua zi pe acel fundas il calca avionul, asa ca mai bine il lasa sa dea gol, sau sa suteze in boscheti!

Ba, spune-le alor tai sa-ti citeasca basme cu Sinziene si Feti Frumosi, ca bati cimpii! Asta dupa ce treci in clasa a treia, daca nu cumva ramii ca echipa ta, cu doua clase!!!!! :-)))))))

lenan
lenan  •  05 Mai 2013, 23:44

Ba, in cusca, ca vin hingherii. Frustat mai poti fi, stai in banca ta si comenteaza articolele despre Dinamo! Da, alea doua pe an, asa de interesanta e echipa matale. Mars la culcare!

rexrapidistul
rexrapidistul  •  05 Mai 2013, 23:08

Mai usor cu superlativele:Daca acum se mai mascheaza meciurile trucate, inainte de revolutie, totul se desfasura pe fata, daca un fundas il ataca pe Piturca si acesta dadea cu stangul in piciorul drept, a doua zi pe acel fundas il calca avionul, asa ca mai bine il lasa sa dea gol, sau sa suteze in boscheti!

walhalla
walhalla  •  05 Mai 2013, 22:57

11. Titlul acontat matematic in ajunul pastelui 12. Pe 10 mai derbyul cu Dinamo in postura de campioni, chiar de ziua regalitatii

cainerrosu
cainerrosu  •  05 Mai 2013, 21:36
Postat de luciann pe 05 Mai 2013, 21:29

maidanez...aia

ADICA NU A RENUNTAT DUPA CUM VEZI !

luciann
luciann  •  05 Mai 2013, 21:29
Postat de luciann pe 05 Mai 2013, 21:24

Bai maidenez frustrat Steaua a renuntat la cupa ai dupa '89! Avem 21 de cupe fara aia! Mai documenteaza-te!

maidanez...aia

luciann
luciann  •  05 Mai 2013, 21:24
Postat de cainerrosu pe 05 Mai 2013, 18:53

24 plus 20 plus 5 = 49 ! De unde 50 ?????????????? aaaaaaaaaaa, scuze , am uitat ca inainte de oi ati fost ceausisti ! Asa ati primit prin decret Cupa Romaniei in 1988 ! Numai steaua putea sa primeasca un trofeu dupa ce a parasit terenul.deciziile arbitrului pe teren sunt "sfinte". Chiar daca decide gresit nu se pot modifica. Daca a anulat un gol ... golul nu poate fi validat. dar in comunism toate s-au putut ... dar numai pt. o echipa: steaua

Bai maidenez frustrat Steaua a renuntat la cupa ai dupa '89! Avem 21 de cupe fara aia! Mai documenteaza-te!

lenan
lenan  •  05 Mai 2013, 21:22

pentru moderatorul acestui "blog": am postat un raspuns la imbecilul numit "dugme", publicat si apoi sters. Nu a avut nici o injurie in el. Cind vad cite lasati cu "cuvinte grele", imi vine sa rid, sau mai bine zis ca pling, cind vad ce scoateti. Eu cred ca trebuie sa va mai stergeti casul de la gura inainte sa va apucati de moderat asemenea site-uri care lasa o gramada de prostii, doar pentru a incita. Probabil ca aveti nevoie de "audienta" si faceti totul in acest sens. E deplorabil, ca si majoritatea articolelor, de altfel.

alex_x
alex_x  •  05 Mai 2013, 21:13

si cu saracii aia de la bistrita ati avut nevoie de doua penaltiuri?dinamo-penala echipa....

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 13
Comentează