Alte știri din fotbal
Oțelul - FC Hermannstadt, în runda #3 a play-out-ului Superligii » Echipele probabile + cote
0
Ultimele vești de la Universitar despre Mircea Lucescu, după o noapte care se anunța critică
0
Derby Corvinul - Sepsi în play-off + 8 meciuri de play-out în Liga 2 » Toate rezultatele zilei + clasament în timp real
14
Valeriu Iftime plătește polițe: „Toată țara mă făcea capra lui Becali. Sunt terminați!”
0
Știri din fotbal internațional
Mallorca - Real Madrid, oaspeții continuă cursa de urmărire » Echipe probabile + cote
0
Șoc de cotă 20 în Europa! Prima victorie a sezonului, -54 de puncte și golaveraj -123
0
„Comisar” la națională, imperial în Spania! Nota lui Andrei Rațiu în succesul din La Liga
1
Juventus vrea să semneze un golgheter faimos la vară! Condițiile impuse atacantului și suma pentru transfer
0
Lifestyle
Gluma lui Gabi Torje, după ce l-a văzut pe Ilie Bolojan la câțiva metri de el: „Nu știu dacă am voie să spun”
10
Un studiu îmbucurător: obiceiul simplu prin care se reduce riscul de demență sau Alzheimer
0
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
Cursă contracronometru pentru găsirea pilotului american al avionului ...
Libertatea
Iranul duce un război mai inteligent pe măsură ce își epuizează stocurile ...
Adevărul
Cum s-au antrenat astronauții din misiunea Artemis II spre Lună: ce este ...
GSP SPECIAL
Nati Meir se pregătește pentru liberarea condiționată, deși n-a achitat ...
Libertatea
CE A FOST PANA IN 1989 AR TREBUI STERS ....RUSINE SI HOTIE .....ANII COMUNISMULUI ....... (e foarte usor sa castigi campionate cu jucatori luati GRATIS de la toate echipele ...)
tu esti bolnav psihic :| firma respectiva este sponsor al stelei,iar conferinta a fost organizata strict pe motive de marketing.si pungulitele respective se afla in continuare langa banca de rezerve a stelei.mai informeaza-te ceangaule si ai sa vezi ca la toate marile echipe ale europei exista pungulite sau sticlute cu astfel de bauturi care in afara de faptul ca te vitaminizeaza nu au nici un efect advers :))) om nebun si orbit de ura ce esti.
Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee ,Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee , Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee ,Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee :))
Nici eu nu vad club care sa faca film de prezentare cu autocarul echipei. Uite ca o face Bayern. s://www.youtube.com/watch?v=tD6d4IwxQm0&NR=1&feature=endscreen In spatele autocarului au si bucatarie unde se "dopeaza".
pauze tre sa iei si la vitamine. nu inseamna ca t dopezi
pai aia din germania nu organizeaza conferinte pt ca nu-i intreaba nimeni ce-i cu ele. ziaristii de acolo stiu sa afle si singuri daca e ceva in neregula. si daca era ceva in neregula...de ce n-a iesit nimic la controalele antidoping uefa?
Ignorati trompeta platita de Arpad Paszkany si de mafia politica maghiara .
Eu nu tin minte club de fotbal care sa organizeze conferinta in care sa-si prezinte si sa ofere la degustat lichidele care le beau fotbalistii in timpul meciului. Si apropo, unde-au disparut pungulitele alea, ca nu le-am mai observat? Sau au efecte adverse si nu pot fi metabolizate de ficat prea repede fara niste pauze de timp adecvate?
Boanghene jet pe pagina clubului mafiei politice maghiare ca pute a rahat din Muntii Altai pe pagina .
de ce, tu ai negociat contractul mai prost? pai daca esti part-time cat ai vrea?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.