Alte știri din fotbal
Găselnița lui Gică Hagi a împărțit lumea fotbalului din România: „Nu bun, foarte bun!” » Craioveanu: „Să nu se supere pe mine...”
0
Note GSP la Georgia - România » Cât a primit Gică Hagi la startul în noul mandat și cum s-a descurcat Ianis: „Cvasiabsent!”
1
Un tată mândru! A intervenit la GSP Live Special după debutul fiului în naționala lui Hagi: „M-a depășit din toate punctele de vedere”
0
Selecționerul Georgiei a lăudat 3 jucători: „Au influențat pozitiv jocul cu România”
0
Știri din fotbal internațional
Luis Diaz s-a răsfățat înainte de Mondial » Accesoriul de lux cu care starul lui Bayern se va afișa și în Mexic!
0
Cum s-a terminat amicalul de lux Croația - Belgia
0
Alt club din Pemier League schimbă managerul! » E favorit să-l înlocuiască pe Jose Mourinho la Benfica
0
Dorit de Craiova și de Dinamo, Emanuel Marincău s-a destăinuit Gazetei: „Am considerat că așa e mai bine”
0
Lifestyle
Cea mai bine vândută mașină din China s-a reinventat! Costă sub 10.000 de dolari
3
Escapadă romantică înainte de a veni la reunirea lotului. Noua iubită a stoperului de la Tottenham e model
0
„Îl devorează cu privirea” » Cu cine a fost surprinsă dansând iubita lui Kylian Mbappe
0
Momente fabuloase pe scenă: Loredana a căzut în genunchi în fața Nadiei, după un duet antologic la Onești
31
Ministrul Muncii explică de ce vor pierde militarii norma de hrană și ce se ...
Libertatea
ONU avertizează: „Pregătiți-vă pentru El Niño”. Fenomene extreme sunt ...
Adevărul
Românul cu două recorduri mondiale spulberă mitul proteinelor: „Produsele ...
GSP SPECIAL
Presa germană titrează la unison: România oferă Rheinmetall cel mai mare ...
Libertatea
CE A FOST PANA IN 1989 AR TREBUI STERS ....RUSINE SI HOTIE .....ANII COMUNISMULUI ....... (e foarte usor sa castigi campionate cu jucatori luati GRATIS de la toate echipele ...)
tu esti bolnav psihic :| firma respectiva este sponsor al stelei,iar conferinta a fost organizata strict pe motive de marketing.si pungulitele respective se afla in continuare langa banca de rezerve a stelei.mai informeaza-te ceangaule si ai sa vezi ca la toate marile echipe ale europei exista pungulite sau sticlute cu astfel de bauturi care in afara de faptul ca te vitaminizeaza nu au nici un efect advers :))) om nebun si orbit de ura ce esti.
Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee ,Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee , Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee ,Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee :))
Nici eu nu vad club care sa faca film de prezentare cu autocarul echipei. Uite ca o face Bayern. s://www.youtube.com/watch?v=tD6d4IwxQm0&NR=1&feature=endscreen In spatele autocarului au si bucatarie unde se "dopeaza".
pauze tre sa iei si la vitamine. nu inseamna ca t dopezi
pai aia din germania nu organizeaza conferinte pt ca nu-i intreaba nimeni ce-i cu ele. ziaristii de acolo stiu sa afle si singuri daca e ceva in neregula. si daca era ceva in neregula...de ce n-a iesit nimic la controalele antidoping uefa?
Ignorati trompeta platita de Arpad Paszkany si de mafia politica maghiara .
Eu nu tin minte club de fotbal care sa organizeze conferinta in care sa-si prezinte si sa ofere la degustat lichidele care le beau fotbalistii in timpul meciului. Si apropo, unde-au disparut pungulitele alea, ca nu le-am mai observat? Sau au efecte adverse si nu pot fi metabolizate de ficat prea repede fara niste pauze de timp adecvate?
Boanghene jet pe pagina clubului mafiei politice maghiare ca pute a rahat din Muntii Altai pe pagina .
de ce, tu ai negociat contractul mai prost? pai daca esti part-time cat ai vrea?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.